Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nekomu to hlasi jako vir, nekomu ne... zalezi co mas za antivir (pokud noda nebo ty, co tam zminuji, tak s tim virem pocitej, ale z jinych zdroju)

Stahnul jsem, patchnul jsem a hadejte... NIC!!! Vse je jak ma...

Pro ty, co maji DSTT a nechteji riskovat virove hlaseni (ktere nemusi prijit) jsem pripravil pack...

Fixnuty WARIO + soubory, ktere jsou nutne prepsat v systemu DSTT...

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/22486/WARIO___libs.rar_7.12MB.html

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Nunina napsal:
penthaler: Tak jsem přepsal ty soubory u DSTT a stejně mi ta hra nejde spustit, ale co je horší, tak jsem si pod těmito novými soubory otevřel rozehranou hru Zelda spirit tracks a bohužel mi byl odstraněn a přepsán původní SAV této hry, takže super, můžu to hrát celé znovu....!

Mě to teda jede. Menu máš jaký? Jestli nemáš tak si stahni 1.17a12.

Jo a na ty savy pozor,já si je zálohovávám každý týden :-)

Odesláno
  Nunina napsal:
penthaler: Tak jsem přepsal ty soubory u DSTT a stejně mi ta hra nejde spustit, ale co je horší, tak jsem si pod těmito novými soubory otevřel rozehranou hru Zelda spirit tracks a bohužel mi byl odstraněn a přepsán původní SAV této hry, takže super, můžu to hrát celé znovu....!

Mě to teda jede. Menu máš jaký? Jestli nemáš tak si stahni 1.17a12.

Jo a na ty savy pozor,já si je zálohovávám každý týden :-)

EDIT: Jo a funguje to na clean rom, NÉ NA PATCHNUTOU!

Odesláno

tak jsem nakonec změnil menu na nejnovější 1.17a12 z penthalerova uploadu (cz), aktualizoval soubory z archivu Wario_extinfo_etc, stáhl čistou romku z romulation.net ale stále mi wario nejde spustit :-( píše to: ERR:Load SAVE file failed.

co dělám špatně?

EDIT: zkoušel jsem i tu patchnutou verzi (včetně souborů, které patří k patchnuté verzi) a píše to stejnou chybu....

patrikpatrik: mohl bys prosím někam uploadovat tvé menu (se všemi potřebnými soubory) + tvou verzi Waria?

Odesláno

Tak jsem trosku procital tohle tema na gbatemp, a jsem z toho nejakej jalovej...

Nekdo rika, ze to jede, dalsi ze mu to nejde. Nekdo ma 1.17a12, nekdo pouziva YSMENU... Nevim, v cem to muze byt.

Rozdilna karta? (ne kazde DSTT(i) je to same - je nekolik druhu, fake atd) - rozdilny DS? (obcas neco co Litko pobere, DSi ne...)

Zkus se podivat do toho tematu... treba na neco prijdes

Odesláno
  Nunina napsal:
tak jsem nakonec změnil menu na nejnovější 1.17a12 z penthalerova uploadu (cz), aktualizoval soubory z archivu Wario_extinfo_etc, stáhl čistou romku z romulation.net ale stále mi wario nejde spustit :-( píše to: ERR:Load SAVE file failed.

co dělám špatně?

EDIT: zkoušel jsem i tu patchnutou verzi (včetně souborů, které patří k patchnuté verzi) a píše to stejnou chybu....

patrikpatrik: mohl bys prosím někam uploadovat tvé menu (se všemi potřebnými soubory) + tvou verzi Waria?

Přez mobil těžko něco uploadnu, ALE: já mám clean rom z romulation. 1.17a12 mám stáhly od penthyho a soubory taky. Ještě mě tak napadlo,že sem někde četl,že po té aktualizaci těch 3 souborů musíš vytvořit NOVÝ SAVE,takže smazat STARÝ SAVE. Jinak už nevím co poradit.

Odesláno
  Nunina napsal:
mně se žádný save nevytvořil, možná by stačilo, kdyby sem někdo hodil nějaký save, pak by to třeba šlo. Je někdo komu to jede a mohly by sem uploadnout save této hry?

Tak to je divný, save by se měl vytvořit i když se hra nerozjede.

Kolik volného místa máš na microSD? Tenhle save by měl totiž zabírat 32mb.

Skus si třeba vše zálohovat. Přeformátovat kartu nahrát menu,přepsat soubory a skusit tu hru zapnout. Jinak mě nic nenapadá,možná tak ,co máš? dstt nebo dstti?možná i to má na to nějaký vliv. Fakt nevim

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu