tekken90 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Platformy: Datum vydání: David Cage připravuje casting na hru Horizon Zdá se, že vývojáři ze studia Quantic Dream si nevzali po úspěchu Heavy Rain dovolenou, a už připravují budoucí hru, kterou doposud pracovně nazývají Horizon. Nyní prosáklo, že šéf studia a scénárista nové hry, David Cage, se už nachází v LA a hledá prostory pro casting. Jedinou informací nyní je, že se ve scéně pro novou hru objevil nějaký zvídavý muž a svobodná žena, přičemž celá hra by měla být spíše v žánru science fiction. Žádné další podrobnosti doposud nejsou o hře známé. Prosákla jen tedy ta, že vydavatelem hry by měla být opět Sony, čímž by hra byla opět PS3 exkluzivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Dneska je na konzolista.cz článek, že studio Quantic Dream na žádné hře Horizon nepracuje. Ve skutečnosti nepracují na žádné nové hře, ale připravují se na novou generaci konzolí. To, alespoň dle článku, řekl šéf studia David Cage. No uvidíme v budoucnu, jak tomu skutečně je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Marwa: podle mě na Horizon pracují, ale spíše ve stádiu návrhů, teď se soutředí na ty konzole, a s nimi pak přijde i Horizon. Vezmi si - PS2 - Fahrenheit, PS3 - Heavy Rain, PS4 - Horizon :D. Ale vycházelo by to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Tomu říkám dost ušlápnutá teorie. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ještě by měli něco narychlo splácat na PS1 ne xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ursus: Jo, je to fakt divný, ale určitým způsobem by to dávalo smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 No, hlavně to pokulhává proto, že Fahrenheit se objevil i na Xboxu a PC. A dokonce na Xboxu vypadal líp. A taky do toho nezapadá Nomad Soul. Přece nevynecháme Quanticovskou nejlepší hru jenom proto, že nezapadá do rovnice. Řekl bych, že jestli je něco takového jako Horizon, tak v myslích některých scénáristů Quanticu. Teď holt jsou nuceni dělat Move. Snad jim bude dovoleno vrátit se k DLC, protože Heavy Rain jsem v tomhle směru dost věřil a dost jsem od toho čekal. Jestli ne, bude to to Sony fail, který odskáče hlavně Quantic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ursus: Tak o tomhle jsem nevěděl, to se pak nedivim že vám to nedává logiku :D. To se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 No podle některých článků, co jsem četl, se žádných dalších DLC nedočkáme - přinejmenším v blízké době... Tak jak říkáš, jsou nuceni dělat na Move a to jim asi bere veškerý čas. Osobně doufám, že David Cage "mlžil" a chce jen od studia na nějaký čas odvrátit pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Jsou de facto přinuceni upustit od DLC, ale prý by rádi zase začali dělat na DLC, která by dovysvětlovala ten příběh - To jsem četl já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Jo, oni by rádi, Sony chce Move. Otázkou je, jestli po "Move patchi" Sony bude souhlasit s DLC, nebo raději bude trvat na Heavy Rain 2 (z hlediska Sony nejlepší možnost), nebo nějaké nové hře. A otázkou také je, jestli něco takového Sony může, ale do jejich smluv nevidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Quantic Dream dneska večer odhalí svojí novou hru Nějakou dobu víme, že studio Quantic Dream vytváří novou hru pro Playstation 3, pro kterou vytvořilo úplně novou technologii. Dneska konečně nastal den, kdy se o ní dozvíme něco více, protože vývojáři slíbili na večer první ukázku technologického dema. Také bychom se měli dozvědět vůbec první informace. Docela se na ukázku těšíme, a jakmile bude dostupná na internetu, budeme vás informovat. Zatím se můžete podívat v novince na technologické demo z roku 2006, kdy byl světu vůbec poprvé ukázán Heavy Rain. .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 tady to mame... KARA PROJECT, technologicke demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 me tak napadlo...vzdyt je to robot, tak proc ji delaji bradavky, ktere nasledne hned zakryji? :D fucking usa logic ale jo, je to pekny...celkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 pokud jsem to teda dobře pochopil, tak tohle není ukázka hry ale enginu ?? jestli jo tak toho moc neukazuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 jj je to technologicke demo, neco jako udelaly pred vydanim Heavy Rain, jak byl ten konkurz s tou zenskou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Klidne by z toho mohl byt i pribeh... originalni a dobrej napad aspon podle videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 mam ten samej pocit, mozna to bude neco ve stylu filmu I, Robot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Nová hra od Quantic Dream s hollywoodskými herci Podle serveru CVG nás už jen hodiny dělí od odhalení nové hry studia Quantic Dream. Ta by údajně měla být oznámena během zítřejší tiskové konference Sony. Dnes server CVG navíc přišel s informací, že ve hře si zahrají slavní hollywoodští herci i herečky. Už předchozí hra od Quantic Dream, Heavy Rain, stavěla na přesvědčivých hereckých výkonech, takže by takhle informace nemusela být úplně mimo. Navíc se i ví, že Quantic Dream nahrávalo v Los Angeles dabing do své nové hry. Zatím můžeme tipovat, jací herci si v této hře zahrají. Nová hra od Quantic Dream se jmenuje Beyond - UPDATE A je to venku. Nová hra od tvůrců Heavy Rain, studia Quantic Dream, se bude jmenovat Beyond. Server MCV, který o této hře před několika minutami informoval, píše, že David Cage vystoupí během tiskové konference Sony na E3 a hru kompletně odhalí. Hra by měla být opět založena na silném příběhu a výborných hereckých výkonech, o které se budou starat populární herci, jak jsme vás dříve informovali. Beyond je Playstation 3 exkluzivní hrou. Více zatím o obsahu nevíme. UPDATE: Quantic Dream si právě zaregistroval doménu beyondps3.com. QUANTIC DREAM SA (QUANTICD43598) 56, boulevard DAVOUT Paris, Paris, 75020 FR Domain name: beyondps3.com Zdroj: allgamesbeta.com Uniklé obrázky z Beyond: Two Souls od Quantic Dream A máme tu další únik, tentokrát z příště tajené hry Beyond: Two Souls, na které pracuje studio Quantic Dream, tvůrci Heavy Rain. Na internet se dostaly vytípané obrázky z traileru, který bude puštěn na tiskové konferenci Sony. O samotné hře zatím moc informací není, jen si můžete všimnout, že hlavní hrdinku pravděpodobně ztvární herečka Ellen Page. Na obrázky se podívejte na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=beyond-4022&game4022-show=2 . Více informací vám o samotné hře přineseme během večera. .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 25 minut ze hry http://dai.ly/L2ttRN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Včera večer jsem hrál demoverzi a musim říct že je to dost ujetý, ten příběh je celý k smíchu. Akční sekce jsou chaotický, protože v boji při té rychlosti nejde poznat kam páčkou pohnout. Chtěl jsem to koupit hned v den vydání za plnou palbu hlavně kvůli českým titulkům, ale díky demu dám maximálně pár stovek za bazarovku. Pro mě sklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Tak už stahuju taky.. Jsem zvědavý jestli mě to bude bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Tak demo se mi moc líbilo, určitě si hru časem koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Pro mě jasná volba. Grafika je dechberoucí. Chvílemi se mi ani nechtělo věřit, že to běží na 7 let starém hw. Na ovládání si člověk musí hold zvyknout, je to prostě něco zcela nového, co v herním světě nemá obdoby. Taky podpora českých titulků nejednoho hráče hodně potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Tak demo bylo moc dobrý (hrál jsem ho asi 4x) a jen mě přesvědčilo o tom, že si pro hru jedu hned, jak bude na pultech obchodů. Grafika vážně nádherná, ovládání zase něco jiného, ale rychle jsem si zvykl....Dlouho jsem čekal na hru podobnou Heavy rain, který se mi moc líbil a ta hra je konečně tady. Jen doufám, že to nebude moc krátký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.