Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Beyond: Two Souls


tekken90

Recommended Posts

Platformy:

Datum vydání:

David Cage připravuje casting na hru Horizon

Zdá se, že vývojáři ze studia Quantic Dream si nevzali po úspěchu Heavy Rain dovolenou, a už připravují budoucí hru, kterou doposud pracovně nazývají Horizon. Nyní prosáklo, že šéf studia a scénárista nové hry, David Cage, se už nachází v LA a hledá prostory pro casting. Jedinou informací nyní je, že se ve scéně pro novou hru objevil nějaký zvídavý muž a svobodná žena, přičemž celá hra by měla být spíše v žánru science fiction. Žádné další podrobnosti doposud nejsou o hře známé. Prosákla jen tedy ta, že vydavatelem hry by měla být opět Sony, čímž by hra byla opět PS3 exkluzivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Dneska je na konzolista.cz článek, že studio Quantic Dream na žádné hře Horizon nepracuje. Ve skutečnosti nepracují na žádné nové hře, ale připravují se na novou generaci konzolí. To, alespoň dle článku, řekl šéf studia David Cage. No uvidíme v budoucnu, jak tomu skutečně je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, hlavně to pokulhává proto, že Fahrenheit se objevil i na Xboxu a PC. A dokonce na Xboxu vypadal líp. A taky do toho nezapadá Nomad Soul. Přece nevynecháme Quanticovskou nejlepší hru jenom proto, že nezapadá do rovnice.

Řekl bych, že jestli je něco takového jako Horizon, tak v myslích některých scénáristů Quanticu. Teď holt jsou nuceni dělat Move. Snad jim bude dovoleno vrátit se k DLC, protože Heavy Rain jsem v tomhle směru dost věřil a dost jsem od toho čekal. Jestli ne, bude to to Sony fail, který odskáče hlavně Quantic. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podle některých článků, co jsem četl, se žádných dalších DLC nedočkáme - přinejmenším v blízké době... Tak jak říkáš, jsou nuceni dělat na Move a to jim asi bere veškerý čas. Osobně doufám, že David Cage "mlžil" a chce jen od studia na nějaký čas odvrátit pozornost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, oni by rádi, Sony chce Move. Otázkou je, jestli po "Move patchi" Sony bude souhlasit s DLC, nebo raději bude trvat na Heavy Rain 2 (z hlediska Sony nejlepší možnost), nebo nějaké nové hře. A otázkou také je, jestli něco takového Sony může, ale do jejich smluv nevidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Quantic Dream dneska večer odhalí svojí novou hru

Nějakou dobu víme, že studio Quantic Dream vytváří novou hru pro Playstation 3, pro kterou vytvořilo úplně novou technologii. Dneska konečně nastal den, kdy se o ní dozvíme něco více, protože vývojáři slíbili na večer první ukázku technologického dema. Také bychom se měli dozvědět vůbec první informace. Docela se na ukázku těšíme, a jakmile bude dostupná na internetu, budeme vás informovat. Zatím se můžete podívat v novince na technologické demo z roku 2006, kdy byl světu vůbec poprvé ukázán Heavy Rain.

..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Nová hra od Quantic Dream s hollywoodskými herci

Podle serveru CVG nás už jen hodiny dělí od odhalení nové hry studia Quantic Dream. Ta by údajně měla být oznámena během zítřejší tiskové konference Sony. Dnes server CVG navíc přišel s informací, že ve hře si zahrají slavní hollywoodští herci i herečky. Už předchozí hra od Quantic Dream, Heavy Rain, stavěla na přesvědčivých hereckých výkonech, takže by takhle informace nemusela být úplně mimo. Navíc se i ví, že Quantic Dream nahrávalo v Los Angeles dabing do své nové hry. Zatím můžeme tipovat, jací herci si v této hře zahrají.

Nová hra od Quantic Dream se jmenuje Beyond - UPDATE

A je to venku. Nová hra od tvůrců Heavy Rain, studia Quantic Dream, se bude jmenovat Beyond. Server MCV, který o této hře před několika minutami informoval, píše, že David Cage vystoupí během tiskové konference Sony na E3 a hru kompletně odhalí. Hra by měla být opět založena na silném příběhu a výborných hereckých výkonech, o které se budou starat populární herci, jak jsme vás dříve informovali. Beyond je Playstation 3 exkluzivní hrou. Více zatím o obsahu nevíme.

UPDATE: Quantic Dream si právě zaregistroval doménu beyondps3.com.

QUANTIC DREAM SA (QUANTICD43598)

56, boulevard DAVOUT

Paris, Paris, 75020

FR

Domain name: beyondps3.com

Zdroj: allgamesbeta.com

Uniklé obrázky z Beyond: Two Souls od Quantic Dream

A máme tu další únik, tentokrát z příště tajené hry Beyond: Two Souls, na které pracuje studio Quantic Dream, tvůrci Heavy Rain. Na internet se dostaly vytípané obrázky z traileru, který bude puštěn na tiskové konferenci Sony. O samotné hře zatím moc informací není, jen si můžete všimnout, že hlavní hrdinku pravděpodobně ztvární herečka Ellen Page. Na obrázky se podívejte na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=beyond-4022&game4022-show=2 . Více informací vám o samotné hře přineseme během večera.

..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Včera večer jsem hrál demoverzi a musim říct že je to dost ujetý, ten příběh je celý k smíchu. Akční sekce jsou chaotický, protože v boji při té rychlosti nejde poznat kam páčkou pohnout. Chtěl jsem to koupit hned v den vydání za plnou palbu hlavně kvůli českým titulkům, ale díky demu dám maximálně pár stovek za bazarovku. Pro mě sklamání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro mě jasná volba. Grafika je dechberoucí. Chvílemi se mi ani nechtělo věřit, že to běží na 7 let starém hw. Na ovládání si člověk musí hold zvyknout, je to prostě něco zcela nového, co v herním světě nemá obdoby. Taky podpora českých titulků nejednoho hráče hodně potěší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak demo bylo moc dobrý (hrál jsem ho asi 4x) a jen mě přesvědčilo o tom, že si pro hru jedu hned, jak bude na pultech obchodů. Grafika vážně nádherná, ovládání zase něco jiného, ale rychle jsem si zvykl....Dlouho jsem čekal na hru podobnou Heavy rain, který se mi moc líbil a ta hra je konečně tady. Jen doufám, že to nebude moc krátký...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu