jartoo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ja mam asi uchylku,mit nejnovejsi verze..proste se mi nabidnul update,tak jsem ho odsouhlasil.at taky ten wifi adapter k necemu je:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 a kdyz budu chtit ten combat train ale nemam pristup na live, slo by to vyresit nejakym patchem ?? V zombie modu , ostatni mapy si asi budu muset koupit na dlc co ? Dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Eurogamer – 8/10 Joystiq – 4/5 Games.On.Net – 4.5/5 Gamekult (Francie) – 7/10 USA Today – 4/4 JVN (French) – 18/20 GiantBomb – 4/5 Kotaku – No score CVG – 9.3/10 IGN UK – 8.5/10 IGN US – 8.5/10 Exophase – No score GameReactor – 9/10 The Guardian – 5/5 1UP – A- GameTrailers – 9.3/10 Videogamer – 9/10 GameInformer – 9/10 Tweakers – 9.5/10 Metro – 9/10 Multiplayer (Itálie) – 9.4/10 TVG – 9/10 Jeauxactu (Francie) – 17/20 velmi,velmi pěkná hodnocení tato gamesa dostává :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Na metacriticu si porad drzi neuveritelnou devadesatku a to je prosim vysledkem jiz 31 recenzi. Od trechyarchu jsem porad tak nejak ocekaval vypavku k dalsimu modern warfare, ale asi se kluci dokazali konecne vymenit ze stinu sveho neuspechu v serii, kdy byli se svymi WWII vzdy karani. Njn asi fakt pomohl to, ze okpcili principy MW a nacpali tam co se jen dalo, takze to asi fakt bude ultimatni akcni jednohubka, ale dokud neokusim tak neuverim, kazdopadne se na hru tesim jak malej jarda. Obvzlast na onen vychvalovany pribeh, ktery serie CoD vzdy tak nejak postradala. (Priznam se ze porad nechapu pribeh MW2, nevim proc zastrelili Ghosta a proc byl ten genral hajzl...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ja mam asi uchylku,mit nejnovejsi verze..proste se mi nabidnul update,tak jsem ho odsouhlasil.at taky ten wifi adapter k necemu je:D A potom riesis problemy, ze? OMG :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 no tak, ani ne resim, jako se snazim minimalizovat nasledky, mam konzoli rad,,,taky by se nektery zensky libilo mit treba novy prsa .) tak ja mu davam, a nebranim se, novy vnistrnosti:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 A já jsem se s tím docela dlouho sral, vyřešil jsem to tak, ža jsem nakonec prostě doběhl do označeného místa a vietnamci přestali přibíhat:D tak to nevím jak se ti podařilo já MUSEL ty sudy kopnout dolu, byl to cil... - jinak, at bych bezel kam bych bezel, "oznaceny misto" bylo shodit sudy.. vietnamci pribihali furt dokud jsem je nekopnul.... nevim jestli je v tom rozdil, ale ja to hraju na veteran... bylo nemozny to udelat, ale od ty mise pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Je to o 100000000% lepsi jak Medal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Zdarec lidi chtěl jsem se zeptat jak to je s tím Combat Trainigem v recenzi na ign říkali, že to jde i offline, ale já to ve hře nikde nenašel, nemám nějakou špatnou verzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Zdarec lidi chtěl jsem se zeptat jak to je s tím Combat Trainigem v recenzi na ign říkali, že to jde i offline, ale já to ve hře nikde nenašel, nemám nějakou špatnou verzi?? No o tom nic nevím .... Mně jede CT jen,když jsem online ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tahle hra je docela povedená , většina misí se točí okole 70let ... Vietnam je parádně spracován společně s brutalitou této války ... příběh taky celkem povedený .... asi opravdu jedno z nejlepších pokračování calla ...Trayarch se rok od roku učí ze svích chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 drsnak a ty máš originálku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 drsnak a ty máš originálku?? Ne :lol: .... Mám pálenku :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak sem to dohrál a dojem ze hry sem si nepokazil. Hratelnost je asi nejsilnější stránka hry. Jinak obtížnost je OK, až na tu misi s tím hořícím zákopem, jak tady píšete, tam sem si musel přepnout na Regular, jinak bych u toho vynervil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak už pařím miltiplayer a musím uznat je to mazec :) sice nemám origo ale to vubec nevádí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Znovu připomínám,kdo by chtěl dát Zombie tak ať napíše do PM a domluvíme se :) hlavně ať se poskládáme 4 a máme Headsety :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ne :lol: .... Mám pálenku :D . A ty se nebojíš banu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Znovu připomínám,kdo by chtěl dát Zombie tak ať napíše do PM a domluvíme se :) hlavně ať se poskládáme 4 a máme Headsety :) Sakra moc bych dal =DD ale mám flash x/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 No a co já má taky flash a hraju COD7 multak tak max bude ban no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ban by až tak nenasral ale možnost nemoct instalovat hry na hdd jo:) Proto kupuju novýho Slima+Black Ops... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Stihl jsem zatim jen kubu a cast vezeni ale musim rict ze parada, skriptu jak nasrano ale o tom cod je, uzasny wow efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 A ty se nebojíš banu?? ne nebojím :)Ban by až tak nenasral ale možnost nemoct instalovat hry na hdd jo:) Proto kupuju novýho Slima+Black Ops... Blbost .... Hry na HDD instalovat půjdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Lidi to tam není normální offline split screen 2-4? si dělaj srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Nevim tady na fóru sem čet že když ti to zabanujou tak ti hdd nepojede na tom xku....zkušenost stim ale nemam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 vždycky se směju jak jste stoho COD vyplácaný, jaká je to pářka atd. Řadí te to do TOP5, neřikám, že to neni nehratelný, ale vychází to každej rok proboha. Zajimavost v COD je třeba slaňování apod. věci, ale to nedělá hru hrou. Pro mě jsou hry co patřej do TOP 5 A. Wake, RE5,.... chápu, že každej má jinej styl, ale že až tolik lidí žere COD jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.