MoodyXd Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 OMG, to je zas topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Sociologie: A Nauka o pivu: A Anglina: A Nemcina: C Hotelovy design a zařízení: B Moderní Personalistika: B Právo: zatím nic :D Marketing: E (díky bohu) Mikroekonomie: E (alespoň že tak 8)) ty dva poslední jsem rád za Ečko. Na to že polovinu lidí od zkoušek vyházeli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Chování 1 Český jazyk a literatura 2 Anglický jazyk 4 Dějiny výtvarné kultury 3 Fyzika 2 Matematika 1 (premiant třídy :lol:) Chemie 1 Občanská nauka 2 Písmo 3 Počítačová grafika 1 Plošná prostorová tvorba 3 Přípravná kresba 4 ( no jo neumim kreslit xD :D ) Technologie 4 Tělesná výchova 1 Základy fotografování - praxe 3 Základy fotografování - teorie 3 Na to, že jsem se ještě neučil za celej půlrok, tak docela dobrý... :D EDIT: Chodim do prvák na Střední Uměleckou... A v naší třídě nás neprospělo 13 a 10 prospělo / mezi nima jsem i já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mame za tejden az :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 prumyslovka čtvrty ročník 5,4,4,4,4,4,,3,2,2,1,1 ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Kvinta 6 trojek, 2 dvojky (zemák, ivt), 3 jedničky (chování, tv, vv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 prumyslovka čtvrty ročník 5,4,4,4,4,4,,3,2,2,1,1 ... :dozey: už tě doma seřezali? :) já 4,3,2,2,2,2,2,2,2,2,2,1,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 O některých lidech jsem si už před tímto topicem myslel, že jsou trochu jiní :D tímto to dorazili. Ich habe: 3,3,3,2,3,2,3,1,2,1,1,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faifi Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 matika-4 čeština,chemie,přirodopis,angličtina-3 zeměpis,dějepis,fyzika-2 zbytek za jedna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 prumyslovka čtvrty ročník 5,4,4,4,4,4,,3,2,2,1,1 ... :dozey: ty by ses hodil k nam do tridy taky prumyslovka taky ctvrty rocnik (jen ten vek mi nak nesedi xD ) jinak toto je zhruba prumer nasi tridy :D...jako ze ma nekdo z 12ti predmetu 9 ctverek je standart :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tak ja mam trojku a pak samí jedničky a pětku z ekonomie i stou pětkou mam nejlepší průměr ze třídy,jsem v prváku na učnaku,ale EKONOMIE mi teda od boha nic neříká,je tam moc půjmů,musí se říct přesně deifinice,je to na hovno,ja jak si musim neco zapamatovat a nemuzu to odvodit,tak jsem "no víte v čem.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 matika 3, němčina 3 (tu sem se učil 6 let, ale teď na to seru :D) a fyzika 3 jinak dvojky a jedničky z češtiny, výtvarky a tělocviku Mno proti základce a prvním ročníku na gymplu, kdy sem měl samý jedničky je to "trochu" horší :D P.S. jsem v 3. ročníku (prvák z devítky) Ja jsem v 9. třídě a mam 7 dvojek jinak jednicky... za coz jsem celkem rad, protože se dostanu na jakoukoliv strední kterou budu chtít...:wohow: co to meleš? :shock: to už se nemusí dělat příjmačky? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Čtvrťák na gymplu, 7 jedniček, 4 dvojky :) Teď holt ještě ta maturita.A vy všichni s těma čtyřkama, občas se vykašlete na hraní a něco se naučte... jsme zvedavej k cemu ti bude maturita z gymplu... bez vysoky budes mit papir ale budes umet prd, ja z fyziky nematuruju takze si z ni muzu dovolit mit 4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ja sem v osmicce a mam 8 jednicek ( obcanka, hudebka, výtvarka,svět práce, tělák, výchova ke zdraví, konverzace v AJ, psan všema deseti ), 8 dvojek ( česština, němčina, dějepis, zeměpis, matika, příraz, fyzika, chemie ) a 1 trojku z AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ze zacatku jsem si rikal ze sem taky napisu svoje vysvedceni... ale pak mi doslo proc ?? chci si zamachrovat jak mam v osmy tride samy jednicky ?? ... faajn sem COOL a budu ostatni poucovat at se mazou ucit ... :roll: uprimne lidi zamyslete se... na co tu lidi potrebujou videt vase vysvedceni... pokud si ho chcete zlepsit nesedte u pc a ano reknu vam vetu ktera se vam nebude libit... jdete se ucit... pokud jste s nim spokojeni .. je to ok ... ale furt nevidim duvod proc ho ukazovat lidem na netu... ja uz bych ho sem nedal z toho duvodu .. ze by me nejakej s odpustenim harant chtel poucovat at se ucim... uceni je o tom jak chcete vy... ze mam milion ctyrek a petek (jako ze nemam..) tak bych ho sem vubec nedaval.... rekl bych to asi takle mit to nemusite... je to vase vec co budete mit .. jestli budete propadat z kazdyho predmetu .. ( a ano jsou u nas borci ktery neprospivaj a maj treba 5x5 ..) ... je to o tom jak kazdej chce musite si uvedomit ze to delate pro sebe... kolik tomu chcete obetovat casu atd.. podle toho vysvedceni vypadaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ze zacatku jsem si rikal ze sem taky napisu svoje vysvedceni... ale pak mi doslo proc ?? chci si zamachrovat jak mam v osmy tride samy jednicky ?? ... faajn sem COOL a budu ostatni poucovat at se mazou ucit ... :roll: uprimne lidi zamyslete se... na co tu lidi potrebujou videt vase vysvedceni... pokud si ho chcete zlepsit nesedte u pc a ano reknu vam vetu ktera se vam nebude libit... jdete se ucit... pokud jste s nim spokojeni .. je to ok ... ale furt nevidim duvod proc ho ukazovat lidem na netu... ja uz bych ho sem nedal z toho duvodu .. ze by me nejakej s odpustenim harant chtel poucovat at se ucim... uceni je o tom jak chcete vy... ze mam milion ctyrek a petek (jako ze nemam..) tak bych ho sem vubec nedaval.... rekl bych to asi takle mit to nemusite... je to vase vec co budete mit .. jestli budete propadat z kazdyho predmetu .. ( a ano jsou u nas borci ktery neprospivaj a maj treba 5x5 ..) ... je to o tom jak kazdej chce musite si uvedomit ze to delate pro sebe... kolik tomu chcete obetovat casu atd.. podle toho vysvedceni vypadaj... nikdo te nenuti ho sem davat omg.... xD ale souhlasim s tebou, je to debilni topic. vetsina lidi ani nenapise kolik jim je let nebo tridu.... je asi jasny ze je rozdil mezi stredni skolou a treba osmickou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 on je rozdíl i ve středních školách...gympl vs. průmyslovka. na gymplu kde to je prostě rozšířená základka.. máš tam všechny předměty ze základky, možná pár navíc, ale všechno jsou to předměty který se musej JEN naučit ;) našprtat teorii, pár slovíček a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ty by ses hodil k nam do tridy taky prumyslovka taky ctvrty rocnik (jen ten vek mi nak nesedi xD ) jinak toto je zhruba prumer nasi tridy :D...jako ze ma nekdo z 12ti predmetu 9 ctverek je standart :D měl sem odklad... zatim sem ještě nepropadnul, jen v pololetí ted... narozen sem v lednu takže ten věk nějak odpovídá... on je rozdíl i ve středních školách...gympl vs. průmyslovka. na gymplu kde to je prostě rozšířená základka.. máš tam všechny předměty ze základky, možná pár navíc, ale všechno jsou to předměty který se musej JEN naučit ;) našprtat teorii, pár slovíček a je to :D souhlasim, ale lidi co na průmyslovku nechodí to prostě pochopit nemůžou tady to učivo musíte pochopit a ne se našprtat... už tě doma seřezali? :)já 4,3,2,2,2,2,2,2,2,2,2,1,1 malilinko :D ze zacatku jsem si rikal ze sem taky napisu svoje vysvedceni... ale pak mi doslo proc ?? chci si zamachrovat jak mam v osmy tride samy jednicky ?? ... faajn sem COOL a budu ostatni poucovat at se mazou ucit ... :roll: uprimne lidi zamyslete se... na co tu lidi potrebujou videt vase vysvedceni... pokud si ho chcete zlepsit nesedte u pc a ano reknu vam vetu ktera se vam nebude libit... jdete se ucit... pokud jste s nim spokojeni .. je to ok ... ale furt nevidim duvod proc ho ukazovat lidem na netu... ja uz bych ho sem nedal z toho duvodu .. ze by me nejakej s odpustenim harant chtel poucovat at se ucim... uceni je o tom jak chcete vy... ze mam milion ctyrek a petek (jako ze nemam..) tak bych ho sem vubec nedaval.... rekl bych to asi takle mit to nemusite... je to vase vec co budete mit .. jestli budete propadat z kazdyho predmetu .. ( a ano jsou u nas borci ktery neprospivaj a maj treba 5x5 ..) ... je to o tom jak kazdej chce musite si uvedomit ze to delate pro sebe... kolik tomu chcete obetovat casu atd.. podle toho vysvedceni vypadaj... ty kterej chodí do 8. třídy budeš poučovat středoškoláky, že se neučí? :lol: fajn zasmál sem se, já chápu, že na základce máš samé jedničky navíc v 8třídě... většina lidí co ted maj špatné známky měli na základce výborné známky já sem třeba měl na základce samé jedničky od první do deváté třídy, a neučil sem se vůbec, stačilo mi když sem dával ve škole pozor.... ale střední je o něčem jinym, ale to nemá cenu vysvětlovat za pár let mi dáš za pravdu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ty kterej chodí do 8. třídy budeš poučovat středoškoláky, že se neučí? :lol: fajn zasmál sem se, já chápu, že na základce máš samé jedničky navíc v 8třídě... většina lidí co ted maj špatné známky měli na základce výborné známky já sem třeba měl na základce samé jedničky od první do deváté třídy, a neučil sem se vůbec, stačilo mi když sem dával ve škole pozor.... ale střední je o něčem jinym, ale to nemá cenu vysvětlovat za pár let mi dáš za pravdu ;) Přesně tak, souhlasím. Učení na základce u průměrně chytrýho člověka končí tím, že mu stačí to co jednou slyší ve škole. Jenže na střední (přesnějc na gymplu) se na to musíš kouknout občas aspoň doma.. Však on ti za pravdu dá.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 navíc na sebe učivo navazuje, tudíž pokud nepochopíš aspon princip první látky, tak nemáš vubec šanci naučit se tu druhou která na ni navazuje. pokud se ti to na sebe navalí ve většim množství tak máš hodně malou šanci se to doučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Chodím na průmku, ale řekl bych že gympl je o něco těžší jak slýchám od kamarádu co tam chodí. Jasně jsou tam věci, které se jen musíš naučit ale je toho taky kupa, k tomu tam máš fyziku a chemii, které aspoň pro mě jsou blbě stravitelné. Průmka je pro mě lážo plážo a proto jsem na ní taky šel na rozdíl od gymplu, kde se musíš šrotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Prvák... Čj - Chvalitebný Ma - Chvalitebný Technologie - dobrý Potraviny a výživa - dobrý Zařizování závodů - chvalitebný Výpočetní technika - výbrný Občanská výchova - výborný Hospodářské výpočty - výborný Anglický jazyk - chvalitebný Tv - výborný Chování - neuspokojivé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dafli: Chodíš do té školy vůbec?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 jo pohoda =) mame vy tride i jednu holka co ma 11N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.