Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

To bys musel měnit i pravidla, protože i když tu půlka lidí křičí "OT", ve skutečnosti není. Pokud se tu řeší problém s hrou, z logiky fóra to v pořádku je.

Maximálně zkuste vedení navrhnout, aby se herní sekce rozdělila na dvě části, v první se bude řešit hra, v druhé technické problémy. A pak samozřejmě na nich vyžadovat, aby se o to starali.

Odesláno

Tak jsem se vcera projel ponorkou a zase paradne udelane. Nic podobneho jsem v jine hre nevidel. Sedel jsem ve vezi a odstreloval morska monstra, miny, torpedove veze a v zaveru mega bosse. Ta hra me stale prekvapuje cim dal vice a to skoro na kazdem kroku. Jsem z tech hracu co sleduje hodne i okolni grafiku hry a myslim ze Xbox ma stale co vyvojarum nabidnout. Zalezi jak to kdo hodne dokaze vyuzit - namodelovat prostredi, udelat kvalitni textury a osvetleni sceny......... Pokud se k tomu vsemu prida i takto dobry pribeh tak jako cele to pusobi dokonale. A to ze Epic tohle vse umi fakt do puntiku. Jen tak dale :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu