hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já nehraju z Hdd vždy z Dvd.Nemám problém s hrama.Funguje to normálně.Na live nechodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 To je nesmysl, hry se overuji v mechanice a pokud vim, tak posledni hry uz overuje primo v preplnenych sectorech ;-) Bud hry nedohravas, nebo ti zamrza konzole pripadne hry padaji atp. Nehlede na to, ze bez instalace trva nacitani z DVD a odchazi mechanika a to znatelne rychle ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Reaguju tam (a nejen tam), kde lidi píšou nesmysly aníž by o problematice něco věděli a snažím se tak o to, aby tyhle bláboly zbytečně nemátly další uživatele. Bohužel je to i tvůj případ, budu reagovat pokaždé, když budeš říkat nesmysly. Takže znova, XGD3 není žádná ochrana, přečti si o tom prosímtě něco, než budeš zase rozumovat. Podle tvých úvah a logiky by musela být ochrana i XGD2, což pochopitelně není. ///EDIT: O tom, že existuje nějaký DUAL NAND, který umožňuje uživatelům RGH využívat možnosti XBLive se tu napsalo dost a jenom proto, že tobě to nic neříká a nebo jsi líný na to si to tu najít, sem žádné odkazy dávat nebudu. Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem drak3go Edit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 XGD3 format je format disku, ale i tak jde o urcitou "ochranu" ztizeni delani kopii disku ;-) Vim ze to neni zrovna primo AP, ale i tak se jedna o krok a tudiz ochranu obsahu proti zpirateni :-) Nejsem liny, to ty sem nedas odkaz na to o cem pises :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Proč tady řešite takový blbosti.Já stim nemám problémy!!!Kdyby to mělo ochranu tak hry asi neopustim ne.Mám lg vypalovacku.Tak čím to asi bude hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) milosek76: zkusil jsem a vyskočila mě uplně ta stejná chyba ve stejném místě.. to spíš vypadá na špatný image než ne vadné dvd, nebo špatný postup při vypalování ne ? vypaloval jsem to už 3x a pořád ta stejná chyba něco ohledně sectorů. KProbe mě bohužel nejde nainstalovat.. nevim proč :( zkoušel jsem stahnout ruzny verze z ruznych odkazů.. a vždy při instalaci když to píše registering fonts.. tak nic nenabíhá a pak mě to akorát napiše že program neodpovídá... Co jsou vlastně ty sectory při vypalování ? Když vypaluju tak to vypálí do 100 %.. mechanika se vysune, hned zase zasune a valí to znovu, ale u nějakých 48% se to zasekne a vyskočí tabulka Sector error.. takhle mě to udělalo 3x po sobě.. jak na Verbatimku tak Imation.. je špatný image nebo v čem je problém ? Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Špatná image se odhalí celkem snadno. Stačí hru zkontrolovat v Abgx. Pokud zde proběhne kontrola v pořádku, chybu hledej jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Špatná image se odhalí celkem snadno. Stačí hru zkontrolovat v Abgx. Pokud zde proběhne kontrola v pořádku, chybu hledej jinde. Právě že v ABGX proběhlo vše v pořádku... všechno zelený.. nic žlutý ani červený... nechápu čím to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Psal mi ted jeden clovek, mel problem podobny tvemu a vyresil ho tim, ze zapojil mechaniku do jineho PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ja uz jsem to palil 4 na ruznych vypalovackach kysli fc3 complex nainstaluji v pohode ale napise mi to v prvnimvideu disc failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Chytl jsem se Consoleroviho příspěvku.. zkusil jsem odpojit káble z mechaniky a znovu zapojit.. a hle... vypalování se na po páty podařilo do 100%.. Teď to instaluju na HDD a už jsem za procentama u kterých mi to při předchozích (špatně) vypálených dvd napsalo že je disc poškrábaný.. Dám vědět, jestli to jede v pohodě z HDD 8) Edit: Táák.. hra úspěšně nainstaolvána na HDD a zatím jede bez problému.. Díky všem za rady :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Vypaloval jsem několikrát hru, ale po vypálení když ji vložím do Xboxu tak j ej načte jako Video DVD. Mám Xbox slim s RGH. Neívte jak rozjet vypálenou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Flash máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Máš RGH a vypaluješ hry? Převeď v ISO2GOD nebo Xbox Image Browser návody na forumu jsou, a nakopiruj jednoduše na HDD. a hraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Proč některá stejná hra má jinou velikost?jde upravovat velikost hry před vypálením?Např. Hitman Absolution z jednoho serveru má 8534 MB (což se mi nevejde na verbatimku dvou vrstvou 8,5GB) a z druhého serveru má velikost 8,14GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) Vypalovat hry v PAL nebo můžu vypalovat hry i v NTSC? když mám flash LT+3.0 Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem niasis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Vypalovat hry v PAL nebo můžu vypalovat hry i v NTSC? když mám flash LT+3.0 ne. můžeš buď PAL nebo Region Free.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gagyn Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Aloha mám taky problem s vypalování. Mám xbox360 phat, Flash LT+3.0, vypalovačku iHASa spoustudvd verbatim 003. Hry vždy před vypálením projedu posledním abgx. A problém je v tom že vypálím s nebo bez OPC na 2,4 nebo 4x kontrola no problema a x vyhodí chybu a co horší nedělá to jenom mě (zkoušeli jsme i u souseda). Zkusil jsem reinstal compu, odpojeni mechaniky na celý den vyměnu dvd, jak jsem psal vyzkousel jsem i zmenu rychlostí a problem pořád stejný. (Dělá to u posledních her Hitman, COD2MW, NFSMW2 atd.) Please Help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj, jaky mas datum vyroby na mechanice ? Mas nainstalovane vsechny update v PC na wokna ? Jak stary mas xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gagyn Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 (upraveno) No tak na mechanice mám datum September 2011 (124-19 B), wokna mám aktuální (w7) a x mam 30-8-2008(asi falcon s hdmi) je to premium verze s 60gb hdd mam pocit že to bylo v edici gears of war 2. Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem Gagyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grmi Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj, jsem z Prahy a hledám někoho kdo by mi vypálil nějaké hry na xbox. Můj mail je roman.grmolec@seznam.cz, tak kdyby byl někdo ochotný napište a domluvíme se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 (upraveno) Ahoj mam problem. Xbox mi zacal stavkovat. Hry palim na ihas. Jsou projete abgx360. Nove vypalene XGD3 hry mi xbox nekdy ani nenacte,jindy je dokazu spustit ale zamrzne pri loadovani. XGD3 hry vypalene drive jedou ale jen z DVD. Pokud se pokusim nainstalovat jakoukoli XGD3 hru tak mi to ruzne hazi chyby nekdy u 37% nekdy 49% . Krome xgd3 her jede vse jak ma a jde to i nainstalovat. Na xboxu jsem uz hral XGD3 hry a najednou to nejde. Nejake rady co s tim muze byt? Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem TIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Proc jste mi to presunuli do vypalovani? Myslim ze vypalovanim to nebude. Protoze kamaradovi na xku jedou ty hry bez problemu tak prosim o presunuti do jine sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomcek949 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Zdravím , mám vypúalovačku Lg gsa4163B a vobčas vypálím xgd2 hru myslíte že když stáhnu xgd3 že ji s tou vypalovačkou vypálím? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis11 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 čau,hele mám takovej menší problem,xgd3 hry palej bez problemu a fungujou ae kdyz chci vypalit xgd2 hru,tak kdyz jede pri vypalovani verify tak se to sekne v 50 procentech a hru hraju normalne ae pak my to napise disc is supperted nebo co to je....hru sem vypaloval stejne jak xgd3 hru opc zapnuty a rychlost 4x hru opatchovanou mam tk nwm kde problem.Diky moc za pripadnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.