pozitro Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Možná by jsi mohl zkusit život, ten má docela dobrou grafiku, ale radši počkej na PC, přeci si ten život nezkazíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Ano počkám si velice rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 tahle otazka je pro ty co v GTA 5 dohraly pribeh. Muzete mi poradit na konci jsem si zvolil Kill Trevor zabil jsem ho a pak po titulkach se mi pustila hra a za trevora uz nemuzu hrat nevite jak mam udelal aby jsem za neho mohl hrat. Pak jsem jeste obevil ze mise jdou opakovat tak jsem dal opakovat misi a zvolil jsem si ten konec kdy neumre nikdo z hlavnich hrdinu ale jak sem tu misi udelal tak stejne nemuzu hrat za trevora nevite proc? Poradite mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Pretože si hnusný podrazák :P. Každopádne ja som na prvý krát bez váhania zvolil C a tento problém nemám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 asi tak jak rekl Pr3dator jsou to preci pratele :D, jedine asi rozjet novou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Jojo jedině novou hru,to co sis vybral jako první byla prostě jasná volba po zbytek hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Jak s nemovitostma? Když si koupím např. kino tak vrátí se mi vynaložené peníze nebo je to jen tak pro srandu? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 mas tam napsany tydenni vydelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 hoby .... udělal jsem stejnou ,,chybu,, :D normálně si dej repete té poslední mise ... a můžeš znova vybrat konec .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 (upraveno) a jakou mam dat opakovat aby jsem to mohl vybrat na tom telefonu tu moznost vybrat konec? Upraveno Září 28, 2013 uživatelem hoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 A dal sis New Save ... mně to šlo v pohodě -__-__- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 tedka se mi stala dobra vec byl jsem za trevora v ponorce pak jsem se prepnul za franklina hral asi hodku pak se zase prepnu na trevoru a ten vychazel z nejaky obchodu a co na me cekalo zaparkovane pred obchodem ? no preci ponorka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Hj taky by mě to zajímalo jak na to ... BTW:Jak jako new save ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 To se mi taky stalo ... :D todle nevymakali ... taky mi pořád mizej auta -_- .... i koupený .. ale to je jedno stejnak ty miliony musim utratit pak to bude 99% GTA Online a ne Singlplayer tedka se mi stala dobra vec byl jsem za trevora v ponorce pak jsem se prepnul za franklina hral asi hodku pak se zase prepnu na trevoru a ten vychazel z nejaky obchodu a co na me cekalo zaparkovane pred obchodem ? no preci ponorka :D [ATTACH=CONFIG]22532[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 (upraveno) mne zatim zmizly zatim jen 2 auta u franklina EDIT: ty auta ktere si vytunim a mam o ne strach ze by zmizly si davam do te velke garaze tam je to OK Upraveno Září 28, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 [sPOIL] [sPOIL][sPOIL][sPOIL]ja si vybral trevora taky, myslel jsem že ta posledni možnost zabije Franklina, každopadně, to s tim novym savem vyzkoušim a replay posledni mise. Jinak, pokud si zvolite že přežijou jen 2, je vam jasny že ty penize si rozděli jen 2 osoby a tak budete mit víc na každem učtu [sPOIL][sPOIL][sPOIL][sPOIL] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 kicin:Chci to taky zkusit,ale jak to myslíš jako s novým savem ? jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 (upraveno) SRY ... je to tak .. ted sem na to koukal ... jde to jen přes ten save před tou misí ... Upraveno Září 29, 2013 uživatelem remarkcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 to s tim telefonem neni brane jako mise tam mam jen na viber banku a 3 ruzne konce. ale ja uz jsem to vyresil nastesti jsem mel save ve kterem mi chibelo jen poslednich 10 misi tam jsem je udelal a zvolil jsem moznostt C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Bohužel já si taky vybral špatnou možnost a replay nejde... jediná možnost je znovu začít hru od startu nebo od posledního uložení. Já např. mám štěstí a mám save před poslední loupeží takže je to v poho, ale nechtěl bych hrát komplet hru jen abych změnil konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 to co říka remarkcz nefunguje :) mam save někde na 35% tak až si zase najdu tolik času jako ten minuly týden tak to projedu na druhy save :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neuroxiss Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Zakládá někdo CREWS na GTA online ?? Pokud ano napište to sem nebo soukromou zprávou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 sakraš, za 3 dny startuje online a ja nemam furt headset :( snad po vyplatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 sakraš, za 3 dny startuje online a ja nemam furt headset :( snad po vyplatě jo no taky bych si to mohl koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 (upraveno) myslim ze neni moc nad cim zoufat pokud mate moznost mit skype u hry ta kvalita je stejne o dost lepsi pres skype ja mam HS,ale vbc ho nepouzivam protoze stejne neni moc dobre rozumet Upraveno Září 29, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.