Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Vizo? Ehm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Mám na gymnáziu v tercii (8. třída) 6 dvojek, jinak samý 1... Takže mám vyznamenání a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 anonymous: to je tvoje foto nebo se "chlubíš" cizím peřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pochopitelne moje.. :dozey: Nechlubim se nikdy cizim perim... Mam tech fotek mnohem vic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ty kterej chodí do 8. třídy budeš poučovat středoškoláky, že se neučí? :lol: fajn zasmál sem se, já chápu, že na základce máš samé jedničky navíc v 8třídě... většina lidí co ted maj špatné známky měli na základce výborné známky já sem třeba měl na základce samé jedničky od první do deváté třídy, a neučil sem se vůbec, stačilo mi když sem dával ve škole pozor.... ale střední je o něčem jinym, ale to nemá cenu vysvětlovat za pár let mi dáš za pravdu ;) predpokladam ze tadle reakce nebyl na me.. protoze do 8 tridy opravdu nechodim :roll: a jestli te to zajima taky chodim na prumyslovku.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pochopitelne moje.. :dozey:Nechlubim se nikdy cizim perim... Mam tech fotek mnohem vic :-) Doufám že to je jenom výpis vysvědčení :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Doufám že to je jenom výpis vysvědčení :lol: Tak v pololetí se většinou dává jen výpis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 samozřejmě že je na pololetí se dostává jen výpis s normálním by si to nedovolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 edit: už nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 jo psal že to je jeho a proč by nebylo vždyt je to jen výpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Vždyť jenom upaluje hrany,aby to vypadalo stylověji,nic víc v tom nehledejte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ze zacatku jsem si rikal ze sem taky napisu svoje vysvedceni... ale pak mi doslo proc ?? chci si zamachrovat jak mam v osmy tride samy jednicky ?? ... faajn sem COOL a budu ostatni poucovat at se mazou ucit ... :roll: predpokladam ze tadle reakce nebyl na me.. protoze do 8 tridy opravdu nechodim :roll:a jestli te to zajima taky chodim na prumyslovku.. :) no reagoval sem na to co si psal... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 no reagoval sem na to co si psal... :dozey: nechapes ironii... nechtel sem nikoho poucovat.. jen aby se nad tim kazdej zamyslel .. xD ale nema to smysl bo bys to nepochopil xD btw a ty me poucuj jakej je rozdil mezi ZS a SS .. :roll: .. xD kdyztam asi chodim tak vim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Anonymous, pripadal sis tvrdej kdyz si to delal ? Myslel sem si o tobe, ze ses chytrejsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Anonymous, pripadal sis tvrdej kdyz si to delal ? Myslel sem si o tobe, ze ses chytrejsi.... Cekal jsem, kdy se tu objevi podobny blbecek a bude se do mne navazet, ackoliv nevi podrobnosti. 1) Neni to muj vypis 2) Bylo vice stejnych vypisu 3) Nikde jsem netvrdil, ze to palim ja 4) ja to pouze fotil a jsem autorem te fotky .. jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Aha, tak to jsem te spatne pochopil. Jiny uzivatel se te ptal jestli se chlubis cizym perim a ty si napsal ze NE, z cehoz vyplyva ze to je tvuj vypis. EDIT : aaaaaaaaaaaaa, moje chyba sorry. slo o fotku a ne o vypis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ,,anonymous: to je tvoje foto nebo se "chlubíš" cizím peřím" Pochopitelne moje.. Nechlubim se nikdy cizim perim... Pokud dobre vidim, jedna se tu pouze o autorstvi fotografie, nikde jsem netvrdil, ze je to muj vypis. Myslim, ze by bylo vhodne se mi omluvit a uznat omyl - proste jsi strelil vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pokud dobre vidim, jedna se tu pouze o autorstvi fotografie, nikde jsem netvrdil, ze je to muj vypis. Neřeš to,budou tu prostě furt lidi,který budou s prominutím řešit pořád píčoviny. Nejvíc se mi tady líbí,jak děti ze základek říkaj těm co jsou na středních/vysokých školách,jak jim to nejde xD ..osobně jsem zvědavej,jak to budou srát oni...Vlastně zvědavej ani nejsem,podle mě by si měl každej nechat pro sebe co má :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Anonymousi, moc se omlouvám za své chování. Vícekrát se to už opakovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 SPS 3.rocnik 3- Silnoprudove zar., matematika 2- Aplikovana elektronika, elektrotechnicke merania, telekomunikacie, automatizacia, telesna vychova, slovensky jazyk, anglicky jazyk, 1- prax, obcianska vychova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 elektrotechnik mereni: 5 TV: 3 :D ostatni predmety: 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.