hanocri Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Já myslím, že PS3 právě až 16 tisíc. Pokud si dobře pamatuji, tka ta vysoká cena byla způsobená Blu-Ray mechanikou. Nebo alespoň tím byla ospravedlňována. Podle mě, když bude PS4 stát do 10 tisíc a bude to fakt dobrý stroj, lidé to budou určitě kupovat. Ale samozřejmě se uvidí. Já se každopádně těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Ano PS3 byl u nás zpočátku klidně i na 15 000-20 000 Kč !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 tvl bežte si to řešit jinam. vaše problémy bych fakt chtěl mít..... tohle téma je o gtačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Úplně to stejné se řeší v topicu o PS4, tak můžete jít tam :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Někdo tady řešil, že ve hře se budou postavy střídat. Já myslel, že to bude jako tři hry v jedné hře. Na začátku si vybereš postavu a jedeš za ní až do konce, no a s těma druhýma se někde potkáš. Takže jedna dějová linka, ale tři způsoby jak si ji užít nebo střídání postav. Nikde jsem neviděl, že by to bylo tak nebo tak, nebo někdo snad jo????8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 stridas mezi nima kdy chces jak chces podle sve libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Tak to je třetí varianta a nejvíc ujetá :D. Jak víš, že to tak bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 staci si precist jakekoliv dojmy/clanky treba na games,konzolistovi, eurogameru atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Jop už jsem zasvěcen, máš pravdu. Je to vlastně tak jak jsem psal, že můžeš hrát celou hru za jednu postavu nebo si to střídat. Takže to asi vyhoví každému, od Rockstaru dobrý tah :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 docela by mne zajimalo,jestli je tu nekdo,kdo si objednal collector´s edici, co ho vedlo utratit tolik tisic za nulovy obsah. Vidim tam cepici,brasnicku a mapu a nic vice a cena drazsi nez songbird edition bioshock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 už se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 docela by mne zajimalo,jestli je tu nekdo,kdo si objednal collector´s edici, co ho vedlo utratit tolik tisic za nulovy obsah. Vidim tam cepici,brasnicku a mapu a nic vice a cena drazsi nez songbird edition bioshock Jedine blázen, ale myslím že svagr si to chce koupit.... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 tak zitra v 16 hodin se muzem tesit na gameplay video juhuu konecne to uvidime :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apolo Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 (upraveno) Sem z toho cekani spocenej az na anusu tady je odkaz na gameplay Upraveno Červenec 9, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 jojo vypada to naproste suprove nejlepsi hra desetileti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apolo Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Presne tak dokonce bych se nebal rict ze to vypada jako vubec nejlepsi doposud vytvorena hra:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Vypadá to uplně luxusně, jiná liga než GTA IV. Vydání za dveřmi, teď už jen zaplatit předobjednávku :D Ale vsadím se že realita bude trošku jiná, bude tam hafo bugu (pochopitelně vzhledem k rozsahu) a něco mi říká, že to místy nebude zrovna nejplynulejší hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Ten gameplay je z PC? z PS3 nebo X360 asi těžko, že. Jako vypadá to fantasticky. A na jakém enginu to běží nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 gameplay je z konzole ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 presneji receno z ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 (upraveno) Gameplay je z Xboxu (R* vyvíja primárne na Xboxe, preto aj GTA IV beží lepšie práve na ňom) a engine je RAGE (Rockstar advanced game engine), ktorého staršia verzia je použitá aj v GTA IV a Max Payne 3. Inak už mám predobjednávku a idem aj na polnočný predaj s PGS. //Naozaj máš pravdu, je to z PS3 (http://www.videogamer.com/ps3/gta5/news/gta_5_gameplay_trailer_all_footage_from_ps3_version_rockstar_confirms.html) každopádne neviem prečo je to tak, kedže zvyšok si myslím, že stále platí. Upraveno Červenec 11, 2013 uživatelem Pr3dator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 (upraveno) ROFL :D:D to teda neni EDIT: tady to mas a to zlute jak Rockstar pise ze je to z ps3 verze http://www.rockstargames.com/newswire/article/51111/grand-theft-auto-v-official-gameplay-video.html presneji Just to clarify for those asking, this particular video was captured with footage from the PS3 version of the game. Upraveno Červenec 11, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Tím líp pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apolo Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Doufam ze nebude zas tak blbej pohled zezadu kdis jedes v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Pohľad v aute sa dá zmeniť :D. (Je tam minimálne zo zadu/z kapoty/filmová kamera/z blatníka.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.