Tomas_2002 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Svině kurvy kokoti...mrdka hovno sračky...chci bann tak mě nahlašte Tebe měla fakt raději máma vypláchnout sprchou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Svině kurvy kokoti...mrdka hovno sračky...chci bann tak mě nahlašte Na 13ti letého parchanta to fakt sedí. Chováš se jak malý krypl... běž k mamince do postele a ať ti udělá teplé mléko na dobrou noc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Svině kurvy kokoti...mrdka hovno sračky...chci bann tak mě nahlašte Tvoji rodiče jsou nejspíš sourozenci,co? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca1997 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 je mi 12 :-))))no nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 To je jedno kolik ti je, ale chováš jako dement a dementi sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca1997 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak radeji mizime co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak radeji mizime co? To ti ale trvalo něco vymyslet... tak běž , já ti zamávám :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak radeji mizime co? Jo az pudes, nezapomen nekde spadnou do kanalu a utopit se ve srackach, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Myslim že tě jmenoval slušný obchodník :-) myslím si že se ostudy nezbavíš když budeš nadávat jsou tu slušný lidi :dozey: (většina)Tak nenadavej a dej si pár facek za nadávání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praga Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Rád bych upozornil na uživatele BERAN. Koupil jsem si od něj volnej slot na PSN hry, defakto hned po domluvě jsem zaplatil, byli mi zaslány přihlašovací údaje ale bohužel - neplatné - účet byl zrušen. Jeho komunikace je nulová, takže radím, vyhněte se mu, když nastaně problém, není schopnej ani napsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 to není pravda !!!!! v sobotu jsem byl celej den pryč.....za což se omlouvám.....účet byl změněn některým uživatelem,poté co jsem mu poslal údaje.....což jsem nemohl ovlivnit.....já jsem prodal i svůj slot,takže ten účet už vůbec nemám......takže si to musíte vyřídit mezi sebou....minulý týden ten účet fungoval......vidíte jak to dopadá,když chcou najednou všichni poslat údaje !!!! vlastník už to neuhlídá proto se omlouvám za potíže,ale nejsou zapříčiněné mnou,ale vámi nečestnými uživateli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Rád bych upozornil na uživatele BERAN. Koupil jsem si od něj volnej slot na PSN hry, defakto hned po domluvě jsem zaplatil, byli mi zaslány přihlašovací údaje ale bohužel - neplatné - účet byl zrušen. Jeho komunikace je nulová, takže radím, vyhněte se mu, když nastaně problém, není schopnej ani napsat :) Tak musim se berana zastat v tom,ze se mnou komunikoval a snazi se to resit,nicmene jsem byl v tom balicku,ktery jsem zaplatil i s bratrankem,ale chteli jsme se prihlasit az dalsi den,coz uz neslo,takze ten kdo to ukradl to udělal hned po zaslání údajů od berana. Taky mě to štve 150 v rici,ale nedá se nic dělat.Příště se vyhnu všem co se podílely na tomhle balíčku(kromě bratránka-nemá internet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 já se taky asi vyhnu těm ,co ten balíček chtěli......za ty problémy to nestojí...jinak dík,že se mně zastáváte....ale fakt za to nemůžu a nevím co mám dělat...:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 beran je snad nejlepsi obchodnik dal mi tekkena 5 ku slot na nej ve stredu ja mu rekl ze to poslu v pondeli protoze sem byl nemocnej a beran je fakt duveryhodnej uz sem od nej kupoval burnout paradise a pohodicka a zitra mu du poslat penize na tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 beran je snad nejlepsi obchodnik dal mi tekkena 5 ku slot na nej ve stredu ja mu rekl ze to poslu v pondeli protoze sem byl nemocnej a beran je fakt duveryhodnej uz sem od nej kupoval burnout paradise a pohodicka a zitra mu du poslat penize na tekkena A kdy si stahoval toho tekkena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwenho Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak