Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 hra roku 2009! (Výsledky)

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

promně hra roku Dragon Age: Origins prostě nej co sem tenhle rok hral

překvapení roku Bayonetta nevjeřil sem že muže bejt neco stejně navikovy jako (oblibena) serie Devil May Cry nebo God of War

a zklamání roku CoD:MW 2 není to špatna hra ale první MW byl ohodně lepší at už atmosferou nebo mnohem zajmavjejšima misema

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro mě hra roku >

1. Modern Warfare 2 (hezká grafika,hratelnost) ale první díl to už bohužel není "ten na mě působil ještě lepším dojmem")

Jinak pak

2. Tekken 6 (opět mě nezklamal jako žádná díl)

3.Batman AA (hře nemám co vytknout)

4.Assassins Creed 2 (překvapení "myslel jsem, že už to nebude povedený jako prvny díl")

5.The Saboteur ( Hra se mi hodně zamlouvá )

Odkaz ke komentáři

myslim ze hodnoceni vetsiny z nas nemuze byt moc objektivni vzhledem k tomu ze jsme hrali treba jen nektere z techto z her od vas jmenovanych sem nehral Batmana kouknul sme na gameplaye a proste me vubec nelakala asi to neni hra pro me, ale urcite bych hlasoval pro assassin creed2, stara dobra mw2 sice byla opravdu moc pekna akampan sem si prosel s velmi dobrym pocitem o vikendu s kamsoem doparil spec ops od kterych sem ale asi cekal vic no a multiplayer me po hodinach stravenych s predchozimi dily unavil po 5ti hodinach verim ze kdybych hral predchozi cody o x hodin min zaujalo by me to vice, spousta moznosti ale vratil jsem to kamosovi a uz nemam potrebu to znovu zahrat, je tu spousta vybornych titulu ale u me jakzto u hrace co si uziva atmosferu saboteur,origins a dalsi brzdila grafika (tady neminim mw2) a u assassin creeda jsem zjistil ze jsem ji uchvacen 10ti hodinami hrani ani nestihl zhodnotit rekl jsem si ze dalsi den na ni kouknu jedina vyrazna chybka byla prolejzani ruky plastem ale krasne resene zachytavani stiny, voda, postavy, stredoveke budovy a spoustu dalsiho rekl bych ze tato hra by na chvili zabavila kazdeho i antifandu tohoto zanru a takova ma spravna hra byt

edit: tvle koukam nak mi to pisalo

Odkaz ke komentáři

Původně jsem měl v plánu hlasovat pro COD: MW 2, ale potom, co jsem se dostal k AC II, jsem okamžitě změnil názor. Tato hra určitě nezklamala a dokonce dosti předčila moje očekávání. Všechny hry jsou pro mě oproti ní minimálně o třídu níž, dokonce i zmiňované COD: MW 2. Tuhle hru zase na delší dobu u mě jen tak něco nepřekoná (možná tak AC III :cheesygrin:).

Takže teda hlasuju jednoznačně pro Assassin's Creed II.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu