tekken90 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PSP, Wii, PC Datum vydání: duben 2010 EA oznamuje hru 2010 FIFA World Cup Společnost EA dnes oficiálně oznámila fotbalovou hru 2010 FIFA World Cup, která vyjde v dubnu tohoto roku na Playstation 3, Xbox 360, Wii a PSP. Hráči tak budou moci zažít atmosféru tohoto svátku fotbalu o dva měsíce dříve. V samotné hře bude přítomno všech 199 účastníků kvalifikace, takže pořád je tu možnost, že by se na závěrečný turnaj podívala i Česká republika :). Chybět nebude ani 10 plně licencovaných stadionů, na kterých se bude v Jižní Africe hrát. První obrázky: http://konzolista.cz/seznam-her/karta/2010-fifa-world-cup_1556.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 omg zase Fifa 10 s jinými týmy, ne, díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Rozhodně dobrý nápad a zájem je. Rád si zahraju MS10 na PS3 bohužel v normál fifě je výběr národů dost ubohý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 tahle hra je i podle videi o dost promakanejsi nez normalni fifa 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 podle mě to bude úplně stejný jako Fifa 10 akorát jiný týmy, a jiný módy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 podle mně se to bude dát hrát přes wifi protože world cup ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 :D co je to za fór :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Co by to měl být za fór, každý rok, co se koná MS nebo EURO, vydají EA SPORTS identický fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 to byla ale odpověď na příspěvek nad ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ne nebude, četl jsem článek, ve kterém bylo, že už bylo provedeno tisíce úprav a vylepšení oproti FIFA 10. např. lepší trávník, hra brankářů, fanoušci, nasvícení.. Tak nebuď "všude byl, všechno znám", ale první si něco přečti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 možná tam přibudou nějaký nový detaily ale žádnou velkou změnu oproti Fifě 10 určitě neudělali, ale koukám na videa a vypadá to že možná vylepšili fyziku míče - ta mně ve Fifě 10 vadila nejvíc, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Zítra bude demo na PSN a Xlive 2010 FIFA World Cup demo už zítra Společnost EA dnes oznámila, že už zítra se fanoušci fotbalu dočkají demoverze na očekávanou hru 2010 FIFA World Cup, která vyjde koncem měsíce. V demoverzi si budete moci vybrat mezi týmem Španělska či Itálie a poté s nimi vyzkoušet novinky v této nové fotbalové hře, jako je třeba nové dvoutlačítkové ovládání. Pokud se vám v demoverzi povede udělat nějaký ten oku lahodící trik nebo dát pěkný gól, můžete replaye nahrávat na EA Football World. Demoverze na 2010 FIFA World Cup bude dostupná na Playstation Network a Xbox Live Marketplace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 tekk: datum vydání pro xbox360 verzi je stejné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 tekk: datum vydání pro xbox360 verzi je stejné ? V USA 27.4. a v Evropě 30.4. http://www.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-464273.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 možná tam přibudou nějaký nový detaily ale žádnou velkou změnu oproti Fifě 10 určitě neudělali, ale koukám na videa a vypadá to že možná vylepšili fyziku míče - ta mně ve Fifě 10 vadila nejvíc, tak uvidíme Já se na tohle díval podobně skepticky, ale když jsem pořádně mrknul na všechny ty videa, vypadá to více než slušně, každopádně zítra se uvidí, myslím si, že kdyby to vážně bylo to samé co FIFA 10 tak by asi nevydávali demo před vydáním hry, chcou asi ukázat, že to vážně stojí za to, tak jako tak uvidí se zítra, těším se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Hlavně aby tam byly pěkný videjka a oslavy výher,to prostě miluju.Prostě nemohu zapomenou na svělou fifu 2002 Korea Japan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Tak co už jste měli tu možnost vyzkoušet demo? Já ano, a jsem příjemně překvapen, lepší grafika, lepší pohyb hráčů, živější stadiony, lepší kamera u rohových kopů, pěkné menu.....atd. Jsem velmi spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Míč je stále stejný ´hopla´. Škoda, kdyby tohle vylepšili, du do toho, takhle ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Míč je stále stejný ´hopla´. Škoda, kdyby tohle vylepšili, du do toho, takhle ne :( Mě to naprosto vyhovuje, jak to je, vidím že máš v podpisu PES 2010, tzn. že asi sérii FIFA nemáš moc v lásce co? To, ale nevadí každý máme něco, mě třeba zase vůbec nevyhovuje fyzika v PES... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jo máš pravdu sem PESař, ale to vůbec nebrání tomu, abych objektivně posoudil fyziku míče, jinak hra jako taková je výborná, stejně jako Fifa 10 ale ta fyzika to prostě kazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jo máš pravdu sem PESař, ale to vůbec nebrání tomu, abych objektivně posoudil fyziku míče, jinak hra jako taková je výborná, stejně jako Fifa 10 ale ta fyzika to prostě kazí... V pořádku, každý máme názor :) Jen teď když tu hru hraju, doufám, že stejný engine bude použit i do FIFA 11, pokud teda neplánujou něco extra nového, vůbec bych se teda nezlobil. A nebo budou si to chtít nechat spíše exkluzivní jen pro tuto hru? Uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roly30 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Já do toho jdu snad mi to přijde od EA dříve těšim se online MS a taky online co-op cele kvalifikace a MS. Jinak kdo hral demo tak zjistí že je to jiný než Fifa 10. Hlavně AI je daleko chytřejší hráč se i jinak ovládá střely lítaj taky jinak golmani předvádí nový zákroky a lépe vybíhaj, a hlavně skvělá atmosféra ty scénky dobrá hudba i fanoušci pořádně řvou narozdíl od fify :) Je to jako Euro 08 to byl jeden z nej fotbalu co jsem hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Kupoval někdo z vás ten World Cup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 jo máš pravdu sem PESař, ale to vůbec nebrání tomu, abych objektivně posoudil fyziku míče, jinak hra jako taková je výborná, stejně jako Fifa 10 ale ta fyzika to prostě kazí... pes dela kopie fify , vetsi pi*ovinu nez pes jsem nehral lollll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 pes dela kopie fify , vetsi pi*ovinu nez pes jsem nehral lollll :D ty si ale primitiv :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.