p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 A proč si myslíš že se to spouští přes patapon?v tom demu se našla díra kterou kluci z genu hned využili na spuštění toho exploitu Raczek já to mám taky s pspgenu http://www.pspgen.com/eloader-r24-6-xx-telechargement-193238.html a běží to v pohodě jen si asi zapoměl při zobrazení modrého okna držet trojúhelník(platí jen pro 6.20) na jiné fw čekejte na zobrazení menu kde si můžete vybrat kterou homebrew chcete hrát (hry co jsou o testovaný na 6.20 jsou tu) http://www.pspgen.com/hbl-r24-e-loader-francais-wololo-starworld-retravaille-article-193182-6.html EDIT:homebrew samozřejmě do složky Eloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 to všechno dělám ale problém je v tom že mi vždycky na tym modrym hned po free memory nápisu vyjede asi 10x "cannot find thread, syscall failure" nebo něco takovyho a psp se sekne, ať držim trojuhelnik, nebo mačkám pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 měl jsem stejný problém s jinýma homebrew já zatím rozběhal PSPlasma a PSP Trivia ted jdu zkusit jestli pujdou další zatím myslim že jdou na 6.20 jen http://www.pspgen.com/hbl-r24-e-load...-193182-6.html ale na youtube jsem vyděl že na 6.20 nikdo roběhal i doom a tetris chce to prostě zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 zkuste někdo kdo má 6.20 spustit hemebrew z GEMEloader mě se to zatim podařilo jen se složky eloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marass Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 ahoj měl bych dotaz. PSP mám nějakej ten pátek, ale celou dobu kupuju origo hry..Ted jsem se tady dočetl něco něco, že něco jde. Nejde mi o to hrát ISO hry, ty mám někde, ale chci si zahrát PS1 hry, DOSBOX a třeba youtube apodobně. Na co vlastně ten e-loader (fáze která je nyní dostupná) je? Co to umí, co s tím pustím? Někdo tady blekotal něco o Doomu a já tomu nerozumím prostě. Mohl by někdo polopaticky? Prosím prosím? Nejsem línej, projíždím spousty forumů, jen tomu prostě nerozumím, tak mi prosím pomožte...děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 vypadá to že je venku final verze http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.pspgen.com/forums/half-byte-loader-t204730.html&sl=auto&tl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 sem zklamaný myslel jsem že pujdou jakékoliv hb ale tohle jsem tada fakt nečekal pro 6.20 je tam asi jen 6 hb a to ani nestojí zato to stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 sem zklamaný myslel jsem že pujdou jakékoliv hb ale tohle jsem tada fakt nečekal pro 6.20 je tam asi jen 6 hb a to ani nestojí zato to stahovat tj ale pro ty co mají psp go je to jedna z nejlepších zpráv tohoto mněsíce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Raczek takže na 6.20 to ze složky gameloader nespustim?ptám se jestli je možný na 6.20 spustit menu a pak si vybrat jakou homebrew chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 cus lidi,myslite ze se s pomoci tohoto eloaderu muzem v blizke dobe dockat nejakeho CFWenableru a tudiz ISO/CSO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 bojím se, že to se ještě nedočkáme minimálně 2 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Raczek takže na 6.20 to ze složky gameloader nespustim?ptám se jestli je možný na 6.20 spustit menu a pak si vybrat jakou homebrew chcipodle toho co píšou asi ne, ja sem to ani nezkoušel. Když sem se dočetl že na to de jen pár hb tak sem si zase nahodil cfw, od final verze bych osobně čekal víc než podporu 6 hb, ktery jsou mimochodem skoro k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 ale je to pokrok, za chvili se muzete tesit na nejaky HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Myslím že to bude trvat ještě hodně velkou chvíli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 :cheesygrin: no, tak alespon doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Těsim se na ten, kdy vyjde cfw 6.20 (jestli vyjde) :D Bude to docela masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 cfw asi nebude nikdy, teda ale spo si to myslim je k tomu zapotrebi moznost zapisovat data do flash pameti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Co víš? :) třeba se najde neco podobnýho jako pandora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Darovanému koni na zuby nehleď. Já bych byl rád za to, co je a byl jim vděčný, že se o PSP scénu starají teď, když už nemáme Daxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 podle toho co píšou asi ne, ja sem to ani nezkoušel. Když sem se dočetl že na to de jen pár hb tak sem si zase nahodil cfw, od final verze bych osobně čekal víc než podporu 6 hb, ktery jsou mimochodem skoro k ničemu od té beta verze tam přidali jen 2 hb taky mě to štve cus lidi,myslite ze se s pomoci tohoto eloaderu muzem v blizke dobe dockat nejakeho CFWenableru a tudiz ISO/CSO? tento eloader byl vytvořen jen na spuštění homebrew cílem nebylo vytvořit cwf sony to dost dobře zabezpečila EDIT:koukejte občas taky na forum na pspgen.com přidali tam nejméně 6 hb takže výběr se zvýšil ale pořád to nejsou ty homebrewco jsem čekal je to snad horší než na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty94 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Mám dotaz. Může se mi spuštěním tohoto eloaderu bricknout psp nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Ne ne nic se ti s tím nestane protože ten eloader nezasahuje do flash paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Tak chlapci, jak to vypada? A ten eLoader funguje (i ty HB hry) na 5.51 ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda21 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Zdravim, k Vánocům jsem jak si dostal psp go mam tak tu 6.2 a uz me nebavi neustale kupovat drahe hry jak si to tu prochazim porad nemuzu tak 80 procent pochopit tak se ptam jednoduse jestli tedy jde flashnout toto psp dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Ne, nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.