Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

na blogu píšou že se členství prodlouží, ale u již stažených her to není vidět je tam pořád původní datum konce členství PS+, když ale dáte danou hru stáhnout znovu (z download listu), stahování poté ihned vypnete tak se již u dané hry objeví nové - prodloužené datum konce členství, jinak je prý vždy vidět kdy končí členství PS+ v této nabídce Account Management -> Transaction history -> List of services -> Playstation Plus Lists the From > To subscription data

Odesláno
Zdravim, jak je to s uctem prosim? Je mozne nasdilet PS+ ucet na dvou konzolich (pro download) a hrat pak na lokalnim uctu?

Popr. alespon v ramci jedne konzole kdyz si svuj ucet prevedu na PS+ a stahnu hru bude ji moci hrat i zena na svem lokalnim uctu? Aby se nam s zenou nemichaly savy...

diky

Ondra

je to uplně stejné jako u koupenych her, 2 konzole a je jedno na jakém uctu na te konzoli to hrajes

Opravdu to tak je? Kamos mi rikal, ze u plus je to prave jinak... a ze teoreticky nejde hrat ani na "neplus" profilu na stejne konzoli.

Volal jsem dnes na helpdesk playstationu a tam mi rekli, ze by to neoficialne melo na jedne konzoli jen. Na "multi konzoli" jsem se neptal.

Odesláno

Musim se přiznat že prodloužení PS+ mi přijde v hod :) Určo si ho prodloužim...

Jinak tich her začíná bejt hrozně moc... jen pro výčet jak nemam čas hrát vše, sem z disku smazat už asi 8 her z ps+ který sem nedohrál... a začínam mít vnitří hlubokej strašlivej pocit že při tomhle dodávání dalších a dalších, se k nim hned tak nedostanu už... :( škoda... ještě že brácha to hraje vše, jelikož je ještě školou povinnej :)

Jinak taky taham vše na svym main PS+ učtu, a brácha hraje na vedlejšim svym.

Odesláno

Jak je to s trofejema, kdyz mam hru na PS+ i orig na BD? Maji spolecne trofeje?

Vim, ze treba US / EU hry maji dve ruzne polozky v menu Trofeji (mam vyzkouseno u Demon Souls)

Dale by me zajimalo, jak je to pro hry ze stejneho regionu (R2 - evropa), ktere ale vysly pod jinymi BLES xxxxx cisly. Budou take pod jednou trofeji?

Doufam, ze jsem to napsal dost srozumitelne.

Odesláno
Jak je to s trofejema, kdyz mam hru na PS+ i orig na BD? Maji spolecne trofeje?

Vim, ze treba US / EU hry maji dve ruzne polozky v menu Trofeji (mam vyzkouseno u Demon Souls)

Dale by me zajimalo, jak je to pro hry ze stejneho regionu (R2 - evropa), ktere ale vysly pod jinymi BLES xxxxx cisly. Budou take pod jednou trofeji?

Doufam, ze jsem to napsal dost srozumitelne.

zadny rozdil tam neni, at mas hru z bd nebo ps+. U demons souls je to neco jineho, puvodne se to nemelo dostat mimo jpn. Nakonec se to dostalo a hra mel 3 distributory JPN nevim,USA Attlus,EU Bandai. Vetsina her ma stejne trofeje at mas disk z EU ci USA. Pro jednoduche overeni slouzi tyto stranky www.ps3trophies.org Kde jsou vsechny trofeje i s regiony

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu