Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firmware 3.15


tekken90

Recommended Posts

PS3 Firmware 3.15 tento týden

Trošinku překvapivě se na internetu objevila informace, že už tento týden vypustí Sony nový PS3 Firmware s číslovkou 3.15. Přesněji by se mělo stát už 10. prosince. Obsah tohoto firmwaru je bohužel zatím neznámý, ale pravděpodobně nemůžeme čekat nějaké velké změny a novinky. Sony spíše opraví chyby, které vznikly posledním updatem. Když už jsme u PSN, tak ještě zmíníme, že poslední update PS Store má proběhnout tento rok 22. prosince. Poté bude následovat update až 7. ledna 2010.

...............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS3 Firmware 3.15 oficiálně

Odpoledne jsme vám přinesli informaci, že Sony chystá nový PS3 Firmware ve verzi 3.15. V tu chvíli jsme ještě netušili, jaký bude obsah, ale nyní to už víme. PS3 Firmware 3.15 přinese hned dvě novinky. Tou první bude možnost hrát všechny PSP Minis hry na Playstationu 3, což je určitě skvělá zpráva. Propojení Minis bude navíc fungovat jako u PSone her, takže si budete moci z PS3 nahrávat do PSP i uložené pozice. Samozřejmě to půjde i obráceně. Druhou funkcí bude PS3 Data Transfer. Tu využijete třeba ve chvíli, kdy přecházíte na novou konzoli. Stačí obě konzole propojit pomocí síťového kabelu a na novou si nahrát obsah ze staré. Nepřijdete tak o žádné PSN hry, fotografie, videa a další důležité věci. PS3 Firmware 3.15 vyjde 17. prosince.

..........................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hry ze série "miniS" již nebudou výsadou PSP, ale od 17.prosince si je budete moci zahrát i na PlayStation 3, a to díky nové aktualizaci firmwaru 3.15 chystané na stejný den. SONY nyní dokončuje potřebné úpravy, aby všechny aktuální "miniS" tituly byly nachystány pro PlayStation 3 včas.

Majitelé PS3 tak získají přístup k mnoha malým, levným a přesto kvalitním hrám jako například "Blast off’ (8.5/10 – IGN), "Fieldrunners" (8/10 – Eurogamer) nebo "Kahoots" (8/10 – Videogamer).

Od 17.prosince budou všechny hry série "miniS" funkční na obou platformách, takže pokud vlastníte PSP i PlayStation 3 bude stačit, když si hru zakoupíte jen jednou a k dispozici ji pak budete mít jak pro vaše PSP, tak i pro PlayStation 3. Jestli jste si již nějakou "miniS" hru koupili na PSP, tak stačí, když na PlayStation Store otevřete svůj seznam downloadů a hru si zdarma stáhnete znovu. Hra pak bude fungovat také na vešem PlayStation 3.

Nil3E říká : Sony For The Win ! xD

minisps3.jpg

EDIT: OMG zase nehledám :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS3 Firmware 3.15 je tu!

Sony dnes vydala další PS3 Firmware, tentokrát s číslovkou 3.15. Pojďme se podívat, co vše opravuje a přináší nového. Nejprve si popíšeme, co Firmware opravuje, protože se jedná o celkem podstatné věci. Opravy se dočkaly Bluetooth zařízení, které měly problémy s připojením a komunikací s PS3. Opravy se dočkaly také trofeje. Nyní by jejich nahrávání na server neměl být problém. Novinky jsou také dvě. Tou první je podpora PSP Minis, které nově přehrajete i na PS3. V menu se tak díky tomu nově objevila ikonka Minis Save Data Icon. Tato služba bude k dispozici teprve od 17. prosince. Druhou novou funkcí je PS3 Data Transfer. Ta vám umožní přesun věcí z jedné PS3 na druhou pomocí síťového kabelu.

..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me to vydali tak rychle hlavne k vuli problemum s prirazovanim ovladace ke konzoli. Zrovna ted sem zapnul PSko a ovladac se nepriradil jen blikal, takze sem ho musel dat na kabel :( No a prvni co sem udelal je, ze sem se proklikal k System Update a uz sosam a asi nebudu sam bo se to docela vlece...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu