Larry Odesláno Květen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 NHL nebo Tekken to mají jednoduché - pokaždé je hra o něčem jiném. Já hraju NHL už od ročníku 97 a je to stále to samé - přeci ale pokaždé jiné :) Tekken je taky skvělej.. Délka her je pro mě celkem zásadní, páč pokud má člověk vysolit třeba na x360 dva tisíce za hru, kterou má za odpoledne hotovou - tj. zlodějina. Příkladem budiž Getaway pro PS2 - bez meziherních animací zabere hra 2!! hodiny. Dobrá hrůza.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Exit 2 + 7 Wonders + Gran Turismo 2 (PSX2PSP) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 No já hraju hry jen do té doby než si stahnu jinou hru pak hraju zase tu.Takže když mě hra baví tak ji nechám a hraju dál jinak ji přestanu hrát.Nejdéle jsem hrál Puyo pop ale hlavně ve dvou v tom má nahráno odhadem asi 110h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dhawk Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Vy ste manici :D Jasne ze sa vam hry zdaju kratke ked ich parite cele dni. Ja napriklad hravam vacsinu casu v skole. Doma som pri compe. Ale MoH hram uz asi mesiac a GTA LCS uz hodne dlho. No proste sa mi este nestalo ze by som nejaku hru dohral do konca :D akurat v Tekkenovy som presiel cele Tekken Dojo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.