já bych asi upozornil na uživatele asterix13, před časem mi nabídl, že se mnou vymení Motorstrom za Lost a že to pošlem oba ve stejný den (bylo to pondělí). Tak jsem poslal, a on nic, ještě se vymlouval, že to poslal na špatnou adresu a teď dělá na c-f i na icq mrtvýho brouka. Takže bych doporučoval sním nic nevyměňovat, max. osobním převzetím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eric1468624338 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Upozorňuji na uživatele camin , o vánocích nabízel balíček PSN her, peníze jsem odeslal, poté jsem dostal přihlaš. údaje, stáhnout nešlo nic, poté jsem zjistil že camin už tento stejný účet někomu půjčoval při jiném prodej, tímpádem jsem byl tuším šestý kdo měl tento acc a proto to nešlo. Camin si pak uvědomil chybu ale od té doby párkrát napsal že nemá čas mi peníze poslat. Nakonec mi udělil negat. komentář že jsem neměl o peníze zájem. od té doby nikde neodepisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 je mi 12 :-))))no nevadi tk ty seš nemálo ret*rdovanej spratek,tě doma neučili jak se máš chovat ke starším a spolehlivějším lidem?asi ne co...padej at te tu uz nikdo nevidí... jinak já obchoduji jenom s lidma co mají vysoký Itrader a co tu sou dýl(ti co si se všema rozumí)třeba sasán jeho můžu jen doporučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Uprimne Berana se taky zastavam vymenoval jsem s nim sloty flower,ps1 hercules,loco roco za tekkena 5. Tekken 5 nesel stahnout protoze uz to 5 lidi stahnulo a musim uznat ze to se mnou fakt resil a odskodnil me takze timto di dekuji Berane :) Pak Kuba741: Tys me naopak nastval presny opak Berana. Dal sem mu slot na flower a on ze mi za to da svy sloty na naky hry jako mod nation racers a samozrejmne to neufngovalo(Uz to bylo na 5ps3 stahle) takze ja prisel o slot na flower(pak se se mnou snazil vymenovat sloty znovu nastesti sem mu svuj ucet jako prvni nedal jinak bych byl chudsi i o sloty na loco a herculese a nic bych z toho nemel) Tim nerikam zes me chtel kubo nak okradst ( i kdyz pri tom jak si chtel po druhe vymenovat to tak fakt vypadalo protoze si rikal ze uz si nekomu ten ucet deaktivoval a byla to lez jako vez protoze to stejne jako v prvnim pripade nefachalo) ale vadi mi ze to nijak nehodlas resit. jinak blistere: dik za doporuceni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jas e zase musim zastam MACY :D :D :D protoze jeste kdyz sem mel PS3 tak mi uplne bez problemu dal ucet nejakyho "kamose" a ja se msi tam mohl zadarmo stahnout tak 20-30 her :D :D :D :D JInak obecne se mi zda ze lidi jsou vic a vic vetsi mrdky a chtej si nahrabat tak podelavaj... uz sem uskutecnil hodne obchodu ale vzdy v poho pac si davam fakt bacha ale sere me ze ta uroven tak klesa :( zachvili uz ani nepujdou vymenovat hry EDIT : Jinak muj zpusob vymenovani... Prvni posila clovek co ma mensi itrader... tim se da zabranit kradezim ;) nebo si nechte poslat nakej ucet co ma treba na aukru bo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo, lidi jsou cim dal vetsi mrdky a ty sis stahl z ciziho uctu 30 her. Predpokladam, ze jsi mu o tom nerek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo, lidi jsou cim dal vetsi mrdky a ty sis stahl z ciziho uctu 30 her. Predpokladam, ze jsi mu o tom nerek.. ehm asi sem to napsal nesrozumitelne... on mi ten ucet dal (ani nwm jestli byl jeho) at si ztoho postahuju hry ;) a dokonce mi po skypu i poradil protoze sem vtom byl laik :) takze asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 BIOTOX:S prominutim ten zm*d dal muj ucet tobe,ku*va...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 BIOTOX:S prominutim ten zm*d dal muj ucet tobe,ku*va...xD fakt ? to udělat mně, tak si za ním dojedu a dostane strašně přes hubu ... to je krádež totiž ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ježiš já si říkal kam se podělo tohle téma. Teď to pročítám a nestačím se divit. Tady se vážně bude člověk za chvíli bát vyměnit hru anebo poslat někam peníze/údaje. Kam ta mládež spěje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.