Wind Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 chci se zeptat asi pred mesicem jsem si to vypálil hrozně sem se na to tesil uz snad 2 roky ale ted mi to prijde jako pekna nuda a nejdivnejsi je ze at jedu po silnici kde jedu tak nepotkam jediny auto nebo motorku uz na ty policajty nebo co to je ale jinak nic ve vode to same vubec to nechapu prislo mi ze v demu bylo hodne aut....a jeste bych rad vedel jak si muzu kupovat veci atp. a jestli si nemuzu k sobe neco privolat jako v 1 nebo se evakuovat treba do jiny casti zeme,predem diky.. taky jsem jeste cetl jak se tam daji nekolikasetkrát vylepšit zbrane nejakym tuningem pritom ani poradne nemuzu najit obycejny naboje do samopalu... jinak jsem udelal jednu z tech 1. pribehovych misi jak musim odpalit ty 4 baraky a pak zabit ty ninji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Ahoj přivoláváš si tam vrtulník a tam si vylepšuješ zbraně i auta a nebo tě dopraví na jiné místo. A čím víc děláš chaos tím se ti otevřou další zbraně.Zmáčknout spodní křížek na ovladači zamíříš na zem a zmačkneš Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ok tak diky,jenom by me jeste zajimalo jestli je normalni ze na silnici nepotkam jediny auto krome policejniho bez vyjimky... jestli neni chyba jenom u me ale fakt je uplne mrtvo nikde zadny auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ok tak diky,jenom by me jeste zajimalo jestli je normalni ze na silnici nepotkam jediny auto krome policejniho bez vyjimky...jestli neni chyba jenom u me ale fakt je uplne mrtvo nikde zadny auto. Auto mi tam teda normálně jezdí... Je to opravdu všude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 jo uplne vsude,uplne mrtvo,spis jestli to neni treba jenom po nejakej misi jako pribeh ale to asi ne co... driv mi tam ty auta jako nomalne jezdily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No hele to nevím. Já jsem dělal tu první příběhovou a dvě vedlejší mise. Ale auta mi tam jezdí všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 tak ta posledni pribehova co jsem udelal byla ta jak musite znicit 4 baraky a pak zabit ty ninji jinak uz mam snad vsechny uzemi ve hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Hele, jak jsem řekl, nevím. Ale řekl bych, že je klidně možný, že to takhle být má. Ale s jistotou ti to neřeknu. Počkáme si na nějakýho zběhlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 já tam aut a lidi jak sraček až zamoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmokeKiller Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Chci se zeptat: Na hrach jako je tahle miluju volnost pohybu. Na Just Cause 2 me stve ze pokazde co projedu kolem policajtu zacnou me honit. Da se nejak casem dokopat ze ostrov bude muj ? Tzn ze nebudou jezdit policajti a a nikdo na me nebude strilet rotacakem jen proto, ze kolem nej projedu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melda1468624294 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 2SmokeKiller: snad až dobiješ celej ostrov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 čau lidimožná je to trochu trapné ale mám dokončené všechny příběhové mise a ted si chci udělat pár achiavemtů a potřeboval bych vědět kde je základna modré frakce kam se chodí pro úkoly děkuji celou dobu sem plnil mise pouze pro červenéa žluté díky za radu ohledně místa velení modré frakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Mozno aj tu to najdes http://guides.ign.com/guides/862520/ do CZ si to preloz google prekladacom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.