Al Capone Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Předpokládám, že Slima nejde sehnat v bílé verzi, tak se chci zeptat jestli se dá někde přebarvit a jestli ano tak platí na něho záruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Tak jsem si vsimnul, ze se na slimu hry trosku sekaji...Zvlast u animaci...Taky vam to nekomu tak dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 zatim jsem sekani nepostreh,mam mafia2 a Forza Motorsport 2,Microsoft XBOX 360® - S Standard System 4GB,hry instalovane na usb disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 ¨mě se taky nezdá, že by se to sekalo. Spíš by mě zajímalo kdy to půjde flashnout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Tak jsem si vsimnul, ze se na slimu hry trosku sekaji...Zvlast u animaci...Taky vam to nekomu tak dela? Pokud hrajes z flesky tak to muze delat pomala fleska, bo vycistit system, ale ten by mel bejt cistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 kdo si pocka ten se docka, je to na ceste ale kdyz presne se nevi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Pokud hrajes z flesky tak to muze delat pomala fleska, bo vycistit system, ale ten by mel bejt cistej. No, hral jsem z DVD, ale i pri hre na DVD na Xbox Elite se to nesekalo tolik, jako na Slimu...Jeste otestuju hrani z HDD a pak uvidim...Snad to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 I love this Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Takze uz je tu novinka: mechanika Lite-On v Slim este nejde flashnut, ale uz ide z nej vycitat key, ktory sa vlozi do starsej Lite-On mechaniky, takze uz aj na Slimke sa takto budu dat hrat palenky. Mozno sa dockame aj flashnutia Lite-On priamo v Slim konzole, bez menenia mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Konečně dobrá zpráva :-D ještě by se našel člověk co to dokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Konečně dobrá zpráva :-D ještě by se našel člověk co to dokáže. Kazdy flasher dokaze vymenit mechaniku a flashnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Xbox Slim už jde flashnout, dokonce bez výměny mechaniky, ale je to ještě v beta fázi, vyčkejte ještě pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Na novy Xku běžej hry z připojenýho externího hdd přes usb?Jak je to s nějakym filmem.Dou pustit titulky.A pak tady někdo psal že verze 4gh je matná a 250gb lesklá.Je to tak?Uvažuju o koupi a no flash proztože se mi zachtělo hrát po netu tak se ptám.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Na novy Xku běžej hry z připojenýho externího hdd přes usb?Jak je to s nějakym filmem.Dou pustit titulky.A pak tady někdo psal že verze 4gh je matná a 250gb lesklá.Je to tak?Uvažuju o koupi a no flash proztože se mi zachtělo hrát po netu tak se ptám.Díky. Cez USB max. 16GB, takze je lepsie rovno kupit X360S 250GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 A ten hdd je speciálně od xboxu.Nejde koupit jinek jako u PS3 co?A prodávaj se už někde samostatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 A ten hdd je speciálně od xboxu.Nejde koupit jinek jako u PS3 co?A prodávaj se už někde samostatně? Ano, je to HDD od MS. Na Slimko sa este samostatne HDD u nas nepredava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Sem ho právě nikde neviděl.No a jak je to stim že tu někdo psal že 4gd verze je matná a 250gb lesklá?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 S tou lesklostí je to asi pravda, já mám doma slim 4gb a je matnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 No to mi přijde lepší ale zase hdd bych asi neoželel ještě navíc když se tu ještě neprodává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 No to mi přijde lepší ale zase hdd bych asi neoželel ještě navíc když se tu ještě neprodává... ANA TO SI PŘIŠEL JAK? ? http://jrc.cz/index.php?a=2&id=49609 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Aha, ale teda vůbec by se to nevyplatilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ahoj, chci se zeptat. Mam 60 GB disk ze staryho xka. Sel by prohodit s tim 4GB z toho novyho slimu? Libi se mi vic matna verze. :) A pokud by to slo jen prohodit tak by to bylo fajn. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ahoj, chci se zeptat. Mam 60 GB disk ze staryho xka. Sel by prohodit s tim 4GB z toho novyho slimu? Libi se mi vic matna verze. :) A pokud by to slo jen prohodit tak by to bylo fajn. Diky za odpoved. Nepujde to, u Slimu je "externi" disk, takze jsou se starsimi verzemi nekompatibilni (tedy alespon ne primo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Takze ikdyz ho vytahnu z krabicky staryho xka tak ho nedam do toho slimu? Tam prece musi byt taky 2,5" HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.