Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hry jsou vázaný k tvému profilu. Takže, když ti konzole odejde, tak koupíš novou, aktivujes na ni svůj účet a můžeš stáhnout všechny hry co jsi koupil (dostal zadarmo v PS+, pokud jsi stále clenem).

Je tu sice fakt, ze takhle můžeš aktivovat účet jenom na dvou PS3 a při třetí konzoli už by jsi musel staré úcty u porouchanych konzoli deaktivovat, ale je to otázka par kliku na webovkach Sony, takže "no stress".

EDIT: Sorry špatně aktualizovaná stránka me přesvědčila, ze odpovídá na nezodpovezenou otázku :-/

Upraveno uživatelem JohnnyX360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám dotaz. Pokud si předplatim ps plus ted a ps4 koupím třeba v létě, budu mít možnost stáhnout si hry, které byli ke stažení zdarma před několika měsíci, ale v období kdy mi předplatné běželo ale měl jsem zatím jen ps3? Lednový titul ps4 je Dont Stravě, ps4 koupím v červenci, je možnost si hru stáhnout, kdyby předplatné běželo od ledna nebo prostě ta hra po měsíci zmizí a smůla?

Odkaz ke komentáři

nepster, nebuď takovej nacista:), od toho tu přece fórum je, vždyť ty nemusíš odpovídat, někdo se vždycky najde, vyhledávání na CF funguje na prd, většinou jsem přes něj nic nenašel, takže by se mělo upravit...

schválně, co se mi zobrazilo na dotaz PLAYSTATION PLUS: http://console-forum.net/search.php?searchid=3110376

tvůj topic je až na druhé straně a na první jsou nesmysly

Odkaz ke komentáři

Já vím, že vyhledávání tady nefunguje tak, jak by mělo. Ale snad se může člověk podívat a projít témata, než napíše (mimochodem to jsou snad obecná pravdila a fóru..). Já jsem to nemyslel zle, jinak bych na to ani neodpovídal. Ke každé stupidní/opakované/nesmyslné/již 100x zodpovězené otázce to ale píšu a taky psát budu, že se lidé mají nejdřív podívat, než něco napíší...

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi us účtem ps plus a tím cz. Zda je rozdíl v úctě, když ho koupím přes ps store nebo někde v elektro. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli je bezpečnější zaplatit ps plus přes peněženku elektronickou, která je prej někde na účtu možná doplnit nebo přímo přes pán, kde to ale chce údaje z karty. Mám možnost vyzkoušet pleško na 14dní gratis, ale chce to po mě čísla z karty a nevím zda musím mít někde nějaké peníze. Děkuji za odpověď a omlouvám se ze si to tu nečtu, mám málo volného času na pročítání

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Rozdíly jsou v nabídce her a i v cenách. U US účtu bývá problém s kartou a tím, že si musíš vytvořit fake adresu. Co se týče placení tak používám přímo peněženku na PSN a za 2 roky žádný problém(

ťuk ťuk ). Jinak ohledně 14 dní PS+ - slouží to pouze pro ověření zda je karta opravdu tvoje. Žádný peníze to nestrhne ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu