DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 http://www.zing.cz/novinky/4625/gears-of-war-3-odhaluji-dve-bonusove-edice S fotkami a videem....NICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Kupuju epic ať to stojí co to stojí.Kvůly gears of war sem si koupil xbox a ne ps3. Já jsem ten stejný případ, jsem kupoval xko spolu s GOW2:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ja jsem ho dostal k xboxu, ale moc me to nebralo... Na chut jsem to prisel az pred maturitou, kdy jsme to nad pivkama hrali s kamosem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ochutnavecka z vylepsene mimiky obliceju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Replika Retro Lancer k zakoupení. http://www.thegx.co/news/1292/now-you-can-purchase-a-full-scale-lancer/ Řekl bych že 100 dolarů je velmi dobrá cena. A kdy má vyjít ten příběhový trailer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Replika Retro Lancer k zakoupení. http://www.thegx.co/news/1292/now-you-can-purchase-a-full-scale-lancer/ Řekl bych že 100 dolarů je velmi dobrá cena. A kdy má vyjít ten příběhový trailer? už vyšel: http://games.tiscali.cz/video/prvni-trailer-na-gears-of-war-3-ukazuje-lambenty-55876 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Gears of Wars dosahlo hranic 800 000 predobjednavek a stalo se tak pravdepodobne nepredobjednavanejsi hrou v historii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 myslím že třetí díl překoná všechny prodeje CoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Gameplay z E3 paradni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jako epic je v tomto fakt dobrej a pro mě styl krytí v GOW je to nej co mohli vymislet. Už se to blíží , se těším jak budu mít na poličce sošku M.Fenixe:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tvl, nemit xbox, tak hned kupuju :D http://www.zing.cz/novinky/5138/e3-2011-s-gow3-prijdou-specialni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tvl, nemit xbox, tak hned kupuju :Dhttp://www.zing.cz/novinky/5138/e3-2011-s-gow3-prijdou-specialni-konzole ty vole tak to jsi mi zase něco ukázal, já už piano mám ale to je bomba, šel bych do něj hned:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Replika Retro Lancer k zakoupení. http://www.thegx.co/news/1292/now-you-can-purchase-a-full-scale-lancer/ Řekl bych že 100 dolarů je velmi dobrá cena. A kdy má vyjít ten příběhový trailer? Ale pošta stojí dalších 64$...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Xko už mám nějakou tu dobu ale GOW 2 jsem se nevím proč vyhýbal, ted jsem si to zahrál, dnes dohrál a musím říct že je to fakt pecka :) příběh,hratelnost a i na její stáří pěkná grafika :) Už se těším na trojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Gears of War 3 uniklo na torrenty (xboxweb) Útoky hackerů bohužel v posledních měsících zažívají nebývalý rozmach a nyní byla dokonce ukradena i vývojářská verze titulu Gears of War 3, kterou je naštěstí ale možné zprovoznit pouze na vývojářských nebo speciálně upravených konzolách. Údajně se jedná o kompletní betaverzi z března, která obsahuje celou kampaň pro jednoho hráče, která je plná chyb, ale nejspíše je možné ji dohrát až do konce. Z této verze již také uniklo video, jež najdete v celém článku, ale naštěstí neobsahuje nic kritického a prozrazuje, že součástí verze je i mód Beast. Každopádně vám radíme si počkat na plnou verzi, která vychází 20. září a to i když máte možnost si tuto uniklou verzi zahrát. http://www.youtube.com/watch?v=5yned37KW9w&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Zasrani hackeri a pirati, nic jim nei svaty a posledni dobou me ty jejich vylevy zacinaj uz pekne srat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Pirate-way of life :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Pirate-way of life :) Ja ti dam PIRATE-way of life...ať vám všem shoří konzole vy jedni zasr...piráti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Proc se tak rozcilujete? Vas se to nijak nedotkne, jestli nejaka verze unikla nebo ne.. Nebo jen ceska zavist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Proc se tak rozcilujete? Vas se to nijak nedotkne, jestli nejaka verze unikla nebo ne.. Nebo jen ceska zavist? toto není o závisti, ale o tom, že se vývojáři snaží udělat co nejlepší hru a pak přijdou nějací pošahanci a dají to na net a pak přijdou o spoustu peněz...a v poslední době toho dělají hackeři opravdu hodně...prostě poazavírat haj*li Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Bože vy z toho naděláte :roll: stejně si to 99% lidí nezahraje ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 jj, JTAG only.. pro par vyvolenejch. Btw co bazarovej preprodej her? Posledni dobou se vyvojari ozyvaji, ze je to vetsi problem, nez piratstvi vubec. A maji pravdu. To nedelas? Ale zpet ke hre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 toto není o závisti, ale o tom, že se vývojáři snaží udělat co nejlepší hru a pak přijdou nějací pošahanci a dají to na net a pak přijdou o spoustu peněz...a v poslední době toho dělají hackeři opravdu hodně...prostě poazavírat haj*li A co s tím, že někdo leaknul hru od vývojářů, mají společného hackeři proboha? Příště se trochu zamysli než něco plácneš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 To asi narazel na muj post kde jsem krom piratu proklinal i hackery... Bazarovy prodej sice problem je, ale porad je to uplmne neco jineho nez hru ukrast ;) (z pohledu uzivatel, samozrejme ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 No, to je sice pěkné, ale na tom, že někdo něco ukradne a vystaví to na internet, není nic hackerského. Chtělo by to neplést si názvosloví a zbytečně tak neházet všechno a všechny do jednoho pytle. To bys taky mohl hackery osočovat za to, že někdo vystaví na internet třeba návod na výrobu pervitinu. To je to samé, jen v bledě modrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.