brians Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak hrál jsem asi hodinu od 20:20 a teď 21:20 mě z ničeho nic nejde hrát online ani mi to nechce hledat žádné servry, prostě nejde dělat vůbec nic, akorát jenom mi funguje favorite list jinak mi to nechce najít vůbec nic prosím pomozte, tak nemužu hrát online.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 a hraješ to přes STEAM? Jestli jo, tak mi to dělá taky,ale to je asi výpadek STEAMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nejde mi, jak steam, tak ani nonsteam prosím co se děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 predpokladam ze mas net u o2 ze ? :lol: potyka se ted velkejma vypadkama nejde nam o2 zakaznikum 80% stranek :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 predpokladam ze mas net u o2 ze ? :lol:potyka se ted velkejma vypadkama nejde nam o2 zakaznikum 80% stranek :D xD Ano přesně tak.Naprosto přesně jsi to odhadnul!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 zkus to ted mel by uz jit ;) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 me to taky neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 kdo mám Non-Steam, obvykle mu to najde pouze Steam servery,ale dříve šlo i NON-Steam servery,ale už nejdou změnili se verze :(, no už ani moc NON-STEAMU není,ale já dokonce non,steam vlastním a stačí mi to, mám svůj server non-stemovej public, pokud chcete IP tak PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.