RingMan Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Už je to hooodně dlouho, ale TADY je o tom řeč (na mnoha dalších stránkách se o tom také psalo). Oni jenom nevědí na kdy to přesně dají. vím o tom, ale příští měsíc ta hra určitě nevyjde. spíš až v druhé půlce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Dnes přišel zdroj, který v posledních měsících pravidelně odhaluje obsah na PlayStation Plus, a prozradil, čeho se tedy dočkáme v dubnu. Pro PlayStation 4 to bude skutečně indie záležitost Mercenary Kings. Majitelé konzole PlayStation 3 by se měli dočkat her PES 2014 a Sly Cooper Thieves in Time. Pokud máte kapesní konzoli PlayStation Vita, budete si zřejmě moci užít výbornou řežbu Hotline Miami a závodní Moto GP13. Opět je lepší brát seznam s rezervou, i když pochází od zdroje, který se v posledních měsících nemýlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Tak dnes se to možná dozvíme oficiálně. Na blogu jsem četl, že oznámení nových her by mělo být během tohoto týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 no ja dostal info,ze by melo byt zdarma soul calibur II HD,ale pockame si na ofic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 já jsem od včerejška zase pluskař a chci se zeptat, jak je to s voucherama? stejně jak když kupuju předplatný, že když vložím dva kódy na 3 měsíce, tak mám na půl roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Jeden kód na účet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Jiste, predplatne se scitaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Tak tak já to spletl s free voucherama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 hry pro duben: Leaving PS Plus on 2nd April: Dead Nation Apocalypse Edition (PS4) Tomb Raider (PS3) Borderlands 2 (PS3) Smart As (Vita) Pixeljunk Monsters Ultimate HD (Vita) Entering PS Plus on 2nd April: Mercenary Kings (PS4) Pro Evolution Soccer 2014 (PS3) Sly Cooper Thieves in Time (Cross Buy) Hotline Miami (Vita, pozdeji PS3,PS4) MotoGP 13 (Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Pes 2014 .. Paráda ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 za pes jsem taky rád, konečně nějaká hra pro více lidí! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 A amici dostanou batman ACity.hmmm to jse maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Kendy z psaného textu dešifruji ironii jen velice těžko :) a tak se omlouvám, pokud to není myšleno vázne. Ale Arkham City bylo na evropském PS+ asi před pul rokem :) BTW vázne se těším na Sly4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Ahatak to jsm nevedel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Chtěl bych se zeptat, jestli by někdo z vás neměl save ze hry Tomb Raider, kde ještě není dokončen příběh. Potřeboval bych to kvuli jedné trofeji, po dokončení příběhu je dost těžké najít enemy... díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Chtěl bych se zeptat, jestli by někdo z vás neměl save ze hry Tomb Raider, kde ještě není dokončen příběh. Potřeboval bych to kvuli jedné trofeji, po dokončení příběhu je dost těžké najít enemy... díky. Sejvy jsou vázaný na účet takže bys to mohl udělat jen neoficiálně přes nějaký mod (ale proč by to někdo dělal, že??). Pokud jde o ten Arrow to the knee a chceš ji, tak ti nezbývá nic jiného než začít znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 aha, to jsem nevěděl, to je škoda. díky potřebuju to kvuli Deadyey a Get Over Here... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 PES 14 skvela volba. Volil jsem mezi nhl a fifou 14 a diky bohu vybral hokej. Ted je i fotbal ! Jen nevim co znamena to Cross-buy u nejakych her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Ze to neni jen na jednu konzoli, ale da se to hrat treba na ps3 a psv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 cross-buy = koupíš hru na jedný platformě a můžeš si ji zdarma stáhnout a hrát na dalších platformách (PS3+Vita nebo dokonce PS3+PS4+Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 cross buy znamena ze pokavad je ta hra na vice platforem třeba na ps4+ps3+psv tak je ziskas na vsechny platformy edit: sakra chtelo by rychleji cist nez psat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Tak hry už jsou dostupné přes vyhledávání. A pokud Sony nelže tak i digitální kopie SLYe je v CZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Tak hry už jsou dostupné přes vyhledávání. A pokud Sony nelže tak i digitální kopie SLYe je v CZ :-) Čtvrtý díl je na PSN jenom česky (plus další regionální jazyky) již od vydání, mě spíš štve že tam není angličtina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Tak já osobně nepohrdnu ničím co má buď CZ titulky nebo dokonce dabing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Máte taky problem s Hotline Miami že vam při patchy vyskoči error? pak hra nejde vubec spustit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.