Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zajímalo by mě, kolik má ta která hra délku na počet hodin + bonusové mise atp.

Píšete, že třeba Driver je super, ale pouze na dvě! hodiny. Nehrál jsem ho, ale už ted si myslím, že je to velká komerční sr...ka. Hraju Vice City a mám naváleno asi 40 hodin a pořád mě to moc baví. Tak mě zajímá, kolik jste strávili hodin/minut u her vy ostatní. Samozřejmě beru v potaz zábavu/obtížnost atp.

Bavil mě také moc Syphon Filter, což byla asi osmihodinovka a Miami Vice - tak tři hodiny.

Posted

Presne.. ale stejne to je vetsinou na vkusu jednotlivce... ja treba ted strasne ujizdim na Vice City Stories (i kdyz obcas chci to PSP rozsekat pro to pitomy zamerovani - na compu se mi to hraje lepe) ale taky sem strasne dlouho skejsl na Tony Hawk Project 8, ale je pravda, ze vetsinou RPG toho nabidnou nejvic. A pokud ze vsech RPG toho nabidnou asi nejvic japonsky RPGcka viz uz zminenou sagu Final Fantasy.

Posted

ja jsem nejdele hral wipe out pure a to proto, ze jsem sbiral zlaty medajle a chtel jsem mit vsechny a taky ze jo a u ace combat X ...tam jsem zase chtel mit plnej hangar vsech letadel a jeste na tom porad pracuju :) ... jinak je spousty her u kterych jsem se bavil opravdu dlouho(dongeon sige, gta:lcs i vcs,killzone, daxter, Monster hunter freedom, lego star wars ...atd)

jsou ale i hry, ktere maji kratky pribeh a presto jsem se jich nahral vic nez dost a to predevsim kvuli skvelemu multiplayeru, typicky priklad je Medal of honor ;)

Posted
ja vyhral za 1.den kingkonga a taky me to docela chytlo nejvic me bavilo stridani tech roli(kinkkong,typek s puskou). :thumbup:

ja ji zajel na jeden zatah ... na 3 hodky jsem si sedl k psp a zajel ji.

Jinak moje nejdelsi hry na psp byly

-co se tyce hratelnosti lumines

-co se tyce rozlohy hry a jeji delky : puzzle quest a TDU

Posted

Tak pro mě osobně je hra na VĚČNOST určitě tekken hraju ho už od dob ps one(všechny díly co kdy vyšly mám po hromadě a da se říct,že s chutí se vracím ke každýmu)

Na pspčku je to moje jedina originálka kterou hraju dokonce víc než ISA....takže asi tak.Peace all and COWABUNGA :D 8-)