neyo Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Je lepsi us ps+ nez eu ?? Me se zda ze tam maji vice her :// a casteji Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 záleží, jaké hry tě víc berou... častěji ne, jednou zaměsíc..jen víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neyo Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Me přijde ze tam maji vsechny co jsou na eu +dalsi.. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Nevite co bude v unoru na plusku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 ještě nebylo zveřejněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 příští týden budou oznamovat hry na únor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Tak predpokladam ze tam bude neco co bylo ve slevach. Osobne tipuju tomb raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 No spekuluje se o tomhle: PS4: Outlast PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light. Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 No proc ne az na ty dynasty warriors. Ty nechci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 (upraveno) Hry jsou vázaný k tvému profilu. Takže, když ti konzole odejde, tak koupíš novou, aktivujes na ni svůj účet a můžeš stáhnout všechny hry co jsi koupil (dostal zadarmo v PS+, pokud jsi stále clenem). Je tu sice fakt, ze takhle můžeš aktivovat účet jenom na dvou PS3 a při třetí konzoli už by jsi musel staré úcty u porouchanych konzoli deaktivovat, ale je to otázka par kliku na webovkach Sony, takže "no stress". EDIT: Sorry špatně aktualizovaná stránka me přesvědčila, ze odpovídá na nezodpovezenou otázku :-/ Upraveno Leden 17, 2014 uživatelem JohnnyX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 nevíte někdo jaký budou hry ted na psn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 umíš číst?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 nevíte někdo jaký budou hry ted na psn? Koukám, že lenost číst některých lidí je fakt neúnosná :-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ahoj, mám dotaz. Pokud si předplatim ps plus ted a ps4 koupím třeba v létě, budu mít možnost stáhnout si hry, které byli ke stažení zdarma před několika měsíci, ale v období kdy mi předplatné běželo ale měl jsem zatím jen ps3? Lednový titul ps4 je Dont Stravě, ps4 koupím v červenci, je možnost si hru stáhnout, kdyby předplatné běželo od ledna nebo prostě ta hra po měsíci zmizí a smůla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Musíš je pres PC dat do download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 nepude to. nebo jak pise kolega nedemnou pres pc. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Co s tím má co společného pc? No a jak se to tedy udělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 no na pc se prihlasis na svuj ucet a hru si pridas do download listů. a pak si ji stahnes na ps4 az ji budeš mít. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Wow, to jsem nevěděl ze jde. Tak děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 víc info o PS+ a PS4 najdeš zde: http://console-forum.net/tema/163374-playstation-plus je tam i odpověď na tvou otázku... stačilo by, se nejdřív podívat, než položíš otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 nepster, nebuď takovej nacista:), od toho tu přece fórum je, vždyť ty nemusíš odpovídat, někdo se vždycky najde, vyhledávání na CF funguje na prd, většinou jsem přes něj nic nenašel, takže by se mělo upravit... schválně, co se mi zobrazilo na dotaz PLAYSTATION PLUS: http://console-forum.net/search.php?searchid=3110376 tvůj topic je až na druhé straně a na první jsou nesmysly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 4 radky po timto topicem je velkym napsano co je to SLOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Já vím, že vyhledávání tady nefunguje tak, jak by mělo. Ale snad se může člověk podívat a projít témata, než napíše (mimochodem to jsou snad obecná pravdila a fóru..). Já jsem to nemyslel zle, jinak bych na to ani neodpovídal. Ke každé stupidní/opakované/nesmyslné/již 100x zodpovězené otázce to ale píšu a taky psát budu, že se lidé mají nejdřív podívat, než něco napíší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi us účtem ps plus a tím cz. Zda je rozdíl v úctě, když ho koupím přes ps store nebo někde v elektro. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli je bezpečnější zaplatit ps plus přes peněženku elektronickou, která je prej někde na účtu možná doplnit nebo přímo přes pán, kde to ale chce údaje z karty. Mám možnost vyzkoušet pleško na 14dní gratis, ale chce to po mě čísla z karty a nevím zda musím mít někde nějaké peníze. Děkuji za odpověď a omlouvám se ze si to tu nečtu, mám málo volného času na pročítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Rozdíly jsou v nabídce her a i v cenách. U US účtu bývá problém s kartou a tím, že si musíš vytvořit fake adresu. Co se týče placení tak používám přímo peněženku na PSN a za 2 roky žádný problém( ťuk ťuk ). Jinak ohledně 14 dní PS+ - slouží to pouze pro ověření zda je karta opravdu tvoje. Žádný peníze to nestrhne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.