Carmine Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Tak 9 dní před vydaním je Jtag vezre ještě v pohodě, bál jsem se průseru jako u dvojky kdy to vyšlo 3 týdny před vydáním. Jinak jak se tešíte na 20. září? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Tak 9 dní před vydaním je Jtag vezre ještě v pohodě, bál jsem se průseru jako u dvojky kdy to vyšlo 3 týdny před vydáním. Jinak jak se tešíte na 20. září? ja už počítám minuty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Hrozne moc samozrejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 už šetřím na Epic edition jsem zvědavej jak bude vypadat ta figurína :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 sosejte všichni gearsy a dofám že taky sosnete za tu sviňárnu pěknýho baníka, zloději! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 je to fakt luxus. Celkove provedeni oproti 2ce je zase nekde jinde. Nechapu jak to ten Xbox jeste takhle zvlada. No proste kdo umi ten umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 sosejte všichni gearsy a dofám že taky sosnete za tu sviňárnu pěknýho baníka, zloději! a jeje.... Tady je to ted samej poctivec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 No Umberto jednal asi trochu preahnane, ikdyz chapu ze u nej jako milovnika GoW je to osobni. Ty si ze sebe ale onefootmane udelal ♥♥♥♥♥a, to mi promin. Pro me za me si sosejte jak chcete, ja nehodlam ♥♥♥♥♥ liti za to, ze hry nekupujou, ne kazdej na to ma a ne kazdymu to za to stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 No možná když o tom tady tak přemejšlim,tak by fakt stálo za úvahu jestli tu nevytořit celou novou "sekci" kde by se řešili hry s flashem,atd....Nedochazelo by tu pak k takovýmhle střetům zájmů , hádkám apod...mě už to taky nebaví.... sory za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Nedochazelo by tu pak k takovýmhle střetům zájmů , hádkám apod...mě už to taky nebaví.... Takly se dá udělat jiná věc. Myslet, než něco napíšeš. I když uznávám, je to těžší řešení, než tvůj nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 je to fakt luxus. Celkove provedeni oproti 2ce je zase nekde jinde. Nechapu jak to ten Xbox jeste takhle zvlada. No proste kdo umi ten umi. Tak tos me zas navnadil. Cekal jsem, ze to bude prevlecena dvojka. Ale jestli to jeste dokazali posunout dal, tak se na to tesim. hned to dneska prubnu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Staci si tyhle veci resit v tematech, kam to patri, viz nove tema na XGD3....jenze pak jsem stejne nevedomky napise nejakej blbeck s dotazem kde to stahnout a jak to vypalit a jakto ze mu to nejde a pak uz to jede a lidi co se tu chtej bavit o hre to stve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 To by ovšem vyžadovalo, aby se každý věnoval diskuzi v tématech, které jsou k tomu určené. A to nemá na tomhle fóru šanci. Místo "přestaňte se bavit o pirajdách" budete křičet "padej do správného tématu". Ve výsledku to bude stejné. Nejjednodušší řešení je prostě příspěvky přerolovat a ignorovat je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Nejjednoduší řešení je napsat si to do tematu z ochranou....bohuzel to asi ne kazdeho napadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Právě, že ne. Typický obrázek: nesleduju dění, flash mi někdo udělal. Přijdu domů, chci pustit hru, nejde mi, mám s ní problém. Co udělám, no zeptám v tématu, které se věnuje právě té hře. O nějaké ochraně ani nevím, že existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 A nebylo by řešením třeba moderování v tom smyslu, pro který je moderování určeno? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 To bys musel měnit i pravidla, protože i když tu půlka lidí křičí "OT", ve skutečnosti není. Pokud se tu řeší problém s hrou, z logiky fóra to v pořádku je. Maximálně zkuste vedení navrhnout, aby se herní sekce rozdělila na dvě části, v první se bude řešit hra, v druhé technické problémy. A pak samozřejmě na nich vyžadovat, aby se o to starali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Myslim, ze drak3go tomyslel tak, ze moderator by mel vycistit celou diskuzi od vykriku Umberta dale. Vse ostatni je v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Podle fóra to v pořádku je. Ale o tom je právě ta debata. Spoustě lidí se to nelíbí a nechtějí tu mít technické problémy. Btw: žvást onefootmana také není v pořádku a nebyl by v pořádku snad nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Samozrejme ze to tu byt muze, ale nemusi, kdyz na to jsou temata. Me nevadi, kdyz se tu nekdo zepta a hned se mu odpovi, ale nesnasim, kdyz se to pak roztahne na Xstrakovou debatu, kde se resi jen ochrana a cele tohle reseni nove ochrany se presune z toho tematu do tematu o hre a pak se neresi hra samotna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Myslim, ze drak3go tomyslel tak, ze moderator by mel vycistit celou diskuzi od vykriku Umberta dale. Vse ostatni je v poradku. Nesouhlasím už před tím tu ty omezenci debatovali o nové ochraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Tak jsem se vcera projel ponorkou a zase paradne udelane. Nic podobneho jsem v jine hre nevidel. Sedel jsem ve vezi a odstreloval morska monstra, miny, torpedove veze a v zaveru mega bosse. Ta hra me stale prekvapuje cim dal vice a to skoro na kazdem kroku. Jsem z tech hracu co sleduje hodne i okolni grafiku hry a myslim ze Xbox ma stale co vyvojarum nabidnout. Zalezi jak to kdo hodne dokaze vyuzit - namodelovat prostredi, udelat kvalitni textury a osvetleni sceny......... Pokud se k tomu vsemu prida i takto dobry pribeh tak jako cele to pusobi dokonale. A to ze Epic tohle vse umi fakt do puntiku. Jen tak dale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 takže na jtag už je to pár dnů venku...myslím že xgd3 a pochybuji o xgd 2 verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Tak ted dohrano. Ti kdo nemate JTAG tak se mate opravdu na co tesit :-) Super pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Já se těším moc, objednal jsem si také limitovanou konzoli GOW3 SLIM. Ještě týden a bude snad doma, ale řekněte není překrásná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.