Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 S

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 393
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

muzete mi to nekdo jeste objasnit?jak spoustet hry z externiho hdd?a max 16 GB ,proste muzu spoustet hry z 16 gb flashky?

Mozes, ked si flashku nakonfigurujes v konzole (min. dash 9199) a potom nainstalujes hru z DVD na tuto flashku a hras z flashky. DVD v mechanike musi byt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,mám osobní zkušenost.. Takže když vytáhneš harddisk z krabičky X360 FAT a dáš

do slotu v novým SLIMku,tak to v pohodě jede.. Já použil 120GB,ale podle videí na YouTube

lze použít jakoukoliv velikost - 20,60,120 a 250GB z X360 FAT..

Odkaz ke komentáři

čaute,zrovna jsem ho vyndal z krabice a leží v obýváku než se trošku srovná na pokojovou teplotu!já vyrostl na PSX,pak jsem měl i dvojku a tohle je můj první Xbox a musím říct,že je krásný!

tak jo lidi,jdu se zbavit mého xboxového panictví:-D

zatím ahojte

Odkaz ke komentáři

Čau, byl jsem dneska v Plzni v Olimpii nebo jak se to jmenuje a tam otevreli novy Electroworld. Mimo jine tam maji jako zahajovaci cenu u x360 slim 4GB kinect bundle za 6499,-Kc coz je asi nejlepsi cena co jsem zatim videl. Jinak k dotazu TheSkunk: krome toho co jsi psal je rozdil jeste v tom, ze u 4GB neni headset. U 250GB je. Disk se dokoupit da napriklad na www.dealextreme.com bud jenom ramecek za cca 200,- a k nemu disk tady nebo rovnou tu 250GB za cca 1100,-. Ceny jsou vcetne postovneho. Akorat to neni original prislusenstvi a nekde jsem zaslech, ze to nekdo objednal z ciny a pak udajne kvuli tomu disku dostal ban. Ale co je na tom pravdy netusim (kamarad slysel od kamrada, ze jeho kamarad o tom nekde na nejakym foru cet).

Odkaz ke komentáři

Zdar mám dotaz ... koupim si Xbox 360 Slim a Flasher mi to Flashne ... a má tam být i ta ochrana AP 25 ale mám jiný problem .. rozjedu s tou ochranou i ty starší hry ktere tu ochranu nemají ... :? díky

Ano - ale počkal bych raději na nový FW flashe .

To Cojoot-slim : je to verze FW fkashe .

Odkaz ke komentáři

Čau, mohl bystemi někdo říct jaký je rozdíl mezi x360 slim 250gb a 4gb (kromě hdd :-) a povrchu) a jestli se dá sehnat samotný harddisk a dát mi stránku kde je thx

No rozdil je jen v tom co si napsal :D jinak zadny

http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/48653-xbox-360-slim-hdd-case-pro-wd-disky-2416/

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu