VoKoCA Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tekken90: diky moc;) .. a skoda,ze nefunguje :( chtel jsem si po petiletech zahrat Kurushi..vazne super hra namahajci mozek.. myslim si,ze na PSX nema konkurenci. .v Jap. maji orig hru na PSP ale nikde sem ji nemohl sehnat ke stazeni :( Ach jo Kdyz jsem se podival na video, tak jsem zjistil, že tuhle hru jsem se jako malej pokoušel hrát (pokoušel, protože jsem neměl ani ponětí co tam vlastně mám dělat :D). Dycky mě potěší když nakjdu nějakou hru co jsem dříve hrál... Moc rád bych si jí zahrál znova a konečně to pochopil, fakt škoda že na psp to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FarouSh Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ahoj prosimte kdyz vlozim do toho programu nejakou hru v ISO tak ty pises v navodu ze se to samo vyplni...to game iD atd a me se nevyplnilo nic nevis cim to muze byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Pokud se jedná o nějakou hodně neznámou hru, tak nemusí být v databázi.... taky může být ISO poškozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FarouSh Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 je to metal gear solid cd 1 to asi neni neznama hra...ale je mozne ze je to iso poskozene to je fakt...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thaeek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 delam to vsechno podle navodu,ale jak dam convert,tak mi to pise file access denied.Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 poradi mne nekdo? mam +-550mb CD a udela mi to EBOOT 14MB a v PSP mam jen obazky co sem si tam dal ale hru nikde co s tim je? kdyz to zapnu tak vlastne najedou obrazky ale pak cerno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelikan Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 nevíte někdo kde v psp(v software) nejdu memory card? Nainstaloval jsem si hru codename tenka z psx a ona po mě chce ať jednu z nich vyndam...?? ojeb:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 hele podle toho návodu rozchodim třeba řekněmě Gran turismo 1 a takový hry? na psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 hele podle toho návodu rozchodim třeba řekněmě Gran turismo 1 a takový hry? na psp.. vse co je na ps1 bys mel rozjet na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Tý hele hoši nešly by nějakým způsobem rozjet i PS2 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Ne ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelikan Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 kwa tekken neporadíš mi s tou tenkou?? Nevíš kde v souborech na psp najdu ty memory card at to mužu vymrdat z toho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 teď mě napadlo když je to soubor ebot... nešlo by to i na neflešnutých psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 kwa tekken neporadíš mi s tou tenkou?? Nevíš kde v souborech na psp najdu ty memory card at to mužu vymrdat z toho?? Zkus pohledat na zahraničních fórech.. možná by to vyřešil CWcheat plugin teď mě napadlo když je to soubor ebot... nešlo by to i na neflešnutých psp? Ne, to opravdu nešlo a už sem radši tvoje super nápady nepiš.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 tak hned nebreč:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostem Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ahoj potřeboval bych poradit..stahnul sem si teken6 na PSP a nejde mi spustit na pc mam i psp emulator....ta hra nema eboot.pbp jak to mam udělat :roll: jsem stoho na prášky..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 udělal jsem všechno podle návodu, zapnu hru (konkrétně Medievil) a sekne se to na černé obrazovce, nevíte někdo co stim mám udělat? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Pokud budete mít problémy se spuštěním některých her použijte POPSloader plugin: http://console-forum.net/showthread.php?t=19733 ;).................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj, postupoval jsem podle návodu a zkonvertoval jsem hru atlantis do EBOOT. CD 1 šlo v pohodě ale jak mě hra vyzvala abych CD 1 prohodil na CD 2, tak to nešlo. Dal jsem tlačítko HOME a tu položku switch CD ale objevila se mi tam chybová hláška, že mě hra něpřiměla vyměnit CD a jestli chci vyměnit CD, musím restartovat hru... Vím že to na PSP něják fungovalo protože kdysi byl na internetu Atlantis EBOOT.TeĎ tam bohužel chybí part a tak to nemůžu stáhnout, a nezbývá mi nic jiného než to sám zkonvertovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek1468624796 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj,jak to mam udělat s hrou ktera ma vic CD?Mužeš mi to vysvětlit ? Asi sem blbej.Jak to nakopirovat na kartu? Jako dva subjekty? Jde o Metal Gear Solid 1.Poradiš?? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ahoj, postupoval jsem podle návodu a zkonvertoval jsem hru atlantis do EBOOT. CD 1 šlo v pohodě ale jak mě hra vyzvala abych CD 1 prohodil na CD 2, tak to nešlo. Dal jsem tlačítko HOME a tu položku switch CD ale objevila se mi tam chybová hláška, že mě hra něpřiměla vyměnit CD a jestli chci vyměnit CD, musím restartovat hru... Vím že to na PSP něják fungovalo protože kdysi byl na internetu Atlantis EBOOT.TeĎ tam bohužel chybí part a tak to nemůžu stáhnout, a nezbývá mi nic jiného než to sám zkonvertovat... Nešlo by napsat přesně tu chybu? Ahoj,jak to mam udělat s hrou ktera ma vic CD?Mužeš mi to vysvětlit ? Asi sem blbej.Jak to nakopirovat na kartu? Jako dva subjekty? Jde o Metal Gear Solid 1.Poradiš?? Děkuju Obě CD otevřeš v programu a zkonvertuješ. Pak se objeví jako jeden soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 "The game did not prompt you to switch discs. To switch discs and start another game, select [Reset Game]" Jenže když restartuju tu hru a prohodím disky, tak to nejde, ty disky se musí prohodit aniž by se resetovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zkusil bych ještě plugin PSPstates, případně někde sehnat už odzkoušenou verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 jezisi to je zase navod :X.Proc tam nikde nemas jak v tom Alcoholu udelat ten .ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WiiManCZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 hej cus kdyz mam 100% objevi se mi "odeslat zpravu o chybach" a na psp mi to nejde prehrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.