Kociq Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Pokud používáš BurnerMax tak by ti ani vyskočit neměla. Odesláno z iPhone, přes aplikaci Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Aha... no našel jsem to v nastavení ImgBurnu tak jsem dal Truncate a zatím vše fajn... jen dotaz mám dávat v ImgBurnu Verify? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Pochopil jsi to, co říkal oRmus, správně? Pokud máš FW Burner Max, tak ti hláška vyskočit nemá a nemáš to ani nikde nastavovat, od toho ten firmware je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Ouch :D ale tak to by teoreticky vadit nemělo ne? že dám Truncate místo toho prvního, ani tak mi tabulka nevyskočila takže jsem nic nepodělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Jakou hru jsi vypaloval, je XGD2 nebo XGD3? Pokud je XGD3, tak se ptám, jestli máš Burner Max, nebo ne? Protože pokud jo (čemuž nasvědčuje, že se ti nezobrazuje ta hláška) a máš zaškrtnutý "Truncate", vůbec nevyužíváš Burner Maxu a vypaluješ přesně tak, jak se vypalovat nemá (tzn. při vstupu na Live ti hrozí ban, hrozí nečitelnost DVD apod.). Pokud vypaluješ XGD2 hru, nemusíš nic řešit a hláška nevyskočí proto, že mu klasická velikost DVD stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Vypaloval jsem Naruto Ultimate Ninja Storm 3 což je xgd3. Takže jsem.to měl nechat na tom prvním? Jinak ano burnermax mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Fajn, takže Truncate nemáš vůbec řešit, to, že se ti nezobrazuje ta hláška je správně a je to znamení, že BurnerMax pracuje tak, jak má a měl jsi to nechat tak, jak to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Fajn. Je velký problém, že jsem dál truncate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 14, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Je, jak už jsem psal výše, protože vypaluješ tak, jak nemáš a můžeš mít pak problémy s DVDčkem v Xboxu (hrozí ban při hraní na live apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra89 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 (upraveno) Zdravím mam takovej problem vypaloval jsem hru (Call of duty MW 3) vypalovani se normalně ukončilo napsalo to že se to vypalilo v pořadku ale jak jsem dvd vložil do xbox tak mi naskočilo THIS DISC IS NOT SUPPORTED. Pomožte prosim.Koupil jsem si kvuli toho vypalovačku DVDRW/RAM Lite-On iHAS124 24x PATA (iHAS124-04_P) Upraveno Říjen 14, 2013 uživatelem ondra89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 14, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Pořád ta samá otázka a odpověď: Co za revizi ta vypalovačka je (04_P je číslo modelu, z toho nic nezjistím)? Vypaluješ pomocí iXtreme Burneru, nebo aspoň Burner Maxu? Projel jsi hru v ABGX360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra89 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Pořád ta samá otázka a odpověď: Co za revizi ta vypalovačka je (04_P je číslo modelu, z toho nic nezjistím)? Vypaluješ pomocí iXtreme Burneru, nebo aspoň Burner Maxu? Projel jsi hru v ABGX360? Použil jsem Burner Max a pak vypalil přes ImgBurn.Ted budu za blbce ale jak zjistim revizi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 při verify v imgburnu mi to hází errory vadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 při verify v imgburnu mi to hází errory vadí to? Když to zpětné má problém číst mechanika v PC..mysliš že to pak xbox přečtě?? asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 No, jenže errory mi vyhazuje každé vypálení XGD3 hry. Až při verify, takže co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 máš verbatimy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Ano, jsou to Verbatimky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Někde na jsem našel návod na vypalování xgb3 her a tam frajer píše že kdyý chcete funkční hru tak zásadně neprojíždět přes abgx ale nevím co je na tom pravdy mám live gold účet tak to nechci zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 To je naprostá hloupost, naopak, neprojíždět hru (ať už XGD2/XGD3) je NEJVĚTŠÍ chyba, co můžete udělat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Tak jsem to vyzkoušel neprojet v abgx a hry jedou normálně při projetí mi nešla jak fifa tak f1 a teď fičí normálně takže pokud si to chcete zahrát neprojíždět abgx to už záleží na vás jak se rozhodnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Po ostatní - nechytejte se příspěvku m0406 o tom, že se hry v ABGX projíždět nemají! Samozřejmě, že hra může jít, jenže je taky možný, že (v nejlepším případě) vypálíte DVD, které nepojede a vy tak zbytečně zničíte DVD. Projíždět hry v ABGX360 je povinnost pro každého, kdo vypaluje. A pro tvou informaci, FIFA 14 i poslední F1 mám samozřejmě projeté přes ABGX a vypálené. Šlapou bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 a jaký to má význam projíždět přes abgx kdo hraje offline.My to je jedno jestli se budete řídit mnou nebo ne.Akorát taky mám problémy s vypalováním a co jsem neprojížděl přes abgx tak mi to jede normálně takže na tom asi něco bude zaleží jen na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 neporadíte ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raentt Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Mama dotaz proc se mam vyhnout NTB vypalovackam, jaky to ma na to vliv ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobgoblin1 Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Zdravím hoši, potřebuji dostat na DVD+R DL (verbatim) hru s velikostí 8,7 GB (The amazing Spider-Man), jenže stále nevím, jak to udělat. Četl jsem si tu starší komentáře, ale moc tomu nerozumím. Jestli tomu dobře rozumím potřebuji na to nějakou speciální vypalovačku a nějaký program [h=2]iXtreme Burner max[/h] Byl bych rád, kdyby mi to někdo vysvětlil co NEJJEDNODUŠEJI - nejjednodušší způsob, jak si takovou hru vypálit/nějakým způsobem zahrát. Klidně vysvětlení jak pro úplně největšího hlupáka :D . Vím o tom jen to, že umím vypalovat hry, které se na to DVD vejdou normálně. Vůbec ale nevím, jaké budu potřebovat programy, aby se mi tam vešla právě takováhle větší hra. Nevím ani jakou mechaniku budu potřebovat, nejlepší by bylo kdyby to utáhla ta, co mám (mimochodem, potřebuji rovnou poradit, jak zjistím, jakou mám mechaniku). Nejsem v PC nejlepší, a tak pokud mi opravdu někdo pomůže vyřešit rozumně a jednoduše tenhle problém, budu hrozně rád a odměním se finanční odměnou. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.