nepster Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 ne, nefunguje, probíhá údržba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 (upraveno) [ATTACH=CONFIG]23413[/ATTACH] zdroj: blog.eu.playstation.com jen pro shrnutí) Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Zdar lidi. Teď jsem se poprvé mrknul na PS+ na webu a zajímalo by mě, jestli si můžu nějak stáhnout Free hry, když ještě PS4 nemám? Jedná se mi o to, že třeba už za 14 dní tam ty hry nebudou. Stačí to hodit do košíku nebo tak něco? Zatím mám PS3. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Ano, jde to přes webovou verzi SEN Store: https://store.sonyentertainmentnetwork.com Vše co potřebuješ vložíš do košíku a "koupíš", potom to na konzoli už jen stáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Díky za vysvětlení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 nevite kdy se asi budou měnit hry na PS+? mam už na borderlandsy slinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 25. je vždy update, ne? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 nevite kdy se asi budou měnit hry na PS+? mam už na borderlandsy slinu není to náhodou už dneska? já musím nejdřív dohrát jedničku, co byla v PS+ vloni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 tu píší 24. http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/ tak doufam.. pokud sem se dobře doklikal tak na US store už je to zdarma..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 jj, update PS+ her by měl být dneska. Na US storu už maj BD2 v plusku tuším od minulýho úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Někdo nějaké info ohledně slevy na PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Osobně bych čekal nějakou slevu na PS+ nejdřív na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak teď to bude 24., ale jindy to bývý 25. nebo ne? Já mám za to, že ano.. :D Sleva ohledně PS+ - těžko říct, bývá na jaře a na konci prázdnin. Je ale možné, že teď bude kvůli Vánocům a PS4. Na druhou stranu ze stejného důvodu by právě být nemusela...známe Sony. :D Jinak přeji všem veselé Vánoce a happy New Year)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 co sem četl na blogu tak prej se tyto změny dělaji kolem 12GTM, takže doufam že kolem 13 by to mohli changnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak teď to bude 24., ale jindy to bývý 25. nebo ne? Já mám za to, že ano.. :DSleva ohledně PS+ - těžko říct, bývá na jaře a na konci prázdnin. Je ale možné, že teď bude kvůli Vánocům a PS4. Na druhou stranu ze stejného důvodu by právě být nemusela...známe Sony. :D Jinak přeji všem veselé Vánoce a happy New Year)) Sleva PS+ prý NEBUDE a ani se neplánuje! Psali to někde na blogu v odpovědi na jednu otázku. Nedivím se, byli by hodně blbí kdyby ji dali, když je teď PS+ ještě vyžadováno na MP na PS4. Podle mě nebude hooooodně dlouho, tudíž bych řekl, že bude lepší vyhlížet kupóny na PS+ co jsou dostupné v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Tak některé hry z nabídky už jsou za free (2) Borderlands 2 DmC Devil May Cry + zdarma dlc: DmC Devil May Cry, Bloody Palace DLC Blazblue Soul Sacrifice + zdarma několik add-onů Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 DmC už je free. Soul ani Borderlands mi to jako free neukazuje zatím :-\ @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 já už tam teď mám vše free. zkus načíst znovu tu stránku s hrou, kteoru tam nemáš zdarma, mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Už mám vše na PS3 v download listu, DmC šlo až jako poslední a jen mělo přeškrtnutou cenu. Jinak Store jako takový na PS3 mi nejde od 12 do teď, všechno přes web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 já už tam teď mám vše free.zkus načíst znovu tu stránku s hrou, kteoru tam nemáš zdarma, mě to pomohlo Zkouším zkouším, ale pořád nic. No stejně to dneska jen stáhnu, čas asi na hraní nebude :-D @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Mě PSN normálně na PS3 šlo. Koukal sem před cca 15min. jestli nabídka není. @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 já ani nevím, kdy jsem naposeldy použil store na konzoli...je to zbytečně pomalé a otravné. od té doby, co je spuštěná webová verze stahuju kupuju jen přes počítač a využívám automatické stahování ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak to já taky, ale když byla ps3ka onlajn tak sem to prubnul :-) @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak nevím, kde jste to našli, já teda nic nového v nabídce PS+ nemám a to mi za 32 minut Plusko vyprší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Divne, pokud nejsem prihlaseny do store tak Borderlands 2 vidim FREE pro PS+. Jakmile se prihlasim tak je vidim za penize :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.