Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

teď jsem se chtěl přihlásit přes pc na store, ale píše mi to špatné heslo/email - obojí na 100% zadávám správně...tak jsem zkusil obnovu, ale ani ta nefunguje... doufám, že mají problém jen u sebe a že mi někdo neukradl účet... :/ můžete se tam někdo zkusit prosím přihlásit, zda vám to půjde?

E: nemůžu se přihlásit ani přes ps3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no do PSN se mi nedaří přihlásit... na email ano, tam mám hlavně jiné heslo... to je mi tedy záhada... :/

Taky mi to najednou nejde a s druhým účtem bez problémů. Fakt záhada, doufám, že to není nějaký útok závistivých xbotů na PSN účty...

EDIT: Tak tímto problémem bylo dnes postiženo víc lidí a je to snad způsobeno tím, že Sony preventivně resetovala hesla u některých účtů z důvodu detekování podezřelé aktivity... Každopádně já problém vyřešil změnou hesla zde. Kdybych si ale nedávno nezadal na účtu skutečný datum narození, tak jsem byl dost v prdeli. Po kontaktu s českou podporou Sony opravdu netoužím...

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

No to je sice všechno moc pěkné, ale opravdu mě se*e, že mi o tom nikdo nedal vědět. Nikoho jsem o změnu hesla nežádal, navíc když jsem si účet zakládal, tak mi ještě nebylo 18, takže kdo ví, jaký tam mám datum narození... super... banda koko..! :censored: :evil:

Odkaz ke komentáři

Mne se to take stalo, kurna myslel jsem, ze naky hajz mi ukradl ucet, na PS3, Vita a PC neslo se prihlasit, ale divny bylo, ze na PS app na mobilu jsem prihlaseny a v pohode. Jesteze nedavno jsem zjistil ten DoB, jinak by muj 2lety ucet plny her byl v prd*li. Co tim mysleji "podezrele aktivity"?? Poctive koupime hry a takhle jsme odmeneni ? Uz mi Sony zacina sr4t. >:(

Odkaz ke komentáři

No, mě dneska nejspíš čeká telefonát na SEN podporu, opravdu se těším.. Budu chtít vysvětlení, proč mi měnili heslo a hlavně proč jsem o tom nebyl informován. Podezřelá aktivita? - jednou za rok si koupím PS+, hry si stáhnu na 2 konzolích a jinak jen hraju...

Odkaz ke komentáři

Já PSN účet s nikým nesdílím a ani jsem nikdy nesdílel. Podezřelou aktivitou jsou spíš asi myšleny nějaké podezřelé pokusy o přihlášení k účtu nebo tak něco, ale to jsou pouze mé domněnky. Možná nějaký hromadný pokus o prolomení účtů, těžko říct.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu