Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdar lidi. Teď jsem se poprvé mrknul na PS+ na webu a zajímalo by mě, jestli si můžu nějak stáhnout Free hry, když ještě PS4 nemám? Jedná se mi o to, že třeba už za 14 dní tam ty hry nebudou. Stačí to hodit do košíku nebo tak něco? Zatím mám PS3.

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď to bude 24., ale jindy to bývý 25. nebo ne? Já mám za to, že ano.. :D

Sleva ohledně PS+ - těžko říct, bývá na jaře a na konci prázdnin. Je ale možné, že teď bude kvůli Vánocům a PS4. Na druhou stranu ze stejného důvodu by právě být nemusela...známe Sony. :D

Jinak přeji všem veselé Vánoce a happy New Year))

Odkaz ke komentáři

Tak teď to bude 24., ale jindy to bývý 25. nebo ne? Já mám za to, že ano.. :D

Sleva ohledně PS+ - těžko říct, bývá na jaře a na konci prázdnin. Je ale možné, že teď bude kvůli Vánocům a PS4. Na druhou stranu ze stejného důvodu by právě být nemusela...známe Sony. :D

Jinak přeji všem veselé Vánoce a happy New Year))

Sleva PS+ prý NEBUDE a ani se neplánuje! Psali to někde na blogu v odpovědi na jednu otázku. Nedivím se, byli by hodně blbí kdyby ji dali, když je teď PS+ ještě vyžadováno na MP na PS4. Podle mě nebude hooooodně dlouho, tudíž bych řekl, že bude lepší vyhlížet kupóny na PS+ co jsou dostupné v obchodech.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
já už tam teď mám vše free.

zkus načíst znovu tu stránku s hrou, kteoru tam nemáš zdarma, mě to pomohlo

Zkouším zkouším, ale pořád nic. No stejně to dneska jen stáhnu, čas asi na hraní nebude :-D

@ NeXus 7

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu