Primátor3 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 jaky duchy? ja mam 60Hz a naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 no 100hz máš vlastně dva obrazy za sebou kdežto 60hz je jeden. a já slyšel že když je náká pořádná akce tak tam jsou jakoby šmouhy v podstatě tv to nestíhá. Ale když řikáš že nic tak to pak je OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 hele podle me se nekdy tyhlety udaje a vlastnosti precenujou. Jako muzu rict, moje TV (22LG3050) je pul roku stara a ted se mi dostala do ruky uplne nova LG Flatron, sice 19'', ale za tech pul roku obraz poradne poskocil kupredu az sem cumel. Ale s nicim jak pises sem se nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Ok já nakonec půjdu do 650 z důvodu přítomnosti sítě LAN. http://www.alza.cz/37-lcd-tv-samsung-le37b650-cerna-black-d114627.htm nebo http://www.alza.cz/40-lcd-tv-samsung-le40b650-cerna-black-d114621.htm Nedávnou jsem si koupil FullHD LCD a po 2měs ani né odešla. Peníze jsou zpět takže koupim novou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 je tu někdo kdo má ps3 (xbox360) fullhd TV a není 100hz slyšel jsem že to pak má duchy.Přemejšlim o koupi FullHD LCD. A nevim jestli koupit 100hz tv nebo stačí mín. Nebuď blázen 100Hz u lcd full hd začli dělat až poslední dobou a taky si za to připlatíš,já ji teda mám http://www.sony.cz/product/t32-w-series/kdl-40w5500 je parádní:cheesygrin:. Ale před touhle jsem mě obyč lcd tv a před tim jsem hrál na lcd monitory bez 100HZ ažádný duchy jsem fakt neviděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Mígl ta sony je hodne dobra :-) poradte mi prosim nakou full hd sony mi totiz prijde jako nejlepsi varianta k ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Koupil sem za par kacek full hd lcd monitor BenQ E2200HD a kdyz to propojim pres HDMI kabel s ps3 tak naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 toshiba 32" lcd hd ready pres HDMI :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ja mam http://www.alza.cz/lcd-displej-asus-vw246h-d104542.htm je to dobry protoze to je sice monitor ale 16:9 takze presne 1920x1080 zadny cerny okraje ani roztazenej obraz. Jinak odezva 2ms se docela hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Koupil sem za par kacek full hd lcd monitor BenQ E2200HD a kdyz to propojim pres HDMI kabel s ps3 tak naprosta spokojenost. Jo ale jestli má rozlišení 1680 na 1050 tak to přesěně ps3 neumí na rozdíl od xboxu,takže obraz neni takovej jako na hd nebo full hd..vim z vlastní zkušenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombra Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Zdar ja hraju na CRT 82 cm SAMSUNG ma rozliseni 720p a naprosta spokojenos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Samsung LE40B650 102cm Full HD 100Hz, parádní LCD telka s všemožnejma vychytávečkama nelze jinak než doporučit! Ale pokud bych na to měl, tak bych šel ještě vejš do nějaké nabušené Sonky okolo 140cm aby to byla sestřička k Sony PS3 )) BTW: jinak měl jsem napojenou ps3 na starou větší CRT telku 4:3 přes S-VHS, no hrůza a děs, některé hry jako např Beast Rider byly chvílema nehratelné, protože na mne skákali nepředvídatelně monstra zpod okrajů obrazovky a ať jsem ladil camera options jakkoliv nedalo se to. Moc se v tom nevyznám ale myslím si že ps3 běžela v nejakém "osekaném" neširokoúhlém grafickém módu a zrovna tato hra na to nebyla testovaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Uvažuji o koupi PS3, ale koupě nové TV nepřipadá v úvahu, ani časem. Tak se chci zeptat jestli to má cenu. V pokoji mám klasickou TV: OVP asi 72cm nebo víc, kvalitní obraz když se dívám na TV, řek bych že i lepší než nová plasma Panasonic co máme dole. Pak mám ještě u PC LCD Samsung T220 (22") ale je k němu připojené PC takže nevím, jak by se to řešilo. (Hrát to můžu i z velké vzdálenosti tak i z malé, díky pohyblivým křeslům) Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Soap: Na klasicke OVP bude vetsina her vypadat jako hry z PS2. Bezne televizni programy na ni vypadaji lip nez na plazme proto, ze je to SD (Standard Definition - nizke rozliseni) vysilani. PS3 je HD (High Definition - vysoke rozliseni), takze bude na plazme vypadat super. A co se tyce monitoru k pocitaci, tak na nem to nikdy nebude vypadat tak dobre jako na LCD televizi nebo plazme. Za prve: monitory k pocitacum pouzivaji levne panely, ktere se s temi co jsou pouzity v LCD televizich nedaji absolutne srovnavat (TN, PVA vs IPS,SIPS, IPS-Alpha,SPVA). Za druhe: monitory k pocitacum nejsou vybaveny specialnimi chipy, ktere LCD televize a plazmy maji (Panasonic VIERA, Sony BRAVIA, LG XDEngine, atd...). Tyhle chipy jsou vlastne male pocitace, ktere se staraji o prevod obrazu mezi ruznymi rozliseni, filtrovani a dalsi vychytavky. A je to take hlavni duvod, proc kdyz pustite nejakou 720p hru na FullHD monitoru k pocitaci, tak vypada hur, nez kdyz ji pustite na HDReady/FullHD LCD nebo plazme TV s chipem. Pocitacovy monitor bez chipu 720p obraz sproste roztahne na celou plochu, zatimco LCD nebo plazma TV s chipem obraz perfektne prepocita do sveho nativniho rozliseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Díky za odpověď. Stojí to za to teda, nebo si mám raděj upgradnout PC a hrát na něm? Případně na čem by to bylo lepší na tom monitoru nebo TV? Pokud LCD, šlo by to tam připojit bez vypojování z PC? Hlavně aby nebyla snížená viditelnost (budu na tom jen hrát na internet atd mám PC) , reakce nebo tak, grafika zas tak neva ale aby hratelnost byla stejná jako u těch plazem. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 noo, tak tomu se rika perfektni vyklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 no, osobne mam zatim 29" crt sony. u kamose jsem videl ps3 na nejaky 32" lcd sony. ani nevim jaky rozliseni , ale rozdil tady je. to se proste neda ukecat. na tom crt to neni spatny, pokud nemate srovnani. da se to v pohode hrat. ale fakt to chce neco poradnyho, zazitek ze hry pak je podstatne lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Diky A to LCD co, to vyjde na stejno? a jak by to bylo se zapojením zároveň do PC (DVI) a zároveň do PS3. Mám Samsung T220 (klasická verze, né ta HD=s televizí) Předem dikes. Mě to vcelku zas tak neva na grafiku moc nejsem jde mi hlavně o hratelnost abych např v online FPS viďěl vpoho všechny nepřátele i ty co jsou vzadu atd stejně jako ti s plazmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 DikyA to LCD co, to vyjde na stejno? a jak by to bylo se zapojením zároveň do PC (DVI) a zároveň do PS3. Mám Samsung T220 (klasická verze, né ta HD=s televizí) Předem dikes. Mě to vcelku zas tak neva na grafiku moc nejsem jde mi hlavně o hratelnost abych např v online FPS viďěl vpoho všechny nepřátele i ty co jsou vzadu atd stejně jako ti s plazmou. Hraju taky na CRT televizi. Neni to zadna hruza, ale treba ti nepratele jsou v dalce spatne videt diky tem samym pixelum . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Díky vánocům přechod z CRT na Plazmu 50" - Nádhera :love::love::love::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Hraju na monitoru Samsung T220 (1680x1050 60Hz) a vpohodě, některé hry jsou úžasné (Uncharted 2) a naopak takové GTA IV mě zklamalo. PS3 mi nastavilo 1080i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 nazdarek chtel jsem se zeptat jestli ps3 rozdejcha 1440*900 lcd monitor:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 nazdarek chtel jsem se zeptat jestli ps3 rozdejcha 1440*900 lcd monitor:bash: Zdravim,mam to samé rozlišení (1440*900 ) na Samsung monitoru.. Krásně vezme PS3 pomoci HDMI-->DVI redukce na 1080i bez problému. I když mam problem s 1080p ale 1080i a 720p jedou bez sebemenších problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 faram na crt orava 37cm a pohoda vypada to suprove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 CRT AIWA :D:D:D asi 33cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.