razziel Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 maj esten 2 tejdny cas tak do tedne by mnelo bejt demo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Podle me to demo nevyjde.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Kdo věří že to zítra vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 já ne.....datum vydání je totiž 11.3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Na hrej.cz psali dokonce 14.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nj EU verze....US verze je 11.3. promazáno & zatím locked než hra vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 konecne :D hral uz to nekdo ? vypada to tak jak to vypada? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 tu chvíli co jsem odjel pár závodů (a hlavně derby :wohow:) bych to viděl tak aspon na 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ..v games 3/2008 nekdo psal, ze to ma oba multaky..je to pravda? ..infrastructure by byl megabomba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ..v games 3/2008 nekdo psal, ze to ma oba multaky..je to pravda?..infrastructure by byl megabomba!!! má to party což je pravděpodobně na 1 psp a pak tam je wlan což podle teka vypadá spíš na ad-hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Tak jsem z toho uplně out respektive FlatOut. Je to hezky uděláné, není to zdá se o nic ořezané, grafika paráda, pocit z rychlosti zůstal + perfektní demolice. Multiplayer mi nejde PSP se sekne při kliknutí na wlan tak nevim. Myslím že přichází nový automobilový král, NFS se může rovnou zahrabat, Burnout definitivně prohrál, a RR má jen lepší grafiku. Sesadit FO může snad už je GT. EDIT: MP jde jen na 222mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Tak bohužel Infrastructure není :'( Dávám 8/10 Grafika pěkná, ale hned v prním závodě jsem zahučel pod textury,nepomohl ani trojúhelníček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tak bohužel Infrastructure není :'(Dávám 8/10 Grafika pěkná, ale hned v prním závodě jsem zahučel pod textury,nepomohl ani trojúhelníček. :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Grafika pěkná, ale hned v prním závodě jsem zahučel pod textury,nepomohl ani trojúhelníček. Hmm.. jenom aby se to nestávalo pravidelně:roll: jinak už tahám a sem zvědavej jak to dopadne:D edit: takže zatím dávám jenom 5/10 , páč to tahám jen 378 kB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkenzie Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hmm.. jenom aby se to nestávalo pravidelně:roll:jinak už tahám a sem zvědavej jak to dopadne:D edit: takže zatím dávám jenom 5/10 , páč to tahám jen 378 kB/s To mas za chvili stahly.:D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Čaute tak jsem si to zahral a po dojetí zavodu a po autosave se mi to kousne během loadingu. Nevíte čím to může být? Jinak super hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hmm ten infrastructure chybí, museli by ho dodělat, jinak je to stejné jako dvojka ale to asi dalo čekat. Občas se to trochu zacuká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Hmm ten infrastructure chybí, museli by ho dodělat, jinak je to stejné jako dvojka ale to asi dalo čekat. Občas se to trochu zacuká. Doufam ze to stejne jako dvojka neni,jednicku i dvojku jsem dohral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Je to hodně podobné, tratě jsou stejné....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 pripada mi to jak flatout2 na pc...stejny trate a tak...a je tam docela dost chyb co se tyce tech textur nebo propadavani se do hry :))) ale jinak dobry...7/10...lepsi prumer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 taky se mi to zaseklo musel sem vytahnout baterku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Me stve zatim jenom jedna vec a to obcasny cukani. I kdyz mam PSP na hry pretaktovany tak se hra obcas trha (spis je takova dost neplynula vyslovene o trhani nejde). Hodila by se lepsi optimalizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 hej zasekne se to po kazdy hre :(:( kua mam to od Evilsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Me stve zatim jenom jedna vec a to obcasny cukani. I kdyz mam PSP na hry pretaktovany tak se hra obcas trha (spis je takova dost neplynula vyslovene o trhani nejde). Hodila by se lepsi optimalizace... Přesně tak, uplnou plynulostí se to nevyznačuje, což byla vždycky přednost FlatOutu. Seklo se mi to už dvakrát, což nepotěší. Zatím bych dal tak 8/10 a to kvůli multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brokoslav Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 hej zasekne se to po kazdy hre :(:( kua mam to od Evilsty mě taky, při loadingu po první hře a někdy rovnou při startu hry z xmb. mám to z torrentu, převedený do cso.. pomůže jedině vyndat baterku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.