DeepThroat Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 No já si plusko zaplatil teď a doufám že se nic nezmění , já jsem spokojen. edit: Příspěvek nademnou, jsem si ani nevšiml že mám jmenovce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 jmenovci,co maji radi hluboko penis v puse:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 nene, sice vím kam směřuješ, ale v mém případě tu jde o něco jiného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 koukam,ze uz kurz eura se projevil na storu, treba planovany soul calibur 2 HD za 405, uz stoji 512. Jeste,ze mam nabitou penezenku na usa store:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 svine zdrazi okmzite ale ze tam byl 2 roky dojebany kurz to nikoho nesralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Teda za to, že budou roční hry pro Vitu pro příští období stejný jako tenhle rok bych je nakopal do koulí, snaží se šmelit tu vitu jak můžou, ale tohle je už trochu moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Zdá se mi to nebo zdražili i PS+ členství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 nemyslím si, nedávno jsem prodlužoval rok/1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 ČNB is everywhere! uč jen čekam kdy nam daj v práci na zachody jednovrstvý toaleťák s odůvodněním že dvouvrstvej už je nad limit firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 teď jsem se chtěl přihlásit přes pc na store, ale píše mi to špatné heslo/email - obojí na 100% zadávám správně...tak jsem zkusil obnovu, ale ani ta nefunguje... doufám, že mají problém jen u sebe a že mi někdo neukradl účet... :/ můžete se tam někdo zkusit prosím přihlásit, zda vám to půjde? E: nemůžu se přihlásit ani přes ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Kam přihlásit? Na svoje v pohodě. Co email? Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 no do PSN se mi nedaří přihlásit... na email ano, tam mám hlavně jiné heslo... to je mi tedy záhada... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Ano, už se mi to párkrát za týden také stalo, nemůžu se přihlásit na store na PC, občas ano, občas ne.....neviděl bych v tom nic hrozného (i kdyby tam dali přihlašování přes mobil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Zdá se mi to nebo zdražili i PS+ členství? rekl bych, ze mas pravdu zda se mi ze driv stalo 1249kc ted stoji 1299kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Nene, stálo 1299,- ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) no do PSN se mi nedaří přihlásit... na email ano, tam mám hlavně jiné heslo... to je mi tedy záhada... :/ Taky mi to najednou nejde a s druhým účtem bez problémů. Fakt záhada, doufám, že to není nějaký útok závistivých xbotů na PSN účty... EDIT: Tak tímto problémem bylo dnes postiženo víc lidí a je to snad způsobeno tím, že Sony preventivně resetovala hesla u některých účtů z důvodu detekování podezřelé aktivity... Každopádně já problém vyřešil změnou hesla zde. Kdybych si ale nedávno nezadal na účtu skutečný datum narození, tak jsem byl dost v prdeli. Po kontaktu s českou podporou Sony opravdu netoužím... Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 No to je sice všechno moc pěkné, ale opravdu mě se*e, že mi o tom nikdo nedal vědět. Nikoho jsem o změnu hesla nežádal, navíc když jsem si účet zakládal, tak mi ještě nebylo 18, takže kdo ví, jaký tam mám datum narození... super... banda koko..! :censored: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Mne se to take stalo, kurna myslel jsem, ze naky hajz mi ukradl ucet, na PS3, Vita a PC neslo se prihlasit, ale divny bylo, ze na PS app na mobilu jsem prihlaseny a v pohode. Jesteze nedavno jsem zjistil ten DoB, jinak by muj 2lety ucet plny her byl v prd*li. Co tim mysleji "podezrele aktivity"?? Poctive koupime hry a takhle jsme odmeneni ? Uz mi Sony zacina sr4t. >:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 No, mě dneska nejspíš čeká telefonát na SEN podporu, opravdu se těším.. Budu chtít vysvětlení, proč mi měnili heslo a hlavně proč jsem o tom nebyl informován. Podezřelá aktivita? - jednou za rok si koupím PS+, hry si stáhnu na 2 konzolích a jinak jen hraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 tak se ten problem tyka pouze lidi,co maji sdilene psn+ Kontroloval jsem si vsechny 4 psn+ ucty na jpn,usa,cza a vite a vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Já PSN účet s nikým nesdílím a ani jsem nikdy nesdílel. Podezřelou aktivitou jsou spíš asi myšleny nějaké podezřelé pokusy o přihlášení k účtu nebo tak něco, ale to jsou pouze mé domněnky. Možná nějaký hromadný pokus o prolomení účtů, těžko říct. Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Taky nemám PS+ sdílený a včera jsem musel měnit heslo, šmejdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 tak u mě dobrý, všechny účty OK, žádné přeheslování, to jim jen zase ukradli data a sony to raději tutlá...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) ja sdilim ps+ i jine ucty a nic zadna zmena hesla myslim ze slo oto jake ucty byly aktivni v urcitou dobu Upraveno Listopad 22, 2013 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Osobne si myslim, ze nabidka her z PS+ pro PS4 pujde normalne "koupit" i pres PC - nebude nutne davat do kosiku na PS4. Vychazim z toho, ze u AC 4 je na voucheru pro PS4 verzi napsano, ze musi byt koupen na PS4 / PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.