Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak do pátku jsem se nedostal k tomu, abych zavolal na podporu, kvůli té změně hesla na mém acc. Na stránkách sice mají napsáno, že infolinka je k dispozici každý den, ale jak se dá čekat, o víkendu tam nikdo není... To je jen maličkost, které mě ale také docela štve, když si teď o víkendu zahrát nemůžu. Také to, že o změně mého hesla mi sony nedala vědět. Toť Sony péče o zákazníka..... Ocenil bych alespoň nějaký free stuff jako odškodnění.. :D

Ještě že to stahování půjde i přes web... 8)

E: doufám, že nezjistím, že na účtech se sdílenýma hrama mám také změněná hesla.... ://

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volal jsem na podporu kvůli té změně hesla a byl jsem mile potěšen. :) Celý hovor trval asi 2 minuty, obratem mi byl zaslát email s odkazem pro obnovu hesla.

Kdybych si ale nedávno nezadal na účtu skutečný datum narození, tak jsem byl dost v prdeli.

Kde se ti podařilo změnit datum narození? Nikde to nemůžu najít, jen je tady napsáno, že to změnit nejde...

tak už mam v download listu resogun a contrast na ps4 :D jenom ta konzole zatim chybí

Contrast už taky mám, ale Resogun mi do vždy do košíku přidá za 386,00 CZK :(

E: Resogun už taky mám.

Tady je ještě pro předplatitele PS+ nějaký add-on pro AC4 na PS4: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/ac-4-black-flag-aveline-figurehead/cid=EP0001-CUSA00009_00-ULCDRM0000000026

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

Hry můžeš hrát najednou pouze v případě, že na jedné konzoli nejsi připojený s tím účtem k PSN. Takže tak nejdou hrát online hry. Pokud si hru z PS+ stážneh z toho primárního účtu, potom se na té stejné konzoli přihlásíš s jiným účtem, pod kterým budeš hrýt, tak to půjde.

- jeden účet může být online pouze na jedné konzoli.

Odkaz ke komentáři

Pokud ta určitá hra nemá Online pass tak na PS3 můžeš hrát pod tím jiným účtem než je ten, na kterém byla hra koupena, jinak bys musel OP dokoupit, stejně už OP moc her nemá.

TO Nepster, nestahoval sis Free Trial?

Nemusis zadny pads dokupovat. Staci jen any zen pass byl nainstalovany v konzoli. Vyuzivat ho pak muzou vsichni uzivazele

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu