imeroner Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Forza Motorsport 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 GTA IV: The Ballad of Gay Tony prome proste nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 1.cod mw2 2.resident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 promně hra roku Dragon Age: Origins prostě nej co sem tenhle rok hral překvapení roku Bayonetta nevjeřil sem že muže bejt neco stejně navikovy jako (oblibena) serie Devil May Cry nebo God of War a zklamání roku CoD:MW 2 není to špatna hra ale první MW byl ohodně lepší at už atmosferou nebo mnohem zajmavjejšima misema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozifek_cz Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Hra Roku: Call of Duty Modern Warf 2 Překvapení:Assasins Creed 2 Nejlepsi grafika: Call of Duty MW 2 Nejlepsi MultiPlayer:Fifa 10,COD MW 2 Nejlepsi Sportovni hra:Fifa 10 Co bych si koupil Call of duty modern warfare 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 hra roku: Batman Arkham Asylum a tesne pod tim AC2 pro me prekvapenim: NHL 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 pro mě hra roku > 1. Modern Warfare 2 (hezká grafika,hratelnost) ale první díl to už bohužel není "ten na mě působil ještě lepším dojmem") Jinak pak 2. Tekken 6 (opět mě nezklamal jako žádná díl) 3.Batman AA (hře nemám co vytknout) 4.Assassins Creed 2 (překvapení "myslel jsem, že už to nebude povedený jako prvny díl") 5.The Saboteur ( Hra se mi hodně zamlouvá ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hra roku?...Jedine BORDERLANDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Hra roku jednoznačně Assasins Creed 2 (grafika dobrá, vynikajíc děj, obrovské zlepšení od prvního dílu) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Assassins Creed 2... supr hra:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ac 2... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 myslim ze hodnoceni vetsiny z nas nemuze byt moc objektivni vzhledem k tomu ze jsme hrali treba jen nektere z techto z her od vas jmenovanych sem nehral Batmana kouknul sme na gameplaye a proste me vubec nelakala asi to neni hra pro me, ale urcite bych hlasoval pro assassin creed2, stara dobra mw2 sice byla opravdu moc pekna akampan sem si prosel s velmi dobrym pocitem o vikendu s kamsoem doparil spec ops od kterych sem ale asi cekal vic no a multiplayer me po hodinach stravenych s predchozimi dily unavil po 5ti hodinach verim ze kdybych hral predchozi cody o x hodin min zaujalo by me to vice, spousta moznosti ale vratil jsem to kamosovi a uz nemam potrebu to znovu zahrat, je tu spousta vybornych titulu ale u me jakzto u hrace co si uziva atmosferu saboteur,origins a dalsi brzdila grafika (tady neminim mw2) a u assassin creeda jsem zjistil ze jsem ji uchvacen 10ti hodinami hrani ani nestihl zhodnotit rekl jsem si ze dalsi den na ni kouknu jedina vyrazna chybka byla prolejzani ruky plastem ale krasne resene zachytavani stiny, voda, postavy, stredoveke budovy a spoustu dalsiho rekl bych ze tato hra by na chvili zabavila kazdeho i antifandu tohoto zanru a takova ma spravna hra byt edit: tvle koukam nak mi to pisalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Původně jsem měl v plánu hlasovat pro COD: MW 2, ale potom, co jsem se dostal k AC II, jsem okamžitě změnil názor. Tato hra určitě nezklamala a dokonce dosti předčila moje očekávání. Všechny hry jsou pro mě oproti ní minimálně o třídu níž, dokonce i zmiňované COD: MW 2. Tuhle hru zase na delší dobu u mě jen tak něco nepřekoná (možná tak AC III :cheesygrin:). Takže teda hlasuju jednoznačně pro Assassin's Creed II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 O pouhý jeden hlas vyhrálo COD:MW2 (:dozey:...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts