Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Picross 3D


pampkin

Recommended Posts

Kdyz si stahnes PICROSS 3D, tak tam je uplne nadherny tutorial, kde ti krok po kroku vysvetli, jak se to hraje, a jak bys to hrat mel...

Jinak zjednodusene pro 2D je to odhalovani obrazku na zaklade napovedy. Mas mrizku a ke kazdemu sloupci / radku je psane cislo a to udava pocet ctverecku v mrizce, ktere se musi zacernit.

Pokud tech cisel v radku/sloupku je vice, tak plati, ze v tom radku/sloupci oznacis presne ten pocet, a kazdy musi byt od sebe MINIMALNE 1 policko (muze byt i vic).

Picross 3D te to nauci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krouzky = cislo rozdelene na dve (priklad 4 v krouzku znamena, ze muzes mit kombinaci 1 a 3 / 2 a 2 / 3 a 1 - mezi nimi je vzdy minimalne 1 policko volne)

CTERCE = cislo rozdelene minimalne na tri casti (priklad 4 v kosticce znamena, ze budes mit 1 a 1 a 2 a to v jakekoli kombinaci nebo 1 a 1 a 1 a 1, a opet je mezi nimi minimalne 1 policko volne)

Doufam, ze uz to ted je trosku jasnejsi.

Popravde, me taky ze zacatku tohle znaceni dost matlo :D ale kdyz projdes poctive tutorial, a zvladas zaklady anglictiny, tak to vse poberes :D

DALSI TIPY:

1. zacnete vzdy NULAMA (kde je nula, nic neni, takze staci odbourat a mate spoustu dalsich napoved)

2. pokracujte velkymi cisly (vetsinou se zabarvi cely sloupec/radek - pokud je napr. 5 kostek a na nich cislo 5, pokud je pocet kostek vetsi, tak...pokracujte na bod 3)

3. ODPOCITAVEJTE Z OBOU STRAN - to znamena -> pokud mate sedm kosticek, na nich cislo pet, tak si odpocitejte z jedne strany pet, oznacte posledni kostku, odpocitejte z opacne strany pet, oznacte posledni kostku a to co je mezi nimi oznacte taky - takze ve vysledku mate oznaceny 3 kostky a z kazde strany dve volne)

Dulezite je poradne pocitat, pozorne se divat a udelat co nejmene chyb (v nekterych kolech nesmite udelat ZADNOU chybu, jinak koncite)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlape neblazni, VZDY TAM MEZI NIMI JE MINIMALNE 1 MEZERA :D a kolecka jsou na dve casti a kostky na tri a vice...

Ze tys nedaval pozor pri tutorialu?

(btw. ja ho hral neco pres hodinu, vsechno na prvni pokus a bez chyb - momentalne mam nahrano nejakych 90 obrazku, a jen u dvou nebo tri mam o kosticku min... a to jich je pry pres 360 kousku!!! Uz se na to tesim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu