DeSmond Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Takze ikdyz ho vytahnu z krabicky staryho xka tak ho nedam do toho slimu? Tam prece musi byt taky 2,5" HDD . Ale nemusi, NE-MU-SI :D Stejne jako treba slot na pametove karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Cez USB max. 16GB, takze je lepsie rovno kupit X360S 250GB. muzete mi to nekdo jeste objasnit?jak spoustet hry z externiho hdd?a max 16 GB ,proste muzu spoustet hry z 16 gb flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 muzete mi to nekdo jeste objasnit?jak spoustet hry z externiho hdd?a max 16 GB ,proste muzu spoustet hry z 16 gb flashky? Mozes, ked si flashku nakonfigurujes v konzole (min. dash 9199) a potom nainstalujes hru z DVD na tuto flashku a hras z flashky. DVD v mechanike musi byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ahoj,mám osobní zkušenost.. Takže když vytáhneš harddisk z krabičky X360 FAT a dáš do slotu v novým SLIMku,tak to v pohodě jede.. Já použil 120GB,ale podle videí na YouTube lze použít jakoukoliv velikost - 20,60,120 a 250GB z X360 FAT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Tak ro se omlouvam za sva slova, kazdopadne "oficialni" cestou to podporavane neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el muerto Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Zdravím tak jak to je stím flashem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanek Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 čaute,zrovna jsem ho vyndal z krabice a leží v obýváku než se trošku srovná na pokojovou teplotu!já vyrostl na PSX,pak jsem měl i dvojku a tohle je můj první Xbox a musím říct,že je krásný! tak jo lidi,jdu se zbavit mého xboxového panictví:-D zatím ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Zdravím tak jak to je stím flashem?? slimko se da flashnout uz ted ale pockal bych na LT+ kvuli ty novy ochrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saikal Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Na ebay uk se prodava hdd 250gb za 1000,- +- postovne zdarma takze kdyz koupi nekdo xbox360 bundle kinect 4gb a disk od ebay tak to vijde levnejsi nez ta 250gb verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midar23 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Hele a jak je to s kinectem?? Dá se někde sehnat přímo na xbox S nebo je pro všechny xbox stejný? Pry na xbox s nepotřebuje kinect další napájení... Jde mi o cenu jestli bude levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Jde na všechny xboxy , slim má přímo i napájení,ale jestli je levnější bez napájení nevím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Čau, mohl bystemi někdo říct jaký je rozdíl mezi x360 slim 250gb a 4gb (kromě hdd :-) a povrchu) a jestli se dá sehnat samotný harddisk a dát mi stránku kde je thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Čau, byl jsem dneska v Plzni v Olimpii nebo jak se to jmenuje a tam otevreli novy Electroworld. Mimo jine tam maji jako zahajovaci cenu u x360 slim 4GB kinect bundle za 6499,-Kc coz je asi nejlepsi cena co jsem zatim videl. Jinak k dotazu TheSkunk: krome toho co jsi psal je rozdil jeste v tom, ze u 4GB neni headset. U 250GB je. Disk se dokoupit da napriklad na www.dealextreme.com bud jenom ramecek za cca 200,- a k nemu disk tady nebo rovnou tu 250GB za cca 1100,-. Ceny jsou vcetne postovneho. Akorat to neni original prislusenstvi a nekde jsem zaslech, ze to nekdo objednal z ciny a pak udajne kvuli tomu disku dostal ban. Ale co je na tom pravdy netusim (kamarad slysel od kamrada, ze jeho kamarad o tom nekde na nejakym foru cet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seky Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Zdar mám dotaz ... koupim si Xbox 360 Slim a Flasher mi to Flashne ... a má tam být i ta ochrana AP 25 ale mám jiný problem .. rozjedu s tou ochranou i ty starší hry ktere tu ochranu nemají ... :? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 slimko se da flashnout uz ted ale pockal bych na LT+ kvuli ty novy ochrane Co je LT? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zdar mám dotaz ... koupim si Xbox 360 Slim a Flasher mi to Flashne ... a má tam být i ta ochrana AP 25 ale mám jiný problem .. rozjedu s tou ochranou i ty starší hry ktere tu ochranu nemají ... :? díky Ano - ale počkal bych raději na nový FW flashe . To Cojoot-slim : je to verze FW fkashe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jde kopírovat na hdd dvd filmy? A případně jak? A jak spustím divx filmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jde kopírovat na hdd dvd filmy? A případně jak? A jak spustím divx filmy? Mas otazky, ktore sa tu opakuju pravidelne. DivX film spusti (USB, CD, DVD) v konzole a bud pripojeny na Live, potom ti ponukne stiahnut kodeky. DVD film iba z DVD media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 při hraní gta konzole občas pípe, nevíte co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 při hraní gta konzole občas pípe, nevíte co to znamená? Vtedy pipe, ked sa pouzivaju neslusne slova...a tich je v GTA dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 tak blbě jsem to napsal, není to pípnutí, ale takový zvuk, kvuli vulgárním slovům to určitě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Čau, mohl bystemi někdo říct jaký je rozdíl mezi x360 slim 250gb a 4gb (kromě hdd :-) a povrchu) a jestli se dá sehnat samotný harddisk a dát mi stránku kde je thx No rozdil je jen v tom co si napsal :D jinak zadny http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/48653-xbox-360-slim-hdd-case-pro-wd-disky-2416/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 No rozdil je jen v tom co si napsal :D jinak zadny http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/48653-xbox-360-slim-hdd-case-pro-wd-disky-2416/ Dal si mu link iba na puzdro pre HDD do slimka, aby si nemyslel, ze za tu cenu bude mat 250GB HDD :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahoj nevíte někdo stránku na ty borce co tedka flasujou ten xbox ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 http://team-xecuter.com/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.