M0tion Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nepster: asi tak diky kluci za podržení....aspoň někdo pochopil jak to myslim...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Řekl bych že tvoje klientka jse zlehka ´´pochybná :D´´ řekl bych že byla na 99% sjetá jak veverka .)))) Jinak to nebe je fakt dobry, jednoduchy, lechky, proste pekny a plni ucel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Řekl bych že tvoje klientka jse zlehka ´´pochybná :D´´ řekl bych že byla na 99% sjetá jak veverka .)))) Jinak to nebe je fakt dobry, jednoduchy, lechky, proste pekny a plni ucel :) Diky moc :D mno muj nazor na klientku je takový že ona asi rozumí grafice víc než já a proto nechápu ten vytříbený vkus :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Myslim, ze metuj to vystihl. Tady vubec nejde o to, jak je to dokonale z hlediska nejakych pravidel grafiku nebo jak se to libi tobe. Tady jde o to, na koho je to cilene. A take se divim, ze se tu vetsine libi ten prvni navrh - ten mi prijde hrozny.. Nevim, co je zaklad grafiku, ale zaklad prezentace je citelnost a ta u toho prvniho neni, ani kdyby se vselijak ten obrazek ztmavil.. Proste pod text jedine cista barva. To posledni se mi zda z hlediska citelnosti nejlepsi - nejlepsi kontrast atd. Osobne by mne treti prilakal nejvice, prvni je nevyrazny a text se v nem ztraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Imho, nevím jak vy, ale ten kdo nevidí dobře písmena v prvním návrhu je asi vážně slepý :blink1: edit:* NEPSTER: v tom případě se omlouvám, má chyba. Nicméně čitelnost by určitě zlepšil nějaký šedý, či černější podklad pod text. Něco, co by zajistilo dobrou čitelnost, a přitom zachovalo původní portfolio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nikdo neříkal že nejdou vidět,,jen že to je špatně čitelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Pokud to ma byt posilane v mailu jako portfolio a letak, pak bych jako jednu z hlavnich funkcnosti pozadoval, aby prvni co prijemce mailu zaujme, byl text. Tvuj navrh c.1 se mi libi nejvic, ale nezlob se, tuto funkci neplni. Mela by tam byt kratka sdeleni, vyraznym textem, barevne odlisena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nejak jsem nepochopil, proc kvuli tomu zakladas topic? jestli ses tu chtel pred ostatnima mistnima grafikama pochlubit, ze ma o tvoje prace nekdo zajem a nechat se od nich poplacat po zadech, ok... ale jestli si myslis, ze zadani praci pro tebe bude vzdy jen podle tvych predstav, tak to je jediny, co mi na tomhle topicu pripada uhozene a dementni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 měls to dát do Photoshop Gallery,jestli si chtěl znát názor grafiků ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 měls to dát do Photoshop Gallery,jestli si chtěl znát názor grafiků ;) Jn sry :D nedošlo mě jak je tohle forum Útočné :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ja si myslim že klient udělal správně, protože čitelnost textu ma trochu navrch než nějaké ladění barev ikdyž by to krásně ladilo a nebylo by to čitelné tak je to čtenářům naprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jn sry :D nedošlo mě jak je tohle forum Útočné :DTak já snad sním. Ty nazveš topic "nekonečná demence klienta" a fórum se ti zdá útočné? Ze svého zákazník a tu děláš pitomce a zlobíš se, že s tebou všichni nesouhlasí a neobdivují tě? No nic, věk tě naučí, že rčení "zákazník má vždycky pravdu" je nejen známé, ale taky zcela pravdivé;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No de vidět že moc prací za sebou nemáš, když todle nazýváš nekonečnou demencí zákazníka x) protože kdyby jo tak by si zjistil, že todle je docela klasická situace, kterou (bohužel) zažívám minimálně jednou týdně.. ale ono pokud chceš mit aspoň nějakej peníz.. tak musíš držet hubu a krok a řídit se pravidlem (jak metuj píše..) 1. zákazník má vždycky pravdu ;) 2. a ikdyž ju nemá ... platí pravidlo číslo 1 :P PS: to řešení webu je děs :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ok :D pochopil jsem :D praci budu stejně dělat znovu o víkendu, protože nekonec to chce udělat ještě jiný :D strašně mě to sere, protože dělat tyhle "předváděčky" mě vůbec nebaví :D ale peníze budou tak ať to dělám třeba třikrát :D Twice a jestli to máš tolikrát tak nevím jestli bych jako grafik vydržel :D ještě že jsem nešel na Cybernu jak sem chtěl :D PS: MOžná tedy LOCK ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts