Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vysvedceni

kuba741

Recommended Posts

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ty kterej chodí do 8. třídy budeš poučovat středoškoláky, že se neučí? :lol:

fajn zasmál sem se, já chápu, že na základce máš samé jedničky navíc v 8třídě... většina lidí co ted maj špatné známky měli na základce výborné známky já sem třeba měl na základce samé jedničky od první do deváté třídy, a neučil sem se vůbec, stačilo mi když sem dával ve škole pozor.... ale střední je o něčem jinym, ale to nemá cenu vysvětlovat za pár let mi dáš za pravdu ;)

predpokladam ze tadle reakce nebyl na me.. protoze do 8 tridy opravdu nechodim :roll:

a jestli te to zajima taky chodim na prumyslovku.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze zacatku jsem si rikal ze sem taky napisu svoje vysvedceni...

ale pak mi doslo proc ?? chci si zamachrovat jak mam v osmy tride samy jednicky ?? ... faajn sem COOL a budu ostatni poucovat at se mazou ucit ... :roll:

predpokladam ze tadle reakce nebyl na me.. protoze do 8 tridy opravdu nechodim :roll:

a jestli te to zajima taky chodim na prumyslovku.. :)

no reagoval sem na to co si psal... :dozey:

Odkaz ke komentáři

Anonymous, pripadal sis tvrdej kdyz si to delal ? Myslel sem si o tobe, ze ses chytrejsi....

Cekal jsem, kdy se tu objevi podobny blbecek a bude se do mne navazet, ackoliv nevi podrobnosti.

1) Neni to muj vypis

2) Bylo vice stejnych vypisu

3) Nikde jsem netvrdil, ze to palim ja

4) ja to pouze fotil a jsem autorem te fotky

.. jeste neco?

Odkaz ke komentáři

,,anonymous: to je tvoje foto nebo se "chlubíš" cizím peřím"

Pochopitelne moje..

Nechlubim se nikdy cizim perim...

Pokud dobre vidim, jedna se tu pouze o autorstvi fotografie, nikde jsem netvrdil, ze je to muj vypis.

Myslim, ze by bylo vhodne se mi omluvit a uznat omyl - proste jsi strelil vedle.

Odkaz ke komentáři

Pokud dobre vidim, jedna se tu pouze o autorstvi fotografie, nikde jsem netvrdil, ze je to muj vypis.

Neřeš to,budou tu prostě furt lidi,který budou s prominutím řešit pořád píčoviny.

Nejvíc se mi tady líbí,jak děti ze základek říkaj těm co jsou na středních/vysokých školách,jak jim to nejde xD ..osobně jsem zvědavej,jak to budou srát oni...Vlastně zvědavej ani nejsem,podle mě by si měl každej nechat pro sebe co má :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu