JohnnyX360 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Call of Duty: Modern Warfare 3 Reveal Trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 CoD už vyčerpalo druhou světovou tak si udělali svojí vlastní třetí :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Kdo by rekl ze nekdy modern warfare preroste v takovyhle svetovy konflikt....a ze to bude vlastne pocatek uplne nove serie..jeste ted si pamatuju jak byli vsichni prekvapeny ze dalsi dil CoD bude ze soucasnosti.....kdo by vubec cekal ze CoD bude mit nekdy tolik dilu a ze se nahony vzdali temtaum svetovych valek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Tak taková série měla už na začátku u prvních dílu velký potenciál a to, že ho dokázali chlapíci z IW takhle využít "palec nahoru" pro ně :) S modern warfare to vymysleli dobře to se jim musí nechat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Potencial to melo (ikdyz v te dobe uz zacinalo bejt tema 2. sv stejne klisoidni jako nyni tema soucasne vaky), ale s 3. dilem ho dost ztracelo, pak probehl uzasny restart, ktery Activisionum prihrava rocne milionoy dolaru a rozhadal celou hracskou obec, nekteri to zatracuji jako herni zhoubu a jini to vychvaluji do nebes, vsak to znate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Bych řek, že trojka docela ušla přinesla něco nového (systém soubojů např.), ale ztrácela s tím, že byla jenom na PS3. Mě osobně Modern Warfare nevadí, 4ka byla skvělá, co se týče dalších dílů taky a 3ka ta bude :* :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 3 vysla i na xbox, ne vsak na PC...prelomava byla tak v tom, ze si v IW rekli ze takhle to dal nejde...ted uz by taky bylo pomalu na case :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Vsak MW3 poslední díl ne? Tak by mě zajímalo co bude potom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 No ja z toho uchcavam, ten globalni konflikt, to je sileny. I u 2ky sem citil mrazeni kdyz byla napadena USA a z Washingtonu D.C. bylo bojiste. Atmosfera je tam vynikajici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 týýý jooo to se mi moooc líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 No ja z toho uchcavam, ten globalni konflikt, to je sileny. I u 2ky sem citil mrazeni kdyz byla napadena USA a z Washingtonu D.C. bylo bojiste. Atmosfera je tam vynikajici. Co je na globálním konfliktu šíleného? Vždyť je to v každé druhé hře, objevilo se to už v prvním Red Alertu. Divím se, že k tomu vůbec vymýšlejí nějaký „příběh“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Jo ale tady je ten konflikt pojaty v dnesni dobe a sledujes ho od uplnyho pocatku .. a jeste zacne tak ze bys to ani necekal .. treba v homefrontu si uz vrzen do konfliktu a to i ve vetsine her kdezto tady postupne sledujes jak se to vsechno borti .. a vubec by me nevadilo kdyby to posledni dil MW nebyl .. at si kazdy stezuje na kratkou dobu hratelnosti linearitu nebo viditelne az do oka bijici naskriptovani .. me to proste bavi a myslim si ze nejsem jediny a MP taky za ty prachy stoji .. :) jinak by z toho nemeli takove trzby jako dycky .. :) JINAK BYCH DOCELA UVITAL PODPORU PS MOVE.... (samozrejmne volitelnou ... ) na wii to funguje a myslim ze by to bylo zajimave.. (u black ops meli vymluvu ze to pridat chteli ale ze uz nebyl cas tak uvidime ted) I u BF3 se ted spekuluje ze podpora move bude .. cim vic tim lip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Promiň, Red Alert sem vubec nehrál, a ten trailer mě proste dostal. U mě je to prvni hra s takovymhle velkým konfliktem a vypadá to vážně dobře. 2Xilias: naprosto souhlasím. Ten konflikt sleedujeme úplně od počátku jak to de všechno do háje a nikdo to nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Nikdo to nečekal? :D Já čekám takový konflikt každý den, co se vzbudím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Ta trilogie je super, myslím že takový konec fakt nikdo nečekal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Hraje to nekdo, nebo sem sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Hraje dost lidí na ps3 MP? Rozmejšlim se mezi MP u MW3 nebo BF3 a topic s BF3 zmizel kvuli nějakým mongolům :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapid.direct Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Ahoj, vím že jsem jinde, ale nevíte někdo co se stalo s tématem BF3? Jsem občasný návštěvník, takže mi asi něco uniklo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 V Praze jak je ta část jak si Soap schová před tankem za sochou a pak proskočí oknem tak tam když se podíváte na spolubojovníky tak si všimněte že tam s váma bojuje Leoš Mareš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jojo MW3 se moc povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Povedlo?A co třeba internet?Hrals multiplayer?Nehorazna blbost! Prijdes k nemu s brokadou na metr,strelis mu do hlavy a nezabijes ho, pak na deset metru mu das do nohou a je mrtvej, realnost?Nulova.Ale zas lepsi nez BF3 a USAS s ohnivymi naboji, co zabiji na celou mapu.:DD si vyberte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Nevím storyline mě bavil a survival mode mě taky baví. Ve výsledku mě to baví. To je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Já oprovrhuji celou sérií Cod už od MW 1 ale musím říci že Cod MW 3 je lepší než Bf 3 kde má spád jedině mapa Operace metro jinak se jedná o velkou frašku,, myšleno pro konzole . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Příběh je uzasnej,o to neni sporu, ale MP je strasnej...(v porovnani s MW2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jsem rád za misi v Praze .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.