Honza222 Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 No pokusim se udelat druhy level dát tam trosku slozitejsi akce...atd..No nejprve musim ziskat co nejvice veci z kampane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Škoda, že si to nemůžu zahrát... :( mám jinou verzi... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Pak nejak rekni Honzo az ho budes mit hotovej rad bych si zase zahral :):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 jj thx uz jsem na to prisel... :D uz mam taky svuj... jeste posledni upravy a pak ho sem upnu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ted delam level zhruba 60% hotovej ale bude to fakt tezky plno skoku atd...Jo premislim o sini slave ze by vedle byla u konecne tabulky 1,2,3 misto...Normalne byste sve skore vyfotili a ja bych to postupne aktualizoval...Vydani levelu planuju na patek nebo sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ted delam level zhruba 60% hotovej ale bude to fakt tezky plno skoku atd...Jo premislim o sini slave ze by vedle byla u konecne tabulky 1,2,3 misto...Normalne byste sve skore vyfotili a ja bych to postupne aktualizoval...Vydani levelu planuju na patek nebo sobotu... přemÝšlim !! :D:D jo nezní to špatně jenže když to budeš aktualizovat tak si to všichni budou muset znova stahovat aby to v tom levelu měli... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 přemÝšlim !! :D:D jo nezní to špatně jenže když to budeš aktualizovat tak si to všichni budou muset znova stahovat aby to v tom levelu měli... :D nevadi :cheesygrin: ja uz jsem ji stejnak dohral :D sice ne vse na 100% ale tak trochu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Stihl sem to uz dnes level 2 ke stazeni zde nebo na predni strane :) Screeny: Myslim ze se tenhle level fakt povedl...Mimochodem ma i pribeh :) NEPSTER to by byla jen tak pro legraci ti kteri by si to stahli pozdeji by uvideli jeho jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Stihl sem to uz dnes level 2 ke stazeni zde nebo na predni strane :)Screeny: Myslim ze se tenhle level fakt povedl...Mimochodem ma i pribeh :) NEPSTER to by byla jen tak pro legraci ti kteri by si to stahli pozdeji by uvideli jeho jmeno thx jdu na to!!! :D za chvili budu mit uz svuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 bomba jak se to suprove rozjizdi.Do roka tu bude tolik levelu,ze ta hra je proste nekonecna .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 dohrano !! :D:D je to fakt skvělej level...ale už mě nebaví skoro pořád jen skákat... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 tak tady je muj první level... :D někdo to zkuste a pak nějaký komenty pls :D neni to ale nic dobrýho..je to první level muj... :D http://rapidshare.com/files/309349528/savedata.zip.html je to pouze na 10 stažení..kdyžtak to upnu znova.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 nevim proc to davas na rapidshare, kdyz vis, ze to po 10 stahnuti smazou?.... dej to aspon na neco co nema tyhle limity :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 http://www.megaupload.com/?d=8MYR16NB spokojen?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dá se nějak udělat aby ty bubliny na skore zustali ve vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dá se nějak udělat aby ty bubliny na skore zustali ve vzduchu? Zatim sem na to neprisel jak ale myslim ze by to neak slo zavesit na provazek... NEPSTER -- Hral sem tvuj level mas tam docela zajimavy prvky otcive predmety atd... docela zajimavy to se taky musim naucit... Jinak k levelu jde videt ze si stims dal praci ale musel sem to hrat v edit modu to se fakt nedalo....Videl sem tam ze mas jen 1 checkpoint to je na level takoveho rozsahu trochu malo dale ani v edit modu sem nenasel finalovou tabulku ani cestu jak se mam dostat na ten led..Hudba tam taky zadna neni ne ze by se mi to nelibilo myslim kdy bys opravil tyhle chybky mohl by to byt dobrej level...Musis taky premislet treba jak tam mas kousek od zacatku toho panacka takovou tu kouli... Co kdyz spadnes do lavy a zacnes od checkpointu?ten panak je na druhe strane jak se tam chces dostat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zatim sem na to neprisel jak ale myslim ze by to neak slo zavesit na provazek...NEPSTER -- Hral sem tvuj level mas tam docela zajimavy prvky otcive predmety atd... docela zajimavy to se taky musim naucit... Jinak k levelu jde videt ze si stims dal praci ale musel sem to hrat v edit modu to se fakt nedalo....Videl sem tam ze mas jen 1 checkpoint to je na level takoveho rozsahu trochu malo dale ani v edit modu sem nenasel finalovou tabulku ani cestu jak se mam dostat na ten led..Hudba tam taky zadna neni ne ze by se mi to nelibilo myslim kdy bys opravil tyhle chybky mohl by to byt dobrej level...Musis taky premislet treba jak tam mas kousek od zacatku toho panacka takovou tu kouli... Co kdyz spadnes do lavy a zacnes od checkpointu?ten panak je na druhe strane jak se tam chces dostat?? jj dik moc psp ted nemam u sebe..ale jinak checkpointu tam je vic...premejslim jesli jsem neuploadnul ten level jeste kdyz nebyl hotovej... az budu moct tak na to kouknu...jinak na ten led musis pres ten lavovy valec jak je na tom ledu..a ten zacatek..nevim jak to udelat ze kdyz se zabijes ze se ty objekty vrati do puvodni pozice... ale thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Jak děláte svoje levely? to se otevře až na konci hry? EDIT: já jsem ale debil... nevěděl jsem, že se daj ty planety měnit...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zatim sem na to neprisel jak ale myslim ze by to neak slo zavesit na provazek...NEPSTER -- Hral sem tvuj level mas tam docela zajimavy prvky otcive predmety atd... docela zajimavy to se taky musim naucit... Jinak k levelu jde videt ze si stims dal praci ale musel sem to hrat v edit modu to se fakt nedalo....Videl sem tam ze mas jen 1 checkpoint to je na level takoveho rozsahu trochu malo dale ani v edit modu sem nenasel finalovou tabulku ani cestu jak se mam dostat na ten led..Hudba tam taky zadna neni ne ze by se mi to nelibilo myslim kdy bys opravil tyhle chybky mohl by to byt dobrej level...Musis taky premislet treba jak tam mas kousek od zacatku toho panacka takovou tu kouli... Co kdyz spadnes do lavy a zacnes od checkpointu?ten panak je na druhe strane jak se tam chces dostat?? no tak jsem to truchu ještě poupravil a tady to je..ale pořád jsem nepřišel na to, jak to udělat, aby když se zabiju aby ty předměty byly jako předtim... http://www.megaupload.com/?d=8K8MNK4R :arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos_CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jak se tam dávaj checkpointy a ty bubliny (body) který sbíráš? já když sem to zkoušel poprví tak sem je našel ale ted je prostě za boha nemůžu nikde najít :D ... jo jak mám udělat aby věc kterou potřebuju do další části se tam objevovala znova když to zkazim a zemřu (např. jak byli v jednom kole ty balonky a když si ho pustil tak se dole zas objevil znova?!) a eště kdyžtak hudba jak se tam dává? jinak už taky makám na vlastim kole ale nemůžu dál ptz když zemřu, tak ten předmět kterej sem musel použít k dostání se přes překážku se mi tam znova neobjeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jak se tam dávaj checkpointy a ty bubliny (body) který sbíráš? já když sem to zkoušel poprví tak sem je našel ale ted je prostě za boha nemůžu nikde najít :D ... jo jak mám udělat aby věc kterou potřebuju do další části se tam objevovala znova když to zkazim a zemřu (např. jak byli v jednom kole ty balonky a když si ho pustil tak se dole zas objevil znova?!) a eště kdyžtak hudba jak se tam dává? jinak už taky makám na vlastim kole ale nemůžu dál ptz když zemřu, tak ten předmět kterej sem musel použít k dostání se přes překážku se mi tam znova neobjeví body a checkpointy se tam dávaj když dáš [] tak v nabídce vlevo dole...hudba také v té nabídce myslim že to je poslední strana toho..máš tam jako by obaly alb.. :D a na to ss těma objektama taky nemůžu přijít jak to udělat aby se vrátily do původní pozice když umřu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos_CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 body a checkpointy se tam dávaj když dáš [] tak v nabídce vlevo dole...hudba také v té nabídce myslim že to je poslední strana toho..máš tam jako by obaly alb.. :D a na to ss těma objektama taky nemůžu přijít jak to udělat aby se vrátily do původní pozice když umřu... :( díky už sem na to přišel...dokonce sem našel lana atd...ale aby se ty předměty vraceli, na to sem eště nepřišel...kdyby se mi to povedlo napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 CUs hele ja mam Eu verzi tak se chci zeptat jestli ty leveli z editoru pudou zUS verze na EU verzi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 CUs hele ja mam Eu verzi tak se chci zeptat jestli ty leveli z editoru pudou zUS verze na EU verzi :? ne nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Honzo kdy bude další lvl? :wohow: Už jsem ty 2 dohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.