Manoust Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 je to tak PS4 hry pujdou koupit pres PS4 a web ale ne na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 (upraveno) Tak do pátku jsem se nedostal k tomu, abych zavolal na podporu, kvůli té změně hesla na mém acc. Na stránkách sice mají napsáno, že infolinka je k dispozici každý den, ale jak se dá čekat, o víkendu tam nikdo není... To je jen maličkost, které mě ale také docela štve, když si teď o víkendu zahrát nemůžu. Také to, že o změně mého hesla mi sony nedala vědět. Toť Sony péče o zákazníka..... Ocenil bych alespoň nějaký free stuff jako odškodnění.. :D Ještě že to stahování půjde i přes web... 8) E: doufám, že nezjistím, že na účtech se sdílenýma hrama mám také změněná hesla.... :// Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 No....párkrát jsem jim zkoušel psát na ten e-mail co to mají uvedený a evidentně je to vše jen pro parádu, protože mi nikdy nikdo neodpověděl. Takže s telefonním číslem bych to viděl podobně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ja na Sony Czech volam pravidelne a v pohode... Ale musi se tam ozvat "slovak", jakmile to zvedne zenska, tak ta nic nezmuze a stejne rekne, at zavolame jindy... Jinak na mail nereaguji, to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ja jsem se CZ Sony kontaktoval emailem jen jednou v zivote a to bylo pred 6 lety, kdy byla potreba nejaky ten network kod pro hrani KZ Liberation, ozvali se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tak už mam v download listu resogun a contrast na ps4 :D jenom ta konzole zatim chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Volal jsem na podporu kvůli té změně hesla a byl jsem mile potěšen. :) Celý hovor trval asi 2 minuty, obratem mi byl zaslát email s odkazem pro obnovu hesla. Kdybych si ale nedávno nezadal na účtu skutečný datum narození, tak jsem byl dost v prdeli. Kde se ti podařilo změnit datum narození? Nikde to nemůžu najít, jen je tady napsáno, že to změnit nejde... tak už mam v download listu resogun a contrast na ps4 :D jenom ta konzole zatim chybí Contrast už taky mám, ale Resogun mi do vždy do košíku přidá za 386,00 CZK :( E: Resogun už taky mám. Tady je ještě pro předplatitele PS+ nějaký add-on pro AC4 na PS4: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/ac-4-black-flag-aveline-figurehead/cid=EP0001-CUSA00009_00-ULCDRM0000000026 Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 to stahujete do toho down listu na pc nebo kde nemuzu to nejit ani na pc ani na ps dekuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Přes počítač, zadej to do vyhledáváni, nebo sekce her a add-onů pro ps4, tam jsou zahrnuté i ty ps+ hry Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 tady https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games a pokud myslis ty hry na ps4 tak ty musis napsat do vyhledavani a pak je tam uvidis free pro pluskare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Hry už jsou na storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) Midnight Club LA Remix pro PSP je také FREE (zase byl pro UAE) Osobně se mi zrovna tyhle PSPčkový hry v dávných dobách líbily :D. Ještě, že mám 2 32GB karty. Upraveno Listopad 27, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Musím říct, že teď mi po opravdu dlouhé době sony udělalo radost :) Konečně zajímavá hra na vitu a ty PSP klasiky? Paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 hraju ted MP toho grida, zatim jsem odjel jen 4 zavody,ale musim rict ze je skvely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Nebyl Grid 2 v PS+ uz jednou? Pise mi to, ze uz to mam zakoupene. Urcite jsem si to ale driv nekupoval, takze me napada jen moznost, ze uz se tam drive objevil... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Grid 2 mel slevu vetsi pro PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Info - Midnight Club LA Remix stále free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Čau mám dotaz, můžu na dvou ps3 používat stejný psn účet s ps+ a hrát zároveň na obou PS3 v tejnou chvíli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Hry můžeš hrát najednou pouze v případě, že na jedné konzoli nejsi připojený s tím účtem k PSN. Takže tak nejdou hrát online hry. Pokud si hru z PS+ stážneh z toho primárního účtu, potom se na té stejné konzoli přihlásíš s jiným účtem, pod kterým budeš hrýt, tak to půjde. - jeden účet může být online pouze na jedné konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Předpokládám že ten druhej účet musí bejt taky PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 (upraveno) Pravda Valis, alespoň jsem si to urovnal :) mám takhle vlastně i bráchovu PS3, na který mám svoje plusko TO Nepster, nestahoval sis Free Trial? Upraveno Listopad 28, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 ne staci 1 plus ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 OK děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Pokud ta určitá hra nemá Online pass tak na PS3 můžeš hrát pod tím jiným účtem než je ten, na kterém byla hra koupena, jinak bys musel OP dokoupit, stejně už OP moc her nemá.TO Nepster, nestahoval sis Free Trial? Nemusis zadny pads dokupovat. Staci jen any zen pass byl nainstalovany v konzoli. Vyuzivat ho pak muzou vsichni uzivazele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 ahoj jde vám stahovat ze storu? chci stáhnout grid 2 a vypisuje to error bez jakýchkoliv podrobností...aktualizace jedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.