Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 3 years later...
Odesláno

cau panove. nejsem si jist, jestli tohle jeste nekdo hraje, ale treba jen bude stacit kdyz zapatrate v pameti a pomuzete mi vyresit "drobny" problem v KZ2, v multiplayeru.

po delsi dobe jsem se vratil k tyhle super hre a pustil se do multiplayeru. i ted, to hraje docela dost lidi, i kdyz bejvavalo vyrazne lip.

nicmene k memu problemu.

v kazde multiplayerove hre podle poctu sejmutych protivniku dostanete nejakej pocet bodu  a ten se vam stale nacita a tak postupujete v kariere. po kazdem ukonceni hry se ukaze vase hodnoceni, prictou se ziskane body a tak porad dokola.

no a v tom mam ted problem. me se prictou body, treba i poskacim na nejakeho generala. ale vseho jen docasu .

jakmile hru uplne ukoncim ( QUIT) a nasledne se k ni (treba druhy den, nebo i klidne za minutu)  vratim, mam stejny pocet bodu jako puvodne, jako pri minulem zacatku. proste po ukonceni hry si KZ2 nepamatuje, kam jsme se dostal.

ustrnul jsem proto v nejake hodnosti a i kdyz uz bych mel byt ja nevim kde, porad mam stejne bodu. je jedno jestli se mi maj pripocitat 2, 100, nebo 1000 bodu, je jedno jake dovednosti mi naskocili a jakou hodnost jsem ziskal, pri novem startu je vse jako puvodne.

docela me to stve, protoze tim se vicemene ukoncil muj postup a ziskavani novych trofeji. jedinna moznost by bylo, nevypinat KZ2 a mit to porad nastartovany. ale to , jak asi uznate, neni uplne idealni.

obracim se proto na pametniky teto hry, jestli si nahodou nevzpomenou jak ( a jestli vubec) tento problem vyresit.

za kazdou radu a pomeoc dekuji.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu