kosmiklove Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 neni niekde navod aj ako to rozbehat na R4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 neni niekde navod aj ako to rozbehat na R4? Pokud nepouzivas Ysmenu, tak ti to bude asi k nicemu, ale funguje to... zdes temas http://gbatemp.net/index.php?showtopic=217662 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak a máš eu verzi me se to kdyztak taky eká když delám komiks nebo hudbu a soft reset taky nepomuze musim to proste resetnut power tlacitkem Mám EU verzi,ezflash Vi a cleanrom jede na nejnovějším firmwarem bez problému,ale když stahuju z toho WFC a mám si vybrat místo v poličce kde to mám uložit tak se mi to sekne P.S.: FriendCode-1763 5135 0107 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 hah... tak to sem nevěděl že vyšla už eu verze musím si ji pořídit prž u usa verze mi nejde vyrobit komiks a hudbu taky se to seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 je nejaká šanca to rozbehnúť na Acekard 4.07? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Pokud to nespustis, tak asi ne. Kazdopadne na to fix neni a pokud bys to rozbehl, tak bys mel problemy s ukladanim... Vydrz ale par chvil na update FW (jak oficialni, tak pristi verze AKAIO - do te bych sel spis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 inak aky je rozdiel medzi warioware touched a tymto novym warioware diy? pustil som to starsie a vyzera to byt to iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 mankote ;) v DIY si muzes delat vlastni levely ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 k4relB to je jediny rozdiel? inak na R4 mi mrzne aj ta stara verzia...treba na to nejaky fix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Mam r4 a zati mi to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Jedinej rozdíl je příběh a nový minyhry+si můžeš dělat vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 aha no predtym som stiahol nejaky warioware touched ale bolo to fake pretoze to bol tento diy :D uz mam pravy touched a je to vazne uplne nieco ine mimochodom vysiel novy fw pre r4i a diy tam slape jako hodinky vcetne saves :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 nevite jestli uz je nejaka verze funkcni na EDGE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 LOPO_X: Zadny oficialni fix pro tuto hru snad nenajdes, vetsinou se jedna jen o nejakou upravu ve forme "arm7fix" (prepsani souboru ARM7 uvnitr ***.nds) nebo aktualizaci libs (infolib.dat, savlib.dat atd u R4/DSTT). U vetsiny karet je ale potreba cekat na vydani noveho FW, ktere bude mit "ochrany" osetreny nebo bude primo fixovat soubor... Takze cekej, cekej a kontroluj oficialni stranky vyrobce karty/software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 nemate nekdo EU verzi vsude se o ni pise na netu a ja to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Tak to pane hod odkaz, jelikoz je venku jen USA verze... Projel jsem x stranek s DL a nikde zadna EU neni... (takze jsem sam dost zvedavej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 :-0 fakt mám USA verzi prominte asi jsem se spletl :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já už eu verzi vlastním ale to už káždy na romulation ví.. jenom nejde spustit jsou tam zas jen bílý obrazovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.