narliza Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 kdopak z vas jse štastným vlastníkem téhle dokonalé věci a kdo jí má v plánu koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 chybí mi možnost PS3 chci ale nemám prachy :thumbup:....takhle nemám kam hlasovat :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 chybí mi možnost PS3 chci ale nemám prachy :thumbup:....takhle nemám kam hlasovat :cry: hh jde to ještě změnit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 lama bez lamy jako zena bez zeny takze lamy je tvrde Y, nemuzu na to koukat, takze sorry za tenhle prispevek, klidne to pak smaznete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 lama bez lamy jako zena bez zeny takze lamy je tvrde Y, nemuzu na to koukat, takze sorry za tenhle prispevek, klidne to pak smaznete dobře ty když tak jde o podstatu věci jestli PS3 nebo XBOX nebo WII na češtinu sem jaksi nedbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Neboj uz jsem hlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 hh jde to ještě změnit ???? myslim že ne...to smaž a založ novej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Neboj uz jsem hlasoval tak to potom není co řešit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 nemám ani mít nebudu - nemám na hry čas (ani na PC) - proto mám PSP :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 nemam , kdybych na nej mel prachy tak bych byl happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mam Xbox 360 a nikdy bych nevymenil za nic jinyho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mam Xbox 360 a nikdy bych nevymenil za nic jinyho!!! no Jajar si taky koupil X360tku a od tý doby se tady neobjevil...asi to je návykový:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mam Xbox 360 a nikdy bych nevymenil za nic jinyho!!! a pročpak ne mužeš mit oříct,hrál si už na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 a pročpak ne mužeš mit oříct,hrál si už na PS3 PS3 bylo něco,od čeho sem očekával mnooohem víc.Xbox vede ,asi není tak namakanej jako PS3 ,ale vzhledem k tomu množství kvalitních her a ceně sem nic neřešil a šel do něj.Vůbec toho nelituju...Takže spíš otázka pro tebe.Hrál si už na Xboxu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 chybí mi možnost PS3 chci ale nemám prachy :thumbup:....takhle nemám kam hlasovat :cry: presne... tohle neni moc dobre udelane hlasovani:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 presne... tohle neni moc dobre udelane hlasovani:? tjn...ale aspoň něco.....a ještě možnost Next Gen konzoli nechci......jinak já hrál na Xku a jako fakt mazec...hlavně se mi líběj hry v CZ což u PS3 asi moc nebude nebo nebudou žádný....což je dost škoda .....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Spis bych si koupil X-Box Blueray mechanika neni podle mne tak vyuzita... a x je levnejsi...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 budu mít, Wii a Xbox 360 neni pro lamy ale už jsem se rozhod. Koupim si ho až bude levnější a bude dostatek her... počítam tak kolem září.. plus mínus měsíc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mam x360, nemam si zatim na co ztezovat..... Jinak PS3 si taky jednou "snad" poridim.... Ale az ta cena pujde dolu a budou na to nejaky poradny gamesy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 mam jenom PSP, ale pudu do X360 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 ja mam PSP, DS Lite, PS2, Xbox, a najblizsie je na rade PS3 .. Xbox som hraval najmenej ... takze 360 jaksi nepripada v uvahu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 bych bral ale nechce se mi za to davat 16tisic tagze to prihodte do ankety a kliknu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 bylo něco,od čeho sem očekával mnooohem víc.Xbox vede ,asi není tak namakanej jako PS3 ,ale vzhledem k tomu množství kvalitních her a ceně sem nic neřešil a šel do něj.Vůbec toho nelituju...Takže spíš otázka pro tebe.Hrál si už na Xboxu ? :) ano hral a je suxxxxxxxxxxxxxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Když počkáš, bude levnější. Takže dej Nemám PS3, ale koupim si ho a budu happy ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 PS3 budu mít, Wii a Xbox 360 neni pro lamy ale už jsem se rozhod. Koupim si ho až bude levnější a bude dostatek her... počítam tak kolem září.. plus mínus měsíc ;) špatně si pochopil možnosti v hlasování, je tam napsáno PS3 je pro lamy mám X360 nebo wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.