Lukasz Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj než bych zakládal nové téma tak se zeptám tady: takže dou tam překonvertovat i hry z ps1?? (vim blbá otázka) a ještě jestli potřebuju mít flashlej FW nebo stačí norml FW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 jezisi to je zase navod :X.Proc tam nikde nemas jak v tom Alcoholu udelat ten .ISO? Promiň, nečekal jsem, že někdo nenajde v programu "vytvořit obraz disku" a musím na to dělat návod... :blink: hej cus kdyz mam 100% objevi se mi "odeslat zpravu o chybach" a na psp mi to nejde prehrat... Pokud máš třeba Win Vista nebo 7, tak bych zkusil spustit s kompatibilitou XP. Ahoj než bych zakládal nové téma tak se zeptám tady: takže dou tam překonvertovat i hry z ps1?? (vim blbá otázka) a ještě jestli potřebuju mít flashlej FW nebo stačí norml FW?? Jenom PS1 hry a jdou samozřejmě jen na flashlém PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano800 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Bych se chtěl zeptat na jaké stránce sehnat ty obrázky , zvuky atd.PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 obrazky ? :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
explorer Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Všechno funguje je to cajk díky moc:) překonvertoval jsem si hru Abe oddworld exxodus a dřív jsem dělal i spyro 1.2.3 všechno šlape jak má i abe obě CD díky za návod Icq:359030258 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadyZAK Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 nedavaj taku velku kompresiu ako v navode ..9.. skus mensiu 6,3... mne to parkrat vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadyZAK Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 nedavaj taku velku kompresiu dat ..9.. skus menej 6.,3 mne to parkrat vyslo Tekken90: diky moc;) .. a skoda,ze nefunguje :( chtel jsem si po petiletech zahrat Kurushi..vazne super hra namahajci mozek.. myslim si,ze na PSX nema konkurenci. .v Jap. maji orig hru na PSP ale nikde sem ji nemohl sehnat ke stazeni :( Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadyZAK Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 ako zrusim tu ikonu playstation myslim tu sivu v theme,v navode na prvej strane. zmenim si ikonu na format ako ma byt a ta siva je cez to,alebo robim daco zle a neviem co dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italiamaniak Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 poradí mi někdo co jsem udělal špatně? když se podivam na youtube, tka hrajou všichni NFS IV přes celý displej, ale ja ho mam jen v malém čtverečku uprostřed displeje.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 17, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 italimaniak: Lehká pomoc ;) Ve hře zmáčkni: Home>Other Settings>Screen Mode změň na Full Screen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italiamaniak Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ty jo perfektózní :) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kaduch Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Prevedl jsem si na psp s psx hru Parasite Eve.Problem je v tom,ze kdyz dohraju prvni cd,tak mam vlozit druhe.Jenomze hru musim vypnout,abych tam dal druhe cd a k tomu si to nemuzu savenout,jako treba ve final fantasy.Tudiz se nemuzu pohnout dal.Tak se vas chci zeptat,jestli existuje nejaky program,ktery by mi ta dve cd spojil do jednoho,jako jedno Iso.Vim,ze nektere hry jsou takhle delane,napr. Final fantasy atd...Nevite prosim vas o necem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 když konvertuješ tu hru, tak tam máš ------1cd iso/pbp; 2cd iso/pbp;........ tak do 1cd dej 1cd a do 2cd 2cd a pak to překonvertuj a máš z toho 1 eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kaduch Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Diky moc,pomohlo to8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 takže s tímhle budu moct hrát na psp iso hry M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kaduch Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj,mam 5.50 Prometheus a hru Final Fantasy 8.Konkretne u tehle hry se dost casto stava,ze behem hrani zamrzne.Je to znamy problem,tudis jsem si stahl popsloader na 5.50.Vim,ze hra mi dobre pobezi s verzi 3.72 ci 3.71,ale hlavni problem je ten,ze kdyz v recovery menu popsloader zapnu,tak se mi hra nerozjede...proste cerna tma a konec,jakmile ho vypnu tak ji spustim,ale to mi je tzv na dve veci.Muzete mi pls nejak poradit? Edit:tak uz jsem to rozjel,ale nepomohlo mi ani 3.72 ani 3.71.Potom pry pomuze i zmena ID hry,jenomze to uz mam daleko rozjete a s jinym id by mi nefungovaly savy.Hmm dalo by se zmenit ID cislo savu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gurus Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ahoj potreboval bych poradit prevedl sem si hru Granadia vse funguje dobre jen nevim jak to mam ulozit uz je to patek co sem si hral s pspckem a ps1 hrama a ted si nemuzu vzpomenout jak se to dela :D tak kdyby nekdo vedel a poradil mi byl bych vdecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 lidi. mám win7 a nejde mi nainstalovat alcohol 120. nevyte čí mto je? jak ještě můžu udělat iso soubor z paleneho CD? mohlo by to jít v neru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 pouzij napr. http://www.imgburn.com/ je zdarma a cupr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ok dík. a neznáš nějakou stránku kde bych si mohl stahnout funkční psx hry na 6.20? a nebo funguje plugil popsloader na cfw 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 omg! čtešněkdy? psal sem 2x že na pspiso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 jo čtu. ale ještě dalši weby. se mi tam neche registrovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Mám dotaz: Jak udělat multidisk verzi? Vše mi normálně funguje, jen nevím jestli výchozí soubor po konvertování všech disků je jeden a nebo to jsou čtyři disky (čtyři cd) mezi kterejma pak budu přepínat. Jedná se o final fantasy ix. Předem díky za odpověď, snad je otázka srozumitelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Mám dotaz: Jak udělat multidisk verzi? Vše mi normálně funguje, jen nevím jestli výchozí soubor po konvertování všech disků je jeden a nebo to jsou čtyři disky (čtyři cd) mezi kterejma pak budu přepínat. Jedná se o final fantasy ix. Předem díky za odpověď, snad je otázka srozumitelná. nevim jestli v tomhle pripade neni jednodussi si stahnout primo tu verzi ktera je na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Tak jsem to úspěšně předělal a po hodině hraní, když vyjdu z lesa ztmavne obrazovka a vypne se to, už jsem to zkoušel 3x a pokaždý to stejný. Zkusim stáhnout, jak říkáš, tu verzi která je na PSN, ale nevím co je to za stránku, napiš mi adresu tej stránky pls. díky EDIT: tak už mám novou verzi, jde nějak vytáhnout save a hodit ho do tej novej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.