avengerix Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 ok tak to skusím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tak nevím co dělám blbě...udělám vše podle návodu a jak to mám vše jakoby dokončené,tak tam kde jsem to dal uložit mám tři složky které mají dohromady nula nula nic a to je vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tak nevím co dělám blbě...udělám vše podle návodu a jak to mám vše jakoby dokončené,tak tam kde jsem to dal uložit mám tři složky které mají dohromady nula nula nic a to je vše.... jakou mas verzi? Zkus to kdyztak ulozit na plochu. Reinstall je taky reseni :D (ja musim reinstalovat po kazdym vypnuti programu, uz jsem si ale zvyk:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 no tak jsem udělal další dva pokusy o převedení filmů....první vyšel(ikdyž uložit jsem dal na plochu a tak jsem měl dvě nějaké nepodstatné složky a film jsem měl ve složce psp filmy,kde se mi sama udělala složka MP ROOT -Nechápu)a druhej(dal jsem nejvyšší kvalitu)se mi převáděl 5hodin!!! a stejně se mi vytvořili 4složky kde film není.takže jsem s toho pořád ko..t a vracím se k mému PSP Movie Creator...sice nemá rozlišení 480/272,ale vím že jede!!!Nebo ještě počkám na nějakou radu,ale pochybuju,stravil jsem nad tím moře času a výsledek jeden převedenej film,za tu dobu co jsem to dnes zkoušel mám v Creatoru převedených 5-6filmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 přidána verze XviD4PSP 5.032 full public version + obnoveny screeny z ukazto.com (:dozey:) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 priorita...prostě kolik % výkonu PC se bude věnovat konvertování...takže když já dám na svým PC real time prioritu tak ani nepohnu kurzorem tak to mas slaby komp ja se jeste muzu na internet divat na film a jeste pisnicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Po třech hodinách sraní se s jednim filmem, mně opravdu pobavil můj jedno-kilobajtovej výtvor.....nechápu co sem udělal špatně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 filipsemo: jakou pouzivas verzi programu? Nedoporucuju verze 5. Jaky mas kodeky? Zkus k-lite. Ruzny kombinace nastaveni zkousej jen s uryvkama z videa at zbytecne necekas na 1kb soubor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 čau nevíte někdo co s tímhle? normálně ten program spustim a dám Open pak mi naskočí Caching,Audio Demuxing a to najede asi tak jenom na 10%-12% a pak mi tam znova skočí caching a potom tenhle Error na screenu nevíte:? někdo co s tím jinak už jsem s tímhle prográmkem docela dost konvertoval ale jinak mi to zatim žádnej error nehlásilo8) THX za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 gig56: S takovou chybou jsem s jeste nesetkal, ale asi bych zkusil reinstalovat program, popr. i kodeky. Kdyby nic z toho nezabralo, zkus verzi xvid4psp 4.114 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 naběhlo mi 99,9% a nic to nedělá:cry: co s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 jde nejak udelat "fronta"? tzn chci naskladat za sebe treba celou serii serialu, aby to udelalo postupne vsechny dily.. nemuzu to nikde najit. Muzu to tam dat po jednom rucne, ale to pak jede to enkodovani paralelne :( mam verzi 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M00 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 čau,hele prosim tě stahnul jsem si toho XviD4PSP v4.115 a nejde mi to otevřít abych to mohl nainstalovat nevíš v čem to mam otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Nema to koncovku *.rar ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Ahoj, potřebuju pomoct. Mám verzi z prvního příspěvku, v nastavení všechno přesně podle návodu a když dám START tak mi jenom rychle proběhne zelený ukazatel a vypíše se error, sorry. Tohle to hodí do logu CLI: --crf 21 --sar 34:45 -A all --aud --level 3.0 --ref 2 --mixed-refs --bframes 3 --direct auto --analyse p8x8,b8x8,i4x4,p4x4 --subme 7 --me umh --b-rdo --bime --weightb --trellis 1 --threads 2 --no-ssim --no-psnr --progressavis [error]: unsupported input format (DIB ) x264 [error]: could not open input file 'C:\Temp\Simpsonovi 18 x 13 Vyrustame ve Springfieldu.avs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
red75 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Hlasí mi chybu Script error: there is no function named "DirectShowSource" Found errors in AVS script. Nevíte co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 návod pěknej akorát mi nějak nesedí verze a všecko je jinde než jak máš popsáno...takže něco převádim,nevim co a kam...uvidíme asi radši pojedu ve Free Studio 2.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišťa Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Cau mam Vistu a mam XviD4PSP 4115 full a normalne me to konvertuje a az u konce mi to udela erorr nevite cim by to mohlo byt jo a nemohl byste mi sem napsat nekdo nakej jeste jinej convertor pze s timhle uz sem delal 6 filmu a ani jeden nejel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MR.-Flare Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ja sem prave hledal nejakej programek na konvertovani a hle tady je to i s navodem takze super diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakedejw Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Potreboval bych poradit! Donedavna me sli vsechny filmy co jsem konvertoval v tomhle bozim programku jenze ted kdyz chci spustit filmecek nebo nejake videjko tak me to napise THIS VIDEO CANNOT BE PLAYED... Nechapu proc nemuze byt spusteno kdyz konvertuju jako zastara...:!::cry: Diky za odpovedi...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HainzKlatil Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Tahle verze v tom konvertoru neni na výběr pošlape to vůbec na nějakou?je tam jen 3.30 tušim..díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 muzu poprosit o reupload diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 muzu poprosit o reupload diky Kterej link ti nejde? Ten s nejnovejsi verzi programu? http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.115-(full)-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14293/catid/140 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Kterej link ti nejde? Ten s nejnovejsi verzi programu? http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.115-(full)-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14293/catid/140 jo ten...diky. on funguje ale neni to exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Já si nemůžu pomoc, ale stále zůstávám u té staré verze.:)Ta je libová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.