Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TOP 10 her pro NDS za rok 2009


k4relB

Recommended Posts

Zvedave jsem se na ten zebricek podival a popravde s nekterymi hrami se minuli o rok :D Takovy RHYTM HEAVEN (2 pricka) vysel uz v roce 2008 (ac se jednalo o JPN verzi) a davat do NDS zebricku i hru z DSi Ware (7 pricka - Flipside note), no fuj...

Uprimne, za rok 2009 vyslo mnohem vice a lepsich her, nez ktere tam uvedli...

Vkus byl minut o kilometry :D :D :D

Meli bychom si udelat vlastni zebricek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tyhle top 10 zebricky maji vetsinou spise reklamni charakter, nez aby to skutecne vystihovalo realne hodnoceni. jenze to bych cekal na nejakych velkych strankach a ne na takovych ktere ani neznam :) takze tezko rict. stejne to ale pise jen jeden redaktor za sebe a to neznamena ze ty hry jsou obecne skutecne tak oblibene :)

kazdopadne pokud chcete udelat vlastni zebricek, melo by se asi zacit seznamem toho co v roce 2009 vlastne vsechno vyslo, protoze ja uz jsem na dost her jiste zapomel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kazdopadne pokud chcete udelat vlastni zebricek, melo by se asi zacit seznamem toho co v roce 2009 vlastne vsechno vyslo, protoze ja uz jsem na dost her jiste zapomel :)

Seznam netreba... Zde najdeme vsechny hry, co vysli... (nebo i nevysli - kazdopadne datum tam je)

http://www.nintendo.com/games/guide#qhardware=DS&qesrbRating=&qplay=&qgenre=&qrelease=&panel=qhardware&sortBy=releaseDate

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MOJE TOP 3 za rok 2009.

1. The Legend of Zelda: Spirit Tracks - Nintendo proste umi a tahle Zelda to jen potvrzuje. Perfektni pokracovani Phantom Hourglass, misto plujici lode jezdite vlakem po predem urcenych trasach, dale pak vic moznosti a vychytavek, ovladani Phantoma a foukani do jakesi fletny, kdy si pri urcitych melodiich pomahate buffy atd. Co se tyce pribehu, zda se mi o neco slabsi nez v PH (neni tak temny a ta aura Ghost Ship a mlhy mi proste chybi). Tahle Zelda se proste povedla. A ja ani nic jineho necekal:)

2. Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure - paradni mix plosinovky a puzzle "spoj tri". Vysoce navykova, stylova, vtipna a hlavne neskutecne obtizna zalezitost (je to jedna z nejtezsich her pro DS vubec). Nic pro lamy a netrpelive hrace a diky sve vysoke obtiznosti velmi nevhodna pro mensi deti. Henryho VELMI doporucuji:)

3. Scribblenauts - super vec, zabava na dlouhe hodiny a pro toho, kdo ma hodne fantazie i na dlouhe tydny. Trochu mne mrzi nevyladene ovladani, ale koncept a hratelnost vse dokonale vynahradi.

(o treti misto se se Scribblenauts pralo GTA: Chinatown Wars, ale nakonec sem musel kapnout bozskou - Scribblenauts jsou zjeveni).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu