rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ted jsem si toho všiml, no jo 2 a 3 se pletou :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaunaz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 V kazdem pripade ja mam na mysli Killzone 2, takze kdyby se nekdo nasel, dejte mi vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Jasan, ale KZ2 mam taky takže si mē klidnē přidej - PSN: rwz457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Pari nekdo jeste dvojku ? ja to ted celkem mastim multak, kdyby nekdo chtel zahrat tak si me pridejte : guuk666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 já nepařim KILLZONE 2 ale rád si tě přidam :) A co máš jiného za hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Klidne Killzone 3 bych dal MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 já nepařim KILLZONE 2 ale rád si tě přidam :) A co máš jiného za hry ? Mam to napsane v podpisu, takle po netu bych dal klidne i LBP, fifu 10 nebo GT5 :) jestli nekdo pari po netu KZ2 tak se ozvete, chapu ze vetsina lidi uz bude u trojky ale :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Nemam nic z toho,Jen FIFU 09,Unarched 1 (podobné) ale přidám si tě rád,můžem jestli stáhneš zapařit HOMEFRONT Demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ... chapu ze vetsina lidi uz bude u trojky ale :) Náhodou, mě přišla dvojka lepší než trojka, zvlášť multiplayer. Někdy bych ji zase oprášil, jenom jsem to dlouho nehrál a když si vzpomenu na to nezvyklé ovládání, tak mi asi bude chvíli trvat než se do toho dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ..klidně bych dal KZ2 po netu, ale chtělo by to na ten MP sehnat trochu víc "našich" :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Taky se hlásim na KZ2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ja to mam taky i 3ku :) ale zatim sem tomu nejak neprisel na chut skrz to ovladani :D nejde to nejak zmenit ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Killzone 2 je super hra! Na první dohrání mě nijak nenadchla ani nijak nebavila, ale pak jsem se do ní zažral. Teď jsem to dohrál na Elite obtížnost a nic těžšího jsem nikdy snad nehrál. Tolik smrtí a pokusů. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Nezahrajem ? :D Pokud ještě běží servery :D nehrál jsem to ale 3 roky :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Navíc teď bude někdy DoubleXP víkend nebo týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Klidně bych dal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Červenec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2014 Hrajete to někdo ještě?:D,Mě překvapilo jak je tam celkem živo a hráči sejdou a hrajou se turnaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2018 cau panove. nejsem si jist, jestli tohle jeste nekdo hraje, ale treba jen bude stacit kdyz zapatrate v pameti a pomuzete mi vyresit "drobny" problem v KZ2, v multiplayeru. po delsi dobe jsem se vratil k tyhle super hre a pustil se do multiplayeru. i ted, to hraje docela dost lidi, i kdyz bejvavalo vyrazne lip. nicmene k memu problemu. v kazde multiplayerove hre podle poctu sejmutych protivniku dostanete nejakej pocet bodu a ten se vam stale nacita a tak postupujete v kariere. po kazdem ukonceni hry se ukaze vase hodnoceni, prictou se ziskane body a tak porad dokola. no a v tom mam ted problem. me se prictou body, treba i poskacim na nejakeho generala. ale vseho jen docasu . jakmile hru uplne ukoncim ( QUIT) a nasledne se k ni (treba druhy den, nebo i klidne za minutu) vratim, mam stejny pocet bodu jako puvodne, jako pri minulem zacatku. proste po ukonceni hry si KZ2 nepamatuje, kam jsme se dostal. ustrnul jsem proto v nejake hodnosti a i kdyz uz bych mel byt ja nevim kde, porad mam stejne bodu. je jedno jestli se mi maj pripocitat 2, 100, nebo 1000 bodu, je jedno jake dovednosti mi naskocili a jakou hodnost jsem ziskal, pri novem startu je vse jako puvodne. docela me to stve, protoze tim se vicemene ukoncil muj postup a ziskavani novych trofeji. jedinna moznost by bylo, nevypinat KZ2 a mit to porad nastartovany. ale to , jak asi uznate, neni uplne idealni. obracim se proto na pametniky teto hry, jestli si nahodou nevzpomenou jak ( a jestli vubec) tento problem vyresit. za kazdou radu a pomeoc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2018 Mám pocit, že tyhle multiplayerové funkce byly úplně vypnuty. Multiplayer běží, ale rank se nebude načítat, Sony takto ořezalo veškeré funkce s tím, že hru nechá na nějakém prastarém serveru běžet. Každopádně je to pouze má domněnka, divím se, že Sony nevypnulo servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.