trezzor Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 potreboval jsem vedet jaky jsou rozdily..A TY JSOU, at chces nebo ne .) diky vsem.. Taketo rozne vizualne rozdiely si aj doma porobis, ty LOLo :D Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Trezzor, ale prostě v tom rozdíly jsou, tak to neřeš, navíc někdo si nechce tohle dělat doma a chce prostě "original" což je jasný, a třeba jak je na ovladači napsané nahoře Microsoft, tak to na Xbox nezměníš, ačkoliv je to maličkost... Citovat
trezzor Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Trezzor, ale prostě v tom rozdíly jsou, tak to neřeš, navíc někdo si nechce tohle dělat doma a chce prostě "original" což je jasný, a třeba jak je na ovladači napsané nahoře Microsoft, tak to na Xbox nezměníš, ačkoliv je to maličkost... mas pravdu, ja som uz z takychto detailikov, ktore neznamenaju na funkcnost vyrobku absolutne nic, davno vyrastol...pritom je to viditelne iba mimo hrania :D Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Tak, mě nevadí si za to stovku připlatit, třeba ted jsem si kvůli vzhledu koupil awesome červenej controller z limitované xbox edice Resident Evil 5. Citovat
jahoda Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Koupila jsem dneska k vanocum kinect bundle 250GB a kupodivu je xbox v matné barvě (já jsem tedy ráda, líbí se mi více). Vím, že se dělal s HD jen v lesku. Nikde jsem nenašla na konzoli žádné označení 250GB. Dá se to podle něčeho poznat, aniž bych to musela zapojit? Citovat
toro Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Koupila jsem dneska k vanocum kinect bundle 250GB a kupodivu je xbox v matné barvě (já jsem tedy ráda, líbí se mi více). Vím, že se dělal s HD jen v lesku. Nikde jsem nenašla na konzoli žádné označení 250GB. Dá se to podle něčeho poznat, aniž bych to musela zapojit? Je to jednoduché - podívej se jestli tam máš HDD . Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Koupila jsem dneska k vanocum kinect bundle 250GB a kupodivu je xbox v matné barvě (já jsem tedy ráda, líbí se mi více). Vím, že se dělal s HD jen v lesku. Nikde jsem nenašla na konzoli žádné označení 250GB. Dá se to podle něčeho poznat, aniž bych to musela zapojit? toro, HDD tam bude mít ikdyž bude mít jen 4GB, ale v konzolových nastavení to zjistíš, každopádně pokud jsis koupila 250GB tak asi 250GB máš, 250GB verze se prodávali pouze v lesklé černé barvě ale od Srpna-Září 2011 se začali 250GB verze prodávat jen v černé matné barvě, stejně jako 4GB verze. Citovat
jartoo Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 tak stava ze clovek z toho nevyroste cely zivot, nekdy je to smysl zivota pro nekoho. D treba sberatele..) ale to o xku nemuzu rict, i kdyz uz mam tretiho. Ale prvni slim, tak jsem si nebyl jisty, jaky jsou vsechny zmeny Citovat
Hobbit Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2011 toro, HDD tam bude mít ikdyž bude mít jen 4GB.... pro poradek - Xbox S 4GB ma slot pro HDD prazdnej. Citovat
roman331979 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj jetu někdo z Okolí Rychnov nad Kněžnou kdo by udělal upravu?díky za info jsem tu noví:) Citovat
rockyzz Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2012 roman: vždycky se najde nějakej ♥♥♥♥♥♥ co musí napsat do rok/roky starého topicu vid?... Citovat
roman331979 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2012 to si moc nepomohl Citovat
noxmo56 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 Zdravím, mám xbox 360 slim 250 GB a nevím jestli jde udělat na tuto verzi RGH neví to někdo ? po př. jak ještě zjistím verzi dashboardu. Díky Citovat
romik Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 Již je možné aplikovat na všechny slimy. Verzi dashboardu zjistíš v console settings-system info Citovat
noxmo56 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2013 Jo, ještě na RGH je co nutné ? Jaké verze čeho pls ? Citovat
nekdoa Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2013 Viz vyse. Slimy uz jdou vsechny. Citovat
habysk Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Viz vyse. Slimy uz jdou vsechny. Včetně Stingray verze ? Citovat
romik Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Proboha koukni nejdříve na datum příspěvku, na které reaguješ. Citovat
Tomáš Behenský Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2014 Cau prosim vas poradte mi nekdo koupil jsem xbox bazarovy z bazose a na ovladaci mi sviti 1zeleny policko a na xboxu take sviti jedno vyrazneji a hry se obcas sekno ze to neni rrord??Ale je fakt ze mam starsi televizi uhlopricky 60cm muzeto byt tim ze je stara??Diky za odpoved prosim poradte treba na Behi1@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.