pigi01 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 prosim vas pri zapnuty img burn my naskoci tato hlaska prosim vas co znamena W 22:24:33 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Nemám tu hru opatchovat ?? nevím akorát na který wawe... je to hra red dead redemption... :/ snad by to po tom mohlo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benysek22 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj, zkoušel jsem porpvé vypálit hru na xbox , vše jsem udělal podle návodu,vše nastavil atd, ovšem hned na začátku vypalování se hodil v ImgBurn error. Vypaloval jsem na Verbatim DVD+R DL, vypalovačku na dvouvrstvý DVD mám 100%( testnuto v , ovšem na notebooku - jestli to hraje nějakou roli ? Má takovej podivnej název HL-DT-ST DVDRAM GSA-T40N ATA DEVICE ( opsáno ze správce zařízení ) , chtěl jsem aktualizovat firmware, ovšem na tý stránce ,která je zde v Topicu, žádenej na takovej typ mechaniky není a ani jsem žádný "nevygooglil" , přes Správce zařízení to taky nešlo.......Prosím help a díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj, zkoušel jsem porpvé vypálit hru na xbox , vše jsem udělal podle návodu,vše nastavil atd, ovšem hned na začátku vypalování se hodil v ImgBurn error. Vypaloval jsem na Verbatim DVD+R DL, vypalovačku na dvouvrstvý DVD mám 100%( testnuto v , ovšem na notebooku - jestli to hraje nějakou roli ? Má takovej podivnej název HL-DT-ST DVDRAM GSA-T40N ATA DEVICE ( opsáno ze správce zařízení ) , chtěl jsem aktualizovat firmware, ovšem na tý stránce ,která je zde v Topicu, žádenej na takovej typ mechaniky není a ani jsem žádný "nevygooglil" , přes Správce zařízení to taky nešlo.......Prosím help a díky za každou radu Jaký error? Na jaký DVD vypaluješ? Nejspíš bude problém v mechanice ... profoukni jí a během vypalování s NTB nehýbej. Aktualizace firmwaru pomůže málokdy http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?f=2&t=45880. Nemám tu hru opatchovat ?? nevím akorát na který wawe... je to hra red dead redemption... :/ snad by to po tom mohlo jít... Ve wave problém být nemůže - LT přehraje všechny wave. Dej to vypálený DVDčko do PC mechaniky, zapni ABGX, input vyber burned DVD a hod sem screeny z kontroly. Vypaluji na Verbatim, dal jsem to do xboxu a zadal jsem instalaci na HDD, takže je to v pořádku a nebo není?Vypalovačka z roku 2006 Sony Pokud instalace proběhla v pořádku, vypálení bude nejspíš v pořádku. Ale vypadá to, že ti odchází mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 No při druhém vypalování jsem nastavil vše podle screenu co je zde v topicu a vypálilo mi to úplně v pohodě bez problému. Takže uvidím příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ra.zl Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 zdravim mam takovy problem musim palit vsechny hry 2x nechapu proc kdyz to poprve vypalim tak mi hra nacte a po chvili mi to vypne a napise restart to clean disc a kdyz to vypalim znova tu samou hru stejnym postupem tak to jede bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Hmm, divné. Teoreticky to může být náhoda, ale je to nějaké divné. Postni logy jak z Abgx (už vypálené hry) tak z vypalovacího programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ra.zl Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 divne to je kdyby to bylo jen teoreticky tak bych byl spokojeny ale uz me nebavi na 5 her pouzit 10 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Zalezi od napalovacky...niekedy ju treba vymenit za novu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ra.zl Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 palim to na notasu starem 8 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Osm měsíců stará palírna už může být "jetá" a pálit hůř. Postni sem ty logy, ať se vidí, zda není chyba i v něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 zdravim, potreboval bych poradit v cem mam vypalovat originalky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 to je trochu slozitejsi... tady je navod, stacilo pohledat ;) http://console-forum.net/tema/25092-jak-si-zalohovat-svou-originalni-hru-na-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ra.zl Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 jake logy bys chtel videt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ty, o které jsem si říkal. Postni logy jak z Abgx (už vypálené hry) tak z vypalovacího programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojcek1468625169 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Sory za blbou otázku, ale stáhl sem Mx vs atv reflex, a Iso soubor má přez 7 GB, ale DvD soubor jen asi 40 bajtů, má se tedy vypálit ten dvd soubor jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Ano, DVD soubor jen přikazuje hodnotu layer break - přechod na druhou vrstvu a potom odkazuje na vypálení ISO souboru, takže ve skutečnosti vypaluješ ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Může mi někdo s tímto poradit??? Když to smahnu tak se to pokaždé ve 45% sekne pri instalaci na Xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Dobrý den!Koupil jsem si externí vypalovačku ASUS a používam IMGBURN,ale potřebuji poradit jak nastavit BOOK TYPE.Protože mi to neuzavíra DVDčko tak aby mi to xbox bral.Děkuji (nebo si mám koupit vypalovačku,která je v knihovně v IMGBURNU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 V ImgBurnu je poznámka " pokud netušíte co dělat,klepněte na OK " . Já tam nikdy nic nenastavuji a vše mi chodí . Podle mne jak je to popsané v návodu na vypalování na foru,tak to nastavování je zbytečné . Všechny nové mechaniky by si s tím měly poradit automaticky . Ty s tím máš nějaké problémy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 na staré vypalovačce mi to psalo,že bootype je dvd rom a když jsem to vypálil tak to chodilo!!!!ted mi to píše booktype dvd DL + a xbox to vůbec nebere!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Tak mně to také píše v logu samo DVD ROM a nic nenastavuji . Zatím jsem se ještě s tím , že by to někomu z tohoto důvodu nešlo nesetkal . Jestli ti to tedy nejde ImgBurnem , tak zkus DECRYPTER : http://console-forum.net/tema/29881-vypalovani-v-dvd-decrypteru A jseš si jistý , že je to tímto ? ( nemáš starý dash , nebo špatné iso ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 vypalovačku mam chvíli!!!!co je to dash??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 dvddecrypteru mi to taky piše bootype dvd + R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 vypalovačku mam chvíli!!!!co je to dash??????? To vím - nepíši ti to kvůli vypalovačce,ale jestli jsi si jistý,že je to tím booktype A nerozčiluj se !!! Dash = dashboard : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jestli máš - D : 2.0.9199.0 Zkoušel jsi vypálit také jiné iso ( hru ) než to , které ti xbox nebere ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.