chipomil Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 rady porady na prd forza xgd3 hra ktera zrovna kontrolni data ma tam co se nevejde pri vypaleni na normalni vypalovacce pokud nemas lt3,0 a ihas s fw burner max nerozchodis ji jinak nez origo ci rgh/jtag edit: radit ti zkousej to tak kdyz nepujde tak jinak hazej dyvka rovnou z vokna sam vim vo tom kulovy mi prijde jak za krale klacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitekproquiksilver Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Prosím poraďte .. Měl jsem xbox 360 xenom lt+ 2.01 a emtec dvd šlo v pohodě ,teď jsem koupil slim s lt+ 3 a emtec to nechce přelouskat jdou jen Verbatim a obojí bylo stejně vypalováno .. Nevíte čím by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 asi jiná mechanika v xboxu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Ono taky záleží jaký hry jsi měl na jakém dvd vypálené. Pokud jsi měl XGD3 hry, nebo hry s ochranou AP 2.5 vypálený pro LT 2.0 na LT 3.0 je samozřejmě nespustíš, protože musíš projet ISO v ABGX 1.6 před vypálením. Jinak je doporučeno vypalovat nové hry pouze na verbatim s Ihas vypalovačkou, takže ti nezbyde nic jiného než to vypálit znovu, nebo vložit přez TU topology data pro XGD3 hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safadi Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 je teda nejaka moznost zprovoznit XGD 3 bez vypalovacky IHas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Můžeš je klasicky vypálit, ale je možnost že ti třeba v půlce hry už nepojede. Lepší je se řídit doporučeným způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba1468627562 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Zdravím všechny poraďte jakou vypalovačku pořídit aby šli přepalovat i hry s novou ochranou a taky kopie z originálních her nějak nevim kterou pořídit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 liteon IHAS rev. B kopie originalek neudelas to neni tak jednoduchy ale vypalis xgd3 do 100procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Kouba: drak3go prodává takové vypalovačky už s potřebným Fw ;) http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brunda3 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Mam maly dotaz.De hra nainstalovat na HDD nebo to tam hodit abych nemusel hrat porad z dvd?Mechanika mi pomalu odchazi.Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Mam maly dotaz.De hra nainstalovat na HDD nebo to tam hodit abych nemusel hrat porad z dvd?Mechanika mi pomalu odchazi.Diky za odpoved. Jasně, podporuje to originální MS dashboard už dost dlouho.V dashboardu dáš install a hru nainstaluješ na HDD.DVD musí být i tak v mechanice kvůli kontrole, ale hraje se z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 v podstate kdyz mas v xboxu hru, tak misto zapnout hru das tlacitko ktere tam je jako game info a hru nainstalujes, ale dvd musis mit vzdy pri spusteni hry. Pokud bys chtel hrat jen z HDD musel bys mit RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brunda3 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 RGH?To je co?Jinak diky za info du to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 RGH je metoda flashe kdy ti do xboxu pripaji čip a muzes hrat hry z externiho hdd treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex. Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Chci se zeptat. Vypaluju již po několikáté přes ImgBurn, ale až teď se mi to vždy sekne v 51% a dál to nejede. Není to tím, že mám špatnou verzi imgburnu? Nebo vypalovačkou? Na té co se mi stalo vypaluji poprvé (respektive podruhé - v obou případech na 51% konec). Vypalovačku mám Pioneer DVD-RW DVR 110. Nepotřebuji nějaký nový software nebo tak něco? Podle Nero InfoTool tato vypalovačka podporuje vypalování + R DL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Ne potrebujes LiteOn mechaniku a budes v pohode ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex. Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Nevypaluji XGD3 hru ;) vypaluji CoD:MW2 na to není třeba lite-on ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Je hra zkontrolovaná v ABGX a v souboru *.dvd je správná hodnota layerbrake pro XGD2 ? Pokud ano a přesto se vypalování zastavuje v 50% je vypalovačka vadná. Může být špatné média, ale pokud zkazíš 2 nebo 3 na jedné hře, pak je to spíš vypalovačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 hoj hoj mam taku malou chybklu kamos mi vypaluje hry , stare hry klasicky zpusib img burn jedou mi vsecky hry krome cod6, pak nejak vypaluje ty nove zase pres jiny program resident evil operace mi jede,mortal kombat complete edition mi jede ale cod mw3 ,black opd,nfs the run a spousta dalsich mi nejde co stim je nebo jak to vypalit???jinač mam nejnovesi 3 flash diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 vypadá to že se jedná o hry s AP2.5 a AP2.6.. projíždíš ty iso soubory v abgx před vypalováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 aha tak to ne on to hned vypaluje jak to stahl ten abgx to nak premeni nebo co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 no abgx se nastavi a kazdy iso tim projedes a ono ti to trochu upravi, a jinak kdyz mas flash lt3.0 tak do nejnovejsich her musis davat topology data pro kazdou hru zvlast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 aha takze musim napsat treba nfs the run topology data ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Program abgx360 zkontroluje a doplní topology data sám. Funguje už opravdu hodně dlouho, takže je mi divné jak to že ho neznáš :roll: Užitečné informace najdeš například na této stránce http://kanalizator.cz/konzole-xbox360 přečti si to a budeš v tom mít určitě víc jasno než teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 nezmam mam xbox teprv 1 rok a asi 3 mesice mam flash a me to vypaluj kamos :) ale diky vam za pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.