xbox Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Muze me nekdo dat,odkaz na navod pro uplneho zacatecnika jak a cim vypalovat HD filmy na PS3???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke22 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 zdravim,muze mi nekdo poradit s ps3 s registraci na internet?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 cus mam ps3 a moc sm ho nezkoumal a mam tam jenom 2 usb a zadnou ctecku karet ps3 je to fat a 60gb hdd tyto parametry sou jen u slim? a taky mejedou ps2 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 nak to vubec nechapu. Ty mas FAT PS3 a 60GB HDD..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Pokud máš 2 USB porty nemůžeš mít 60gb verzi. Pokud jsi to koupil od nkoho zdruhý ruky, který HDD pouze vyměnil... jakou verzi máš poznáš podle označení vzdu na konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 koupil sem to na alze a na krabici mam 60gb E:/ hosi sorac mam 80gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Pokud máš 2 USB porty nemůžeš mít 60gb verzi. Pokud jsi to koupil od nkoho zdruhý ruky, který HDD pouze vyměnil... jakou verzi máš poznáš podle označení vzdu na konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mám pár otázek: 1) to už se nedí sehnat jiná než 120 gb a víš verze? 2) nemá někdo na ty verze tabulku jako je na první stránce nebo odkaz na topic kde se verze řešily? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 S prvni otazkou pomuzu:Do PS3 muzez dat az 500GB HDD ale bezne se prodavaji 250GB verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mám pár otázek: 1) to už se nedí sehnat jiná než 120 gb a víš verze? 2) nemá někdo na ty verze tabulku jako je na první stránce nebo odkaz na topic kde se verze řešily? Předem děkuji 1 ) Slim se dělá pouze 12é a 250GB - s menším HDD seženeš jen PS3 Fat. Ale nevím k čemu by ti byl menší HDD.. ono to využiješ a ani nevíš jak ;) 2 ) Plánuju v nejbližší době aktualizaci topicu... ale ve Slim verzi stejně moc změn není... snad až na to, že nejde Linux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 No já jen mám podezření že na slimech nejdou hry z předešlích ps. a pokud se tabulka nemílí tak taká 60 to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mno PS2 hry ti nepujdou z PS1 jdou na vsech typech,ale na 60 jdou i z PS2 a na 80GB jdou taky ale jen na nekterych typech a musis si stahnou s US store neco aby ti to slo a jeste ti nepujdou vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 chtelo by to refresh tohole topicu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj, Jsem tady novej, takze o PS3 nevim nic. Ale chtel bych vedet, jestli PS3 slim 120GB je lepsi nez FAT verze. Jestli je rychlejs nebo lepsi grafiku či tak..... Díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj,Jsem tady novej, takze o PS3 nevim nic. Ale chtel bych vedet, jestli PS3 slim 120GB je lepsi nez FAT verze. Jestli je rychlejs nebo lepsi grafiku či tak..... Díky za odpoved. Výkonem je stejná, jen žere méně energie, je tenčí a lehčí a nepodporuje PS2 hry ani Linux. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Paráda, díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Pokud dvě zařízení mají stejný výkon, tak prostě nelze, aby měl jeden z nich menší spotřebu. To je prostě ohmův zákon a ten takzvaně ošulit nejde. Pokud by již samotná spotřeba zařízení byla nižší, tak samozřejmě na úkor něčeho. A jedno z nich může být klidně 10krát větší. To ale jen na vysvětlenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Pokud dvě zařízení mají stejný výkon, tak prostě nelze, aby měl jeden z nich menší spotřebu. To je prostě ohmův zákon a ten takzvaně ošulit nejde. Pokud by již samotná spotřeba zařízení byla nižší, tak samozřejmě na úkor něčeho. A jedno z nich může být klidně 10krát větší. To ale jen na vysvětlenou. Ale tady jde o vypocetni vykon a tam ohmuv zakon neuplatnis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkoso Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Velice by se sem hodila sekce - "kam co nakopírovat aneb data z externího disku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj pánové nevím kam presně mám svůj dotaz směrovat tak to zkouším sem je v PS3 někde spravce souborů abych věděl kde co je uložený??díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Po delší době (cca 1 roku) prošel topic kompletní aktualizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričin93cz^ Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Hej tekken ty jsi tu zběhlejší,prosimtě,nemohl by jsi mi poradit jak a kde mám zasponzorovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Hej tekken ty jsi tu zběhlejší,prosimtě,nemohl by jsi mi poradit jak a kde mám zasponzorovat? Tady najdeš všechno: http://console-forum.net/showthread.php?t=25756 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričin93cz^ Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Díky moc,určitě zasponzoruju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Aktualizováno o info PS3 JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.