Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 14:10 IRC: c4eva:\ixtreme 1.61 Yes thats its name, will be the out by next week or the end of the month it all depends on how i feels... Takže netrvalo to dlouho a už bude zase klid. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Nie tie hry ti nepôjdu ..patch sux :lol: ani s aktivacnim dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 mozna je to blba otazka, ale pojednou na 1.61 patchnuty 3 wawe hry? (když teď mám 1.4?). Samozřejmě že ti nepojedou x) To je bohužel nevýhoda patchování:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrik2031 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 PŘEFLASHUJI JAKOUKOLI MECHANIKU NA NEJNOVĚJŠI FIRMWARE--1.61!!!NA POČKÁNÍ ZA 650,-Kč+COD6 MODERN WARFARE2 ZDARMA!!!Tel 732 382 932 ICQ:365308186 E-mail patrik.moravek@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xboxplzen Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 PŘEFLASHUJI JAKOUKOLI MECHANIKU NA NEJNOVĚJŠI FIRMWARE--1.61!!!NA POČKÁNÍ ZA 650,-Kč+COD6 MODERN WARFARE2 ZDARMA!!! PLZEŇ Tel 732 382 932 ICQ:365308186 E-mail patrik.moravek@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 pls, budu zde nekde mega velikym napisem uverejneny v dobe kdy to bude moze, ze je FW 161 PRO LITEON, to je jak cekani na popravu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 myslim ze se to dozvime(taky cekam pak si necham xko flashnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thOma- Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 pls, budu zde nekde mega velikym napisem uverejneny v dobe kdy to bude moze, ze je FW 161 PRO LITEON, to je jak cekani na popravu.) Tady na ty strance se to doctes - v pravo v hornim rohu je kolonka Latest Firmware a podtim jsou nejnovejsi FW k prislusnym mechanikam :) http://www.360mods.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wezcz Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Zatim same spatne zpravy. Chlapcum se nedari prolomit Lite-On :( Ale neprestavam doufat... http://pastebin.ca/1653552 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Taky dotázek, když bude na Lite-on ta 1.61, tak vidím, že wave 3 s patchem si nezahraju. Ale co hry před wave 3??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ty normal , 1.6 a zrejme i 1.61 nebere patchle hry akorat. Jedine pres activate.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Díky Romeno. TAkže hry nepatchlé pojedou dál, jen ty hry co mám na wave3 a patchnul jsem, tak ty ne. Ještě dotázek, zjistím někde v třeba tom abgx, zda hra má patch či nikoliv. Pár her jsem si wave 3 stáhl a teď už nevím, které to byly:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 No když ti to napíše zeleně 3rd wave a nějaký text kolem tak to má patch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 na 1.6 jdou patchle hry pres Active.iso ale na 1.6.1 uz nejdou. Mne to prislo jako kravina patchovat hry hned od zacatku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SWITCH Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 údajně má fungovat stealh i při spuštění přes aktivační disk.Může to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLERS Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mate nekdo uz flash na benq 1.61?Fungujou hry s wawe4 ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 KILLERS: Na Samsungu ano, tudíž se dá předpokládat, že i na BENQu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLERS Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 KILLERS: Na Samsungu ano, tudíž se dá předpokládat, že i na BENQu A jde ti v pohode COD MW2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Nemám flash, takže nemůžu říct, promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 na 1.6 jdou patchle hry pres Active.iso ale na 1.6.1 uz nejdou. Mne to prislo jako kravina patchovat hry hned od zacatku :-) Jednoznacne souhlasim a porad nechapu lidi co patchujou W4 hry na 1.6 kdyz staci pouzit active.iso a nemrvit zbytecne hry patchovanim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 to ej vlastne pravda a pak my ty hry wave 4 pujdou i na 1.61 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reple Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak a mam to.Stahnul jsem si novy Call of duty pouzil ten vas aktivacni disk hraju,hraju asi hodku ne po Xbox Live.Proste jen kampan a najednou mi vyplo live.Spustim test a je to.Vase konzole ma ban.Takze ted mam chut vyhodit ten aktivacni disk i s xboxem nekde ven......Predpokladam ze ted uz se uz s tim nic neda delat ze????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ne neda...a hral si to na vlastni nebezpeci .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak a mam to.Stahnul jsem si novy Call of duty pouzil ten vas aktivacni disk hraju,hraju asi hodku ne po Xbox Live.Proste jen kampan a najednou mi vyplo live.Spustim test a je to.Vase konzole ma ban.Takze ted mam chut vyhodit ten aktivacni disk i s xboxem nekde ven......Predpokladam ze ted uz se uz s tim nic neda delat ze????? Bohuzel neda se s tim nic delat přišel si i o zaruku hra oficialně vychazí až 10.11. a je pochopitelny ze dostanes ban pokud ji hrajes pred datumem vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 osc Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 njn za blbost se plati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reple Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jeste mam dotaz.Ten ban je v konzoli nebo na HDD?Myslim tim ze kdyz dam HDD do jiny konzole jestli mi to pude a jestli mi zustane profil nebo musim udelat novej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bad.Mr.Frosty
14:10 IRC:
c4eva:\ixtreme 1.61 Yes thats its name, will be the out by next week
or the end of the month it all depends on how i feels...
Takže netrvalo to dlouho a už bude zase klid. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 5
11
lis 2
8
říj 31
8
lis 1
8
Top Posters For This Question
jakubgaluszka 6 posts
ALEX2121 4 posts
jartoo 3 posts
Xbooster.CZ 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 5 2009
11 posts
lis 2 2009
8 posts
říj 31 2009
8 posts
lis 1 2009
8 posts
55 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.