bizzi83 Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 nejrychlejší neznamená nejlepší...no uvidíš, já byl zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Bizzi má pravdu. Některé ty supersporty mají tak nereálné řízení, až to nejde řídit... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 ja si TD nekoupil jako simulaci, ale jako arkadu a to buggati chci jen na ty komunitni challenge, protoze to jinak nejde vyhrat s jinym autem napr. ty dragy co tam davaji atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 no já nevim, já hraju PC verzi a na většině tratí je čas 0.02 s a podobně, což nejde udělat normálně s ničím...podělaný rusáci to dohekřili až to hezký není :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 to ne tam to je normalni mam ted obyc veyrona vytuneny na stupen 3 a ztracim treba vterinu proste chce to ten supersport vytuneny na stupen 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SobolHk Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 šel bych do toho s tebou ale bohužel jsem již vše nakoupil :( pravda je že te supersport stoji za h...o navic tuning je pekelně drahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Paří se TDU2 na PSku online aktivně? Je tam pořád konkurence nebo to už je mrtvý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 v tom online svete jezdi dostatek hracu ale ty online zavody,klubove zavody malokdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Na PSku nevím, ale na PC jezdí stále dost lidí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebajs Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Nás s Fusion999 to zajímá hlavně na Psku plánujeme to aktivně hrát :) přidat se do nějaké klubu popřípadě ho založit.. No snad nám tu někdo potrvrdí že se to na psku ještě hraje jinak asi končím :D :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freedyspeed Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Já si s váma zahraju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Kdo má PC verzi, tak se ozvěte a zahrajem ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zippy890 Odesláno Květen 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2020 Ahoj lidi moc se omlouvám za to že vás tady otravuji ale mám problém s Test Drive Unlimited 2 Multiplayer už Při načítání mi to píše že aby to správně fungovalo musí mít povolené teď si nevzpomenu co jaké tři písmenka Nevíte kde se to dá povolit nebo aktivovat díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 31, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2020 Neobnovuj 7 let staré téma, navíc už jsi jeden příspěvek přidal - dostáváš varování a téma zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